Mehmet AYDIN 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 Sayin abilerimlerim, Elimde bulunan 2004 focus ghia aracimi degistirmeyi dusunuyorum.Bir arkadasim sifir arac almayi dusunuyor.Birlikte opel bayine gittik.Kendinde astra essetia hb. Benzinli.tup yok.20bin km.de.blboya degisen yok Boya sadece camurlukta biraz lokalmbeyaz renk bu araca takasta 40 sayariz dediler.bu aracim piyasasi nedir.ben talip oldum.nete bakip fiyat verecek. Kac liraya kadar alinir? Tup landi renzoyu onerdiler.bu tupu taktirmanin maliyeti ne olur? Benim icin tek dezavantaji hb olmasi.onun disinda guzel araba.Ama tabi focusun rahatligini verir mi bilemem. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 (düzenlendi) Sifir alinacaksa bu aracta lpg nazlidir 50 60 bin km den itibaren supap eritir duzgun montaj olmazsa. Genelde Opel Landirenzo ile anlasmali ama garanti ve motor sigortasi icin yaglamali sistem diyecekler oda 2700 lira. Ben bu fiyati duyunca cildirdim gittim Corum Ozenclerde 1900 liraya BRC taktirdim. Yaglamali sistem hikaye o sistemle bile supap eriten var. Aracim 2014 Astra J. Aracim 2014 Astra J. 11 Aralık 2016 tarihinde Metin Akbal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet AYDIN 11 Aralık 2016 Yazar Paylaş 11 Aralık 2016 Sifir alinacaksa bu aracta lpg nazlidir 50 60 bin km den itibaren supap eritir duzgun montaj olmazsa. Genelde Opel Landirenzo ile anlasmali ama garanti ve motor sigortasi icin yaglamali sistem diyecekler oda 2700 lira. Ben bu fiyati duyunca cildirdim gittim Corum Ozenclerde 1900 liraya BRC taktirdim. Yaglamali sistem hikaye o sistemle bile supap eriten var. Aracim 2014 Astra J. Aracim 2014 Astra J. Modelini yazmayi unutmusum.sahibi 2014 dedi ama baktim eski kasa 2014 yok.sanirim 2013 model.41 e alinir mi bu arac sizce Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 41 mi? Kacirmayin derim. Hatasizsa cok iyi sanki. O fiyatlarda hasar kayitlilari var. Yorum bağlantısı
Mehmet AYDIN 11 Aralık 2016 Yazar Paylaş 11 Aralık 2016 bedeava.. yeni kasa değil mi?Abi eski kasa.2013 sanirim sahibi 2014 dedi. 20binde.essetia.lpg yok.takilmasi lazim.fiyat vermedi.40bin servis verdi.41 benim teklifim olacak.kaca kadar alinir.2..3 bin lpg masrafini da goz onune alirsak. 41 mi? Kacirmayin derim. Hatasizsa cok iyi sanki. O fiyatlarda hasar kayitlilari var.Arac temiz.nette yok zaten satip hemen sifir almak istiyor. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 Essentia konfor paketliyse kacirma , yağmur far sensörü dijital klima kararan dikiz aynasi vs baya bir donanim var ama düz essentia ise en boşu oluyor Yorum bağlantısı
İnan Çınar 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 3 -4 sefer farklı zamanlarda konuya girip özet olarak okudum. Her seferinde 40 -41 binli fiyatları görünce corsa olarak değerlendirdim.(görmek ve bakmak farklı şeylermis gerçekten...)kendi kendime diyorum.kaçırmayın denmiş ama corsa nin essentiasi için çok da cazip değil. Sonra resmi gördüm ve başlığa tekrar baktım.astra yi corsa okumuşum kaç kez,kendime güldüm. Gelelim konuya:astra için 2013 de olsa 14 de olsa fiyat bence güzel. Söylendiği gibiyse alınır... Yorum bağlantısı
