İçeriğe Yönlendir

Audi A5 - Araniyor. Direksiyon Açi Sensörü


Osman Uslu

Recommended Posts

Osman Uslu
(düzenlendi)

Merhaba Herkese,

Bir arkadaşım 2008 model a5 aldı. Yol bilgisayarı sürekli ESP hatası veriyor. Götürdü sanayiye sorun direksiyon açı sensöründe denmiş.

Orijinali 1300 TL imiş. Çıkma buldu bir tane A4 modeline ait. Geldi parça taktı ustalar. Kodlama gerekmiş 500 TL de ona istediler yetkili servis 800 TL diyor. Neyse kabul etti arkadaş kodlamayı. Bu sefer ustalar yapamadı kodlamayı yaptırmıyor parça sorunlu diyorlar. Aldığı yer ile konuştu adamlar parça sağlam dediler hatta iade bile aldılar. Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı nedir sizce sorun?

Gerçekten parçamı sorunluydu yoksa A4 parçası olduğu için mi uyum sağlamadı. (parçayı aldığı yer uyumlu dedi. Araçtaki orijinal sensörün ve aldığı sensörün parça numaraları aynıydı bu arada) Bildiğiniz çıkmacı var mı bu ürünü satan yada nereden bulabiliriz yardımcı olabilir misiniz diye sizlerinde fikrini almak istedim. Şimdiden teşekkürler. 

tarihinde Murat Sağdaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Osman Uslu

başka yerde kodlatmayı deneseymiş

kime sorduysak yetkili servisten başkası yapamaz kodlamayı dediler abi. Kodlama yapacak olan ustayı da parçayı değiştirecek usta buldu. Bir çok yere sorduk yapan çıkmayınca başka birini bulmakta gelmedi aklımıza. Sizin bildiğiniz bir yer var mı bizim buralarda kodlama işini yapabilecek birileri? 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

istanbul da akif var fikir için. selamımızı söyleyip danışın .05055829385

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Osman Uslu

istanbul da akif var fikir için. selamımızı söyleyip danışın .05055829385

Teşekkürler Çağlar abi. İletirim arkadaşa. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...