Erol Sevinç 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 2001 focus gösterge panelindeki km sıfırlama tuşuna kontak kapalyken basılı tutuyorum basılı tutarken kontağı açıyorum bir sürü simgeler çıkıyor ekranda anlamını bilen arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 Gage menuye giris yapiyorsunuz Bu menuden aracin durumu(deviri,sogutma suyu isisi,hata kodlari v.b.)hakkinda bilgi alirsiniz Yorum bağlantısı
Erol Sevinç 1 Şubat 2017 Yazar Paylaş 1 Şubat 2017 34 dakika önce, Hasan YILDIZ yazdı: Gage menuye giris yapiyorsunuz Bu menuden aracin durumu(deviri,sogutma suyu isisi,hata kodlari v.b.)hakkinda bilgi alirsiniz Menüye girince göstergeler dibe kadar vuruyorya onu kalıcı olarak yapabiliyormuyuz peki her kontağı açtığımızda dibe vuracak şekilde Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 Ibrelerin sona dayanmasi test yapilmasi kaynakli.butun isiklar da yanar arizali isik varmi gorebilesiniz diye. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 (düzenlendi) benim focusa yapmıştık dibe vurma olayını. fiestada olan bir özellik. rölesini servisten aldık bağlantıları yapmıştık . videoda var. 1 Şubat 2017 tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 Benim araçta akü bitmeye yakın dibe vurma yapıyor.(akü dibe vurdu herhal demek istiyor ) Yorum bağlantısı
Erol Sevinç 1 Şubat 2017 Yazar Paylaş 1 Şubat 2017 14 dakika önce, Sermet Gündoğdu yazdı: Benim araçta akü bitmeye yakın dibe vurma yapıyor.(akü dibe vurdu herhal demek istiyor ) Yorum bağlantısı
Doğa Torpil 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 Sermet Bey'in dediği gibi benim araçta da akü gücü yetmemeye başladığında bu dibe vurma hereketini yapıyordu. İşin ilginci gayet güzel marş alıyor ama sanayide ölçünce akü değerleri düşük çıkmıştı ve aküyü değiştirmiştik. Erol Bey, girdiğiniz menü servis menüsü diye de geçiyor. 2 Yorum bağlantısı
Erol Sevinç 2 Şubat 2017 Yazar Paylaş 2 Şubat 2017 15 saat önce, Doğa Torpil yazdı: Sermet Bey'in dediği gibi benim araçta da akü gücü yetmemeye başladığında bu dibe vurma hereketini yapıyordu. İşin ilginci gayet güzel marş alıyor ama sanayide ölçünce akü değerleri düşük çıkmıştı ve aküyü değiştirmiştik. Erol Bey, girdiğiniz menü servis menüsü diye de geçiyor. Sağolun teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Gezer 2 Şubat 2017 Paylaş 2 Şubat 2017 Mrb arkadaşlar bana yardmcı olan yokmu Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız 2 Şubat 2017 Paylaş 2 Şubat 2017 9 saat önce, Mehmet Gezer yazdı: Mrb arkadaşlar bana yardmcı olan yokmu Ne gibi bir yardim istediginizi de yazarsaniz tabi ki! 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Gezer 3 Şubat 2017 Paylaş 3 Şubat 2017 7 saat önce, Hasan YILDIZ yazdı: Ne gibi bir yardim istediginizi de yazarsaniz tabi ki! Hasan bey 2004 ghia larda motoru çalıştırınca hareket edince kapılar otomatik kilitleniyormu Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 On 03.02.2017 at 08:34, Mehmet Gezer yazdı: Hasan bey 2004 ghia larda motoru çalıştırınca hareket edince kapılar otomatik kilitleniyormu http://www.ozyurek.org/?p=362 Forum yoneticilerimizden Mehmet beyin sitesini incelemeniz faydali olacaktir. Saygilar... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Gezer 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 On 06.02.2017 at 13:01, Hasan Yıldız yazdı: http://www.ozyurek.org/?p=362 Forum yoneticilerimizden Mehmet beyin sitesini incelemeniz faydali olacaktir. Saygilar... Sebeb. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 (düzenlendi) Sordugunuz sorunun cevabi verdigim linkte. Sebebini anladiniz umarim... 7 Şubat 2017 tarihinde Hasan Yıldız tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Oruc 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 Bir saat önce, Mehmet Gezer yazdı: Sebeb. sebeb yukardaki yazdigin sorunun cevabi zaten mehmet beyin sitesinde aciklamali halde mevcut Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 3 saat önce, Mehmet Gezer yazdı: Sebeb. Focus 1 ile ilgili resimli anlatımlar var ozturek.org sitesinde, forum içinde de bulabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Gezer 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 On 01.02.2017 at 15:24, Hasan Yıldız yazdı: Gage menuye giris yapiyorsunuz Bu menuden aracin durumu(deviri,sogutma suyu isisi,hata kodlari v.b.)hakkinda bilgi alirsiniz Menüye giriş tamamda ipreler sona vuruyor anlamı ne...aracın durumunu hangisi gösteriyor....deviri,soğutma suyu ısıyı .....neyin hata kodu hangisi...daha açık söylermisiniz. Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 Menüye giriş tamamda ipreler sona vuruyor anlamı ne...aracın durumunu hangisi gösteriyor....deviri,soğutma suyu ısıyı .....neyin hata kodu hangisi...daha açık söylermisiniz.Dtc yazan kısımda ecu daki arıza kodunu bildirir normalde dtc none yazması gerekir. Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Oruc 8 Şubat 2017 Paylaş 8 Şubat 2017 16 saat önce, Mehmet Gezer yazdı: Menüye giriş tamamda ipreler sona vuruyor anlamı ne...aracın durumunu hangisi gösteriyor....deviri,soğutma suyu ısıyı .....neyin hata kodu hangisi...daha açık söylermisiniz. siteyi iyi okursan aciklamalari var Yorum bağlantısı
Recommended Posts