Serkan Toker 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Aracım için anahtar yaptırmayı düşünüyordum. Kaliteli ve meşhur bir kilitcime danıştım bana 130 tl ye herşey dahil anahtarı yapacağını söyledi. Sustalı wv anahtarı resimde olandan. İmmo tanıtımı çalıştırma kapı açma vs işlemleri nasıl olacak dediğimde, sen sadece anahtarı alıp gideceksin herşeyi çalışır halde yapıp vericem dedi. Sizce fiyat nasıl? Güzel fiyat, gayet uygun.. 1 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Evet mavilerden bide t10 lardanHe tamam abi. Bende yeşil kırmızı beyaz istedim zaten. Bakalım hangisi güzel olacak Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 He tamam abi. Bende yeşil kırmızı beyaz istedim zaten. Bakalım hangisi güzel olacak Erken gelsede şu sorunuda halletsek artık,vaktin olursa şu lastikçiye baksana tavan için lastik yapacaklardı yapmışlarmı akşam baktım erken kapatıyorlar Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Erken gelsede şu sorunuda halletsek artık,vaktin olursa şu lastikçiye baksana tavan için lastik yapacaklardı yapmışlarmı akşam baktım erken kapatıyorlarAbi vu hafta ful doluyum, haftaya uğrarım bi Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Abi vu hafta ful doluyum, haftaya uğrarım bi Ok haberleşiriz Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Ablamız noktayı koydu. Keşke paramız olsaydı hep beraber audi alaydık da kurtulaydık Rica ederim kardesim:) Son noktayi koydugum dogrudur, 4 halka sart degil, VAG olsun yeterli[emoji6] Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 (düzenlendi) Ok haberleşirizAynen abi haber ederim Rica ederim kardesim:) Son noktayi koydugum dogrudur, 4 halka sart degil, VAG olsun yeterli[emoji6]Vag what? 19 Aralık 2016 tarihinde Derviş Dursun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Aynen abi haber ederim Vag vhat? [emoji23] Seat, Skoda, VW, Audi. Hepsi olur. Dert biter:) Dogru yol Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 [emoji23] Seat, Skoda, VW, Audi. Hepsi olur. Dert biter:) Dogru yol O dediklerin parayla hallolur, dert ise bitmez. Para olmadığı için ne dert biter ne de bizim sorunlar 1 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 O dediklerin parayla hallolur, dert ise bitmez. Para olmadığı için ne dert biter ne de bizim sorunlar Allah herkesin gonlune gore versin... Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Allah herkesin gonlune gore versin...Amin ablacım amin, cümlemize inşallah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts