Sinan Tatar 6 Kasım 2016 Paylaş 6 Kasım 2016 Merhabalar benim aracım 2011 Ford Fiesta Titanium x paket benim sorum bu kasadaki araçlarda araç harekete geçince otomatik kapı kilitleme özelliği ve kumanda dan cam kapatma ve açma fonksiyonu bulunuyor mu ? Bilmediğim başka gizli fonksiyonları bulunur mu internet te ve forum da yeterince açık bilgiler bulamadım. İyi günler Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 6 Kasım 2016 Paylaş 6 Kasım 2016 Aynı araçtan bende de mevcut ama sizin saydığınız 2 özellikte maalesef yok. Yorum bağlantısı
Can Çelik 6 Kasım 2016 Paylaş 6 Kasım 2016 Anahtardan cam kapatma özelliği olduğunu sanmıyorum bende 2012 var bu özellik yok bu 2013 sonrasına geldi diye biliyorum. Otomatik kapı kilitleme özelliği aktif edilebilen gizli bi özellik internette ufak araştırmayla açma yöntemini bulabilirsiniz mobilde olmasam bulmaya çalışırdım. Yorum bağlantısı
Çağlar Tunç 16 Kasım 2016 Paylaş 16 Kasım 2016 güzel kullanışlı bir özellik fakat bahsettiğiniz modelde yok.cam modülü taktıra bilirsiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts