Serkan Derya 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Özellikle kar tatili için yola çıkılmayacaksa taktırmak çok elzem değil bence. Şehir içinde (İstanbul için konuşuyorum) kar yağarsa 3 gün arabaya binmeyi verelim. 3 gün içinde 20-30 k lastiğe vermek manasız. Fakat, yönetmelik şunu diyor. '' Ticari araçlar zorunlu, hususi kullanım şehirler arası yolda zorunlu'' bu nedenle kış lastiği almayanlar şehirlerarası yolda ceza yiyebilir. Buna dikkat edilmeli. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 vesile ile en geniş hatalı algıdır,'' kar yağması haricinde yazlık lastik kafidir''... kafi değildir sıcaklık 15-10 C alttına düşünce yol tutuş inanılmaz azalır. Yorum bağlantısı
Serkan Derya 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile en geniş hatalı algıdır,'' kar yağması haricinde yazlık lastik kafidir''... kafi değildir sıcaklık 15-10 C alttına düşünce yol tutuş inanılmaz azalır. Genişlet Evet haklısınız ama kar hariç demedim Kışlık lastiği adı üstünde tabii sadece kar için değil. 7 derece altında her zaman lazım. Ama İstanbul'da sert kış her zaman olmadığından gerek duymam anlamında söylemiştim. Ben kar yağdığında veya 2-3 derece yağmurlu havalarda araç kullanmam. İstanbul'da yaşayan biri için elzem değil kanımca. Saygılar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 iki defa net lazım oldu, birinde hastaneye yardırıyoduk diğerinde sabahın 4ünde yangından kaçıyorduk, kış lastikleri ile aylardan kasım idi. şasen 1 kasım 1 nisandır benim lastik periyodu 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Kapıda araba varsa her an kontağı çevirip yürüyecek şekilde hazır durmalıdır. Lastikse lastik, bakımsa bakım, yakıtsa yakıt hep tam olmalıdır. Ne zaman lazım olacağı bilinmez. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Mahmut Yıldız yazdı: Kapıda araba varsa her an kontağı çevirip yürüyecek şekilde hazır durmalıdır. Lastikse lastik, bakımsa bakım, yakıtsa yakıt hep tam olmalıdır. Ne zaman lazım olacağı bilinmez. Genişlet el yükseltip bi arabayı da arkadaşın otoparkına bırakıyorum tam garanti oluyor 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Marşa basınca aya gidecek hazırlıkta olmalı. Bunun en yakın ve en acı örneğini 6 Şubat'ta gördük. 3 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts