İlkay Gürler 19 Kasım 2016 Paylaş 19 Kasım 2016 Araçtan soğumaya başladım eski hevesim kalmadı zaten artık bu akşam da biraz gazlıyalım dedik 150/160 kmh hızlarda frene basınca vuruntu sesi geliyor araç yavaşlıyor fakat küt küt ince ince vuruyor gibi sesi duyuyorum pedal da sertleşme yok, direksiyonda titremiyor, aklıma balatalar geldi onlarıda 11bin km önce değiştirdim sıfır taktırdım. araç şuan 42 binde acaba disklerde mi sorun var diye düşünmeye başladım? Yorum bağlantısı
Koray Demir 19 Kasım 2016 Paylaş 19 Kasım 2016 Yeni takılan balatada üretim hatası olabilir. Yorum bağlantısı
Emre Demir 19 Kasım 2016 Paylaş 19 Kasım 2016 Kullanım süresi kısa olsa bile ısınmış disk ile su birikintisinden geçtim ertesi gün yokuş aşağı inerken frene basınca vuruntu sesi geldi . Yorum bağlantısı
İbrahim Kök 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Kullanım süresi kısa olsa bile ısınmış disk ile su birikintisinden geçtim ertesi gün yokuş aşağı inerken frene basınca vuruntu sesi geldi . Disk kalitesi iyi değilse ısınan diskin suyla teması sonucu diskin yılma yaptığı düşünülebilir Yorum bağlantısı
Nusret Akkuş 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 Balatalari degistirdiyseniz balatalar ters takiliyo usta hatasi onu kontrol edin cikintili tirnaklar var merkeze degiyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts