İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2 - Ankara Ayazlarında İmmobilizer Sorunu

Yasin Karadağ

Recommended Posts

Serkan Toker

Aracım için anahtar yaptırmayı düşünüyordum. Kaliteli ve meşhur bir kilitcime danıştım bana 130 tl ye herşey dahil anahtarı yapacağını söyledi. Sustalı wv anahtarı resimde olandan. İmmo tanıtımı çalıştırma kapı açma vs işlemleri nasıl olacak dediğimde, sen sadece anahtarı alıp gideceksin herşeyi çalışır halde yapıp vericem dedi. Sizce fiyat nasıl?

Güzel fiyat, gayet uygun.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Derviş Dursun

Evet mavilerden bide t10 lardan

He tamam abi. Bende yeşil kırmızı beyaz istedim zaten. Bakalım hangisi güzel olacak
Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi

He tamam abi. Bende yeşil kırmızı beyaz istedim zaten. Bakalım hangisi güzel olacak

Erken gelsede şu sorunuda halletsek artık,vaktin olursa şu lastikçiye baksana tavan için lastik yapacaklardı yapmışlarmı akşam baktım erken kapatıyorlar

Yorum bağlantısı
Derviş Dursun

Erken gelsede şu sorunuda halletsek artık,vaktin olursa şu lastikçiye baksana tavan için lastik yapacaklardı yapmışlarmı akşam baktım erken kapatıyorlar

Abi vu hafta ful doluyum, haftaya uğrarım bi
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

Ablamız noktayı koydu. Keşke paramız olsaydı hep beraber audi alaydık da kurtulaydık :)

Rica ederim kardesim:) Son noktayi koydugum dogrudur, 4 halka sart degil, VAG olsun yeterli[emoji6]

Yorum bağlantısı
Derviş Dursun
(düzenlendi)

Ok haberleşiriz

Aynen abi haber ederim

Rica ederim kardesim:) Son noktayi koydugum dogrudur, 4 halka sart degil, VAG olsun yeterli[emoji6]

Vag what? :D tarihinde Derviş Dursun tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

Aynen abi haber ederim

Vag vhat? :D

[emoji23] Seat, Skoda, VW, Audi. Hepsi olur. Dert biter:) Dogru yol :)

Yorum bağlantısı
Derviş Dursun

[emoji23] Seat, Skoda, VW, Audi. Hepsi olur. Dert biter:) Dogru yol :)

O dediklerin parayla hallolur, dert ise bitmez. Para olmadığı için ne dert biter ne de bizim sorunlar :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

O dediklerin parayla hallolur, dert ise bitmez. Para olmadığı için ne dert biter ne de bizim sorunlar :)

Allah herkesin gonlune gore versin...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...