İçeriğe Yönlendir

Transit Courier - Cam Kapama Hakkında

Sabahattin Görgülü

Recommended Posts

Sabahattin Görgülü

Selamün Aleyküm,

Bir şey dikkati çekti, o da kontak kapatıldıktan sonra araç içinden camların kapatılabiliyor olması. (Daha önceki araçlarımda olmadığı için değişik geldi, sizlere tuhaf gelmesin) Bu da aklıma şöyle bir soru getirdi,  "Acaba araç terk edildikten sonra anahtar kontrolü ile veya programlama ile pencereleri kapatma imkanın var mı?" Cevaplayan olursa memnun olurum.

Teşekkürler  

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Otomatik cam kaldırma modülünüz olmamasından dolayı aracınızın camlarını kumandadan kaldırmaz ve açamazsınız.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Merhaba anladığım kadarıyla aracınız titanyum veya titanyum plus . o cam kapama işlemi belli bir süreline aracı kapasanızda enerji veriyor beyin o yüzden kapanıyor. camları açık bırakın araç kumandasının araç kapama düğmesine birkere basın ve ortalama 10 ile 20 saniye basılı tutun camların kalkması lazım benim bildiğim.kapatır ama açmaz onun için modül gerekli .

Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

Selamün Aleyküm,

Bir şey dikkati çekti, o da kontak kapatıldıktan sonra araç içinden camların kapatılabiliyor olması. (Daha önceki araçlarımda olmadığı için değişik geldi, sizlere tuhaf gelmesin) Bu da aklıma şöyle bir soru getirdi,  "Acaba araç terk edildikten sonra anahtar kontrolü ile veya programlama ile pencereleri kapatma imkanın var mı?" Cevaplayan olursa memnun olurum.

Teşekkürler  

aleyküm selam

2015 tit. plus aracımda  yoktu. kontağı  kapadığım gibi enerjiyi kesiyordu. bende camları kapatıncaya kadar motoru çalışır durumda bekletiyordum. 2016 lara eklemişler demek. çok güzel olmuş

Merhaba anladığım kadarıyla aracınız titanyum veya titanyum plus . o cam kapama işlemi belli bir süreline aracı kapasanızda enerji veriyor beyin o yüzden kapanıyor. camları açık bırakın araç kumandasının araç kapama düğmesine birkere basın ve ortalama 10 ile 20 saniye basılı tutun camların kalkması lazım benim bildiğim.kapatır ama açmaz onun için modül gerekli .

2015 model olanında kapatmıyordu. belki koymuşlardır 2016 ya

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Normalde kontaktan bağımsız, kapılardan birini açana kadar camlara mudahale edilebiliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

benim 2007 focus ghia da kumandanin acma tusunua 2-3 sn basinca aciliyordu, kapatma tusuna basili tutunca kapatiyordu. anahtar bagimsiz calisiyor.

ama kapidaki cam dügmeleri, silecekler vs kontak kapaninca duruyordu. silecekler yarida kaliyordu mesela :)

bir de eger kumada ile acma kapama özelligi varsa aktif durumda olmayabilir. aktiflestirmek icin: kontagi acin, soför tarafindaki cam dugmesini kapanana kadar yukari cekerek bekleyin, elinizi cekmeyin tik diye bir ses gelecek. bunu tüm camlar icin soför tarafindan tekrarlayin. Aracinizda bu özellik varsa aktiflesecektir.

Yorum bağlantısı
Sabahattin Görgülü

Maalesef olmadı, galiba Eren Bey'in dediği gibi anahtarı tanıtmak gerekiyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...