Mehmet AYDIN 11 Aralık 2016 Yazar Paylaş 11 Aralık 2016 Essentia konfor paketliyse kacirma , yağmur far sensörü dijital klima kararan dikiz aynasi vs baya bir donanim var ama düz essentia ise en boşu oluyorBos modeli hocam. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 Soylediginiz senede en boş modeli yok bende 2010 vardi essentia konfor paketti 2010 uzerinde yoktu essentia diye biliyorum Yorum bağlantısı
Mehmet AYDIN 11 Aralık 2016 Yazar Paylaş 11 Aralık 2016 Soylediginiz senede en boş modeli yok bende 2010 vardi essentia konfor paketti 2010 uzerinde yoktu essentia diye biliyorumValla hocam.ben cok anlamiyorum.arkadas once enjoy dedi yetkiliye.yetkili bu enjoy degil essetia dedi.celik jant ve sisnfari yok dedi yetkili.satacak olan kisi de oyle cok bilgili degil.Confort paketi var mi bilmiyorum.aracin tam modeli paketi icin ruhsata mi bakmam lazim yada confortta hangi donanimlar var. Opel pek ilgi alanim degil Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 Sis fari yoksa essentiadir ve model yili dusuktur ona iyi bakin Essentia ; 4 yönlü ayarlanabilir sürücü ve yolcu koltuğu 6 hoparlör ABS Arka koltuklarda çocuk koltuğu hazırlığı (ISOFIX) Arka okuma lambaları Deri kaplı direksiyon Dijital bilgi ekranı Elektrik kumandalı - ısıtmalı yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar Gövde rengi kapı kolları Gövde rengi yan aynalar Katlanır anahtar Klima Küçük boy yedek lastik Radyo alıcısı Radyo çerçevesi Radyo/CD çalar (CD30) Spor Sürüş Modu (Easytronic Şanzıman ile) Sürücü ve yolcu tam boy hava yastıkları ve yan hava yastıkları Ön okuma lambaları Konfor paketli olarak ise ; 6 yönlü ayarlanabilir sürücü koltuğu 7 adet hoparlör Arka orta koltuk kafalığı ayarlanabilir Aux in bağlantısı Bel desteği ayarlı sürücü koltuğu CD 30 radyo/CD çalar Direksiyondan kumandalı radyo Elektronik hız sabitleyici (Cruise Control) Grafik Bilgi Ekranı Işıklı makyaj aynası Işığa duyarlı otomatik kararan dikiz aynası Işığa duyarlı otomatik yanan farlar Klima-Elektronik İklim Kontrollü (ECC) Kol dayama desteği (ön) Park sensörü Radyo alıcısı Radyo çerçevesi Türkçe menü Yağmur sensörü Yol bilgisayarı Çakmak ve küllük Ön Sis Farları Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 Essentia Classic bu araç bi tık üstü Essentia classic comfort. Comfortlar daha dolu ama olsun 40liraya alınır lpgde Atiker Gold takılır 1500tl binilir mis gibi bir şey olmaz Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 Eski essentialarda arka camlar kolluydu ve gerçekten çok boş Yorum bağlantısı
Mehmet AYDIN 11 Aralık 2016 Yazar Paylaş 11 Aralık 2016 Sis fari yoksa essentiadir ve model yili dusuktur ona iyi bakin Essentia ; 4 yönlü ayarlanabilir sürücü ve yolcu koltuğu 6 hoparlör ABS Arka koltuklarda çocuk koltuğu hazırlığı (ISOFIX) Arka okuma lambaları Deri kaplı direksiyon Dijital bilgi ekranı Elektrik kumandalı - ısıtmalı yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar Gövde rengi kapı kolları Gövde rengi yan aynalar Katlanır anahtar Klima Küçük boy yedek lastik Radyo alıcısı Radyo çerçevesi Radyo/CD çalar (CD30) Spor Sürüş Modu (Easytronic Şanzıman ile) Sürücü ve yolcu tam boy hava yastıkları ve yan hava yastıkları Ön okuma lambaları Konfor paketli olarak ise ; 6 yönlü ayarlanabilir sürücü koltuğu 7 adet hoparlör Arka orta koltuk kafalığı ayarlanabilir Aux in bağlantısı Bel desteği ayarlı sürücü koltuğu CD 30 radyo/CD çalar Direksiyondan kumandalı radyo Elektronik