İçeriğe Yönlendir

Araç Giderken Birden Tüm Ikaz Işıkları Yanıyor.

Kadir Selim

Recommended Posts

Kadir Selim

Hepinize Günaydın ford ailesi :)

Araçım 2007 model 110 hp beygirlik focus aracım yolda giderken birden bire tüm ikaz ışıkarlı yanıyor ve daha sonra araç hiçbir şekilde devam etmiyor yani gaz almıyor duruyorum. ancak araç halen calısıyor daha sonra stop edip çalıştıyorum o zaman düzeliyor. bu arıza yaklasık 2 aydır var cok ustaya götürdüm ancak halen çözüm bulamadım. Bi Bilginiz varsa Paylaşırsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Gösterge arızası veya akü olabilir.

Akü ölçümü yapıldı ise iyi bir elektronikçinin göstergeyi incelemesi , lehimleri kontrol etmesi gerekir.

Yorum bağlantısı
Kadir Selim

Gösterge arızası veya akü olabilir.

Akü ölçümü yapıldı ise iyi bir elektronikçinin göstergeyi incelemesi , lehimleri kontrol etmesi gerekir.

Şöyle bişey var araçı  beynininde kontrol ettik ve kabloları baktı heran gibi bi arıza veya sıkıntı cıkmadı akü değişti ancak tüm gösterge panel ışıkları yanıyor km ısıkları ----- şeklinde oluyor gaz yemiyor

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Şöyle bişey var araçı  beynininde kontrol ettik ve kabloları baktı heran gibi bi arıza veya sıkıntı cıkmadı akü değişti ancak tüm gösterge panel ışıkları yanıyor km ısıkları ----- şeklinde oluyor gaz yemiyor

%90 gösterge.

Yorum bağlantısı
Kadir Selim

%90 gösterge.

Bildiginiz sağlam usta var mı ? gösterelim ona

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
(düzenlendi)

Forumda biri daha buna benzer bir arıza yaşıyordu ama onda harekete devam ediyordu, hatta video çekip youtube 'a koymuştu. Bakayım bulabilecekmiyim.

İşte burada. Link.

tarihinde Gökhan Albayrak tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Bildiginiz sağlam usta var mı ? gösterelim ona

İstanbulda bulunan arkadaşlar yardımcı olur.

Antalya'daki ustanın size faydası olmaz diye düşünüyorum ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kadir Selim

Forumda biri daha buna benzer bir arıza yaşıyordu ama onda harekete devam ediyordu, hatta video çekip youtube 'a koymuştu. Bakayım bulabilecekmiyim.

İşte burada. Link.

AYNI BUNUN GİBİ OLUYOR BENDEKİDE ANCAK Kİ ÇÖZÜM VİDEOSU YOK :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bu gibi arızada önce çok iyi bir akü durumu ve şarj kontrolü sonra gösterge tablosuna aşina bir elektronik çide kontrol tavsiye edilir

Yorum bağlantısı
Kadir Selim

Bu gibi arızada önce çok iyi bir akü durumu ve şarj kontrolü sonra gösterge tablosuna aşina bir elektronik çide kontrol tavsiye edilir

BEN BÜTÜN ELEKTRONIK AKSAMLARINA BAKTIRDIM AKÜ VS AKÜ DEGİŞTİ Bİ SEFER ANCAK HALEN AYNI YAKLASIK 5 AY ÖNCE SES SİSTEMİNİ SÖKTÜRDÜM VE HEMEN 0 AKÜ ALDIM 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...