İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk3- Aracin Sorunlari Ve Revize Ettirebiliceğim Yer ?

Ozer Oz

Recommended Posts

Ozer Oz

Aracın şuan hem parçalarını bulamıyorum şehir içinde hemde bakımını içim rahat yaptıramıyorum

MOTORU REKTEFE ETTİRECEĞİM

HIZ SABİTLEYİCİM ÇALIŞMIYOR ARIZA CLOCK SPRİNG DEMİ YOKSA YAZILIMSAL SORUNMU BELLI DEGIL BİRİ FORDTA SERVİSTE YAZILIM ATTIRARAK ÇÖZMÜŞ OLAYI 

KLİMAM ÇALIŞIYOR BUZ GIBI UFLUYOR AMA 2 GUN SONRA SANIRIM GAZI KACIYOR VE SOGUK UFLEMIYOR

bunların tümünü tek bir yerde yaptırmak istiyorum ve aynı yerde parçada bulmak istiyorum nerede yaptırabilirim bana yakın yerler

bilindik tanıdık usta veya parçacı tavsiyesi olan varmı ?

sivas amasya yozgat çorum samsun  ankara

Yorum bağlantısı
Misafir

Ankarada iki yer önere biliriz tuncay usta ve ömer usta gönül rahatlığı ile aracınıza biner dönersiniz

Yorum bağlantısı
Ertuğrul İlhan

Kayseri de tavsiye edecedeceginiz mondeo ustası var mi

Yorum bağlantısı
Ozer Oz

Ankarada iki yer önere biliriz tuncay usta ve ömer usta gönül rahatlığı ile aracınıza biner dönersiniz

ustat kımdır bu ustalar forumdan mı ?? orada aracın herseyını yaptırabılırmıyım 

Yorum bağlantısı
Ersin Alan
(düzenlendi)

Usta bulmak zor

tarihinde Ersin Alan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metehan Şahin

ustat kımdır bu ustalar forumdan mı ?? orada aracın herseyını yaptırabılırmıyım

Tuncay usta

Yıldırımlar Sanayii Sitesi, 1746/1. sok. No: 15 Şaşmaz-Ergazi

Tel: 0 532 604 22 50 - 0 312 278 71 09

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Serkan Baştuğ

Tuncay usta

Yıldırımlar Sanayii Sitesi, 1746/1. sok. No: 15 Şaşmaz-Ergazi

Tel: 0 532 604 22 50 - 0 312 278 71 09 

Yorum bağlantısı
Selman Ölmez

ömer usta kim

aracı ilk aldığımda gitmştim tuncay ustaya biraz servis vari havası vardı bidahada uğramadım

Yorum bağlantısı

Yaşar Usta vardı ama bir süredir görmüyorum. Sanirim forumda.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ömer benim ustam, yıllardır giderim. Tuncay da Ömer de işlerinin erbabidir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yaşar Usta Kayseri'de kendi işyerinde çalışıyor... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/279365-kayseri-byz-otomotiv-ya%C5%9Far-usta/

Hız sabitleyici sorunuçeşitli sebeplere bağlı olabilir.. Örnek çok abuk gelecektir ama, fren lambaları led takıldı ise hız sabitleyici çalışmaz. 

Clock spring bozuk olabilir.. Debriyaj fren müşürlerinden biri bozuk olabilir.. on of düğmesi bozuk olabilir.. IDS ile ve gözle kontrol gerektirir.. 

Clock spring bozuksa parçayı sıfır olarak zaten bulamazsınız... 

Klima sorununuz basitçe bir oto elektrikçi tarafından çözülür.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selman Ölmez

Ömer benim ustam, yıllardır giderim. Tuncay da Ömer de işlerinin erbabidir..

ömer ustanın bilgilerini alabilirmiyim 

Yorum bağlantısı

Yaşar Usta Kayseri'de kendi işyerinde çalışıyor... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/279365-kayseri-byz-otomotiv-ya%C5%9Far-usta/

Hız sabitleyici sorunuçeşitli sebeplere bağlı olabilir.. Örnek çok abuk gelecektir ama, fren lambaları led takıldı ise hız sabitleyici çalışmaz. 

Clock spring bozuk olabilir.. Debriyaj fren müşürlerinden biri bozuk olabilir.. on of düğmesi bozuk olabilir.. IDS ile ve gözle kontrol gerektirir.. 

Clock spring bozuksa parçayı sıfır olarak zaten bulamazsınız... 

Klima sorununuz basitçe bir oto elektrikçi tarafından çözülür.. 

Abim sana çok teşekkür ederim cevabın için   keşke nevşehirde olsam da yanına gelsem (klimayı) bende öyle düşünüyorum ya petektedir sorun  yada borularda kacak vardır onları degısırım duzelır ama, bu hız sabitleyicinin sorunu kesin belli değil gibi bir çok sebebi olabilirmiş dogru soyluyorsun abi ama stop lambalarında  led mevcut değil, baktıgım kadarıylada baska yerdede led yok abı  ....... Eger debrıyaj yada fren lambalarındaysa yada dedıgın gıbı dugmelerde felansa bunu kime göstermeliyim, kim anlar bu hız sabitleyiciden. buralarda dogru duzgun elektrıkcı yok dıyebılıyorum gözü karartıp servisemi gideyim , kontrol etıreyım orada kesın sonuc koyabılırlermi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...