hız sabitleyici (Cruise Control) Grafik Bilgi Ekranı Işıklı makyaj aynası Işığa duyarlı otomatik kararan dikiz aynası Işığa duyarlı otomatik yanan farlar Klima-Elektronik İklim Kontrollü (ECC) Kol dayama desteği (ön) Park sensörü Radyo alıcısı Radyo çerçevesi Türkçe menü Yağmur sensörü Yol bilgisayarı Çakmak ve küllük Ön Sis Farları Cok sagol hocam.Eski essentialarda arka camlar kolluydu ve gerçekten çok boşArka cam kollu degil onu biliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet AYDIN 11 Aralık 2016 Yazar Paylaş 11 Aralık 2016 Essentia Classic bu araç bi tık üstü Essentia classic comfort. Comfortlar daha dolu ama olsun 40liraya alınır lpgde Atiker Gold takılır 1500tl binilir mis gibi bir şey olmazKafamdaki son rakam 41.verirse nasip.Ama astralarin subap eritmesj problemi oldugunu okumustum forumlarda 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 Kafamdaki son rakam 41.verirse nasip. Ama astralarin subap eritmesj problemi oldugunu okumustum forumlarda İyi bir lpg ustası ile sıkıntı yok rahat olun, 41 çok ama bayii 40 verdiyse 40 a size versin lpg işletme vs 2000tl en az masraf edeceksiniz... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-serdar-autodan-2013-opel-astra-1.6-lpg-li-67.000-kmde-hatasizz-366401027/detay Emsal araç bakın değerlendirin Yorum bağlantısı
Mehmet AYDIN 11 Aralık 2016 Yazar Paylaş 11 Aralık 2016 İyi bir lpg ustası ile sıkıntı yok rahat olun, 41 çok ama bayii 40 verdiyse 40 a size versin lpg işletme vs 2000tl en az masraf edeceksiniz... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-serdar-autodan-2013-opel-astra-1.6-lpg-li-67.000-kmde-hatasizz-366401027/detay Emsal araç bakın değerlendirin 40a verecegini sanmam.bakalim hayirlisi.tesekkur ederim 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 11 Aralık 2016 Paylaş 11 Aralık 2016 40a verecegini sanmam.bakalim hayirlisi.tesekkur ederim41 + 2=43 zaten bu rakama lpg vs takılmış araçlar var bakarsanız... Tercih sizin Yorum bağlantısı
Mehmet AYDIN 12 Aralık 2016 Yazar Paylaş 12 Aralık 2016 Arkadaslar aracin detaylari belli oldu. Model esssetia.comfort paket degil.bos modeli. Model 2013. Degisen yok.boya sol camurlukta var. 1000tl tramer kaydi. Fiyat 42bin.pazarliksiz diyor.sizce nasil Lpg yok benzinli Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 valla o paraya dizeli ve konfor paketlisi varmı bakmak lazım benim size tavsiyem eğer illa astra alacaksanız dizelini bakmanız Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 13 Aralık 2016 Paylaş 13 Aralık 2016 Arkadaslar aracin detaylari belli oldu. Model esssetia.comfort paket degil.bos modeli. Model 2013. Degisen yok.boya sol camurlukta var. 1000tl tramer kaydi. Fiyat 42bin.pazarliksiz diyor.sizce nasil Lpg yok benzinli 40liraya bayiye versin arkadaşınız madem dostla ticaret olmuyor gerçekten.... Yorum bağlantısı
Misafir 13 Aralık 2016 Paylaş 13 Aralık 2016 Arkadaslar aracin detaylari belli oldu. Model esssetia.comfort paket degil.bos modeli. Model 2013. Degisen yok.boya sol camurlukta var. 1000tl tramer kaydi. Fiyat 42bin.pazarliksiz diyor.sizce nasil Lpg yok benzinli http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-dizel-otomatik-opel-astra-2011-hatasiz-370085869/detayKuzenimin aracı düşünürseniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts