İçeriğe Yönlendir

Focus 1 - Gösterge Paneli

Erol Sevinç

Recommended Posts

Erol Sevinç

2001 focus gösterge panelindeki km sıfırlama tuşuna kontak kapalyken basılı tutuyorum basılı tutarken kontağı açıyorum bir sürü simgeler çıkıyor ekranda anlamını bilen arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum 

Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız

Gage menuye giris yapiyorsunuz
Bu menuden aracin durumu(deviri,sogutma suyu isisi,hata kodlari v.b.)hakkinda bilgi alirsiniz

Yorum bağlantısı
Erol Sevinç
34 dakika önce, Hasan YILDIZ yazdı:

Bu menuden aracin durumu(deviri,sogutma suyu isisi,hata kodlari v.b.)hakkinda bilgi alirsiniz

Menüye girince göstergeler dibe kadar vuruyorya onu kalıcı olarak yapabiliyormuyuz peki her kontağı açtığımızda dibe vuracak şekilde 

Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız

Ibrelerin sona dayanmasi test yapilmasi kaynakli.butun isiklar da yanar arizali isik varmi gorebilesiniz diye.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz
(düzenlendi)

benim focusa yapmıştık dibe vurma olayını. fiestada olan bir özellik. rölesini servisten aldık bağlantıları yapmıştık . 

videoda var. 

tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu

Benim araçta akü bitmeye yakın dibe vurma yapıyor.(akü dibe vurdu herhal demek istiyor :)  )

Yorum bağlantısı
Erol Sevinç
14 dakika önce, Sermet Gündoğdu yazdı:

Benim araçta akü bitmeye yakın dibe vurma yapıyor.(akü dibe vurdu herhal demek istiyor :)  )

:)

Yorum bağlantısı
Doğa Torpil

Sermet Bey'in dediği gibi benim araçta da akü gücü yetmemeye başladığında bu dibe vurma hereketini yapıyordu. İşin ilginci gayet güzel marş alıyor ama sanayide ölçünce akü değerleri düşük çıkmıştı ve aküyü değiştirmiştik.

Erol Bey, girdiğiniz menü servis menüsü diye de geçiyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erol Sevinç
15 saat önce, Doğa Torpil yazdı:

Sermet Bey'in dediği gibi benim araçta da akü gücü yetmemeye başladığında bu dibe vurma hereketini yapıyordu. İşin ilginci gayet güzel marş alıyor ama sanayide ölçünce akü değerleri düşük çıkmıştı ve aküyü değiştirmiştik.

Erol Bey, girdiğiniz menü servis menüsü diye de geçiyor.

Sağolun teşekkürler 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız
9 saat önce, Mehmet Gezer yazdı:

Mrb arkadaşlar bana yardmcı olan yokmu

Ne gibi bir yardim istediginizi de yazarsaniz tabi ki!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Gezer
7 saat önce, Hasan YILDIZ yazdı:

Ne gibi bir yardim istediginizi de yazarsaniz tabi ki!

Hasan bey 2004 ghia larda motoru çalıştırınca hareket edince kapılar otomatik kilitleniyormu

Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız
On 03.02.2017 at 08:34, Mehmet Gezer yazdı:

Hasan bey 2004 ghia larda motoru çalıştırınca hareket edince kapılar otomatik kilitleniyormu

http://www.ozyurek.org/?p=362

Forum yoneticilerimizden Mehmet beyin sitesini incelemeniz faydali olacaktir.

Saygilar...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız
(düzenlendi)

Sordugunuz sorunun cevabi verdigim linkte.

Sebebini anladiniz umarim...

tarihinde Hasan Yıldız tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Oruc
Bir saat önce, Mehmet Gezer yazdı:

Sebeb.

sebeb yukardaki yazdigin sorunun cevabi zaten  mehmet beyin sitesinde aciklamali halde mevcut

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
3 saat önce, Mehmet Gezer yazdı:

Sebeb.

Focus 1 ile ilgili resimli anlatımlar var ozturek.org sitesinde, forum içinde de bulabilirsiniz. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Gezer
On 01.02.2017 at 15:24, Hasan Yıldız yazdı:

Menüye giriş tamamda ipreler sona vuruyor anlamı ne...aracın durumunu hangisi gösteriyor....deviri,soğutma suyu ısıyı .....neyin hata kodu hangisi...daha açık söylermisiniz.

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Menüye giriş tamamda ipreler sona vuruyor anlamı ne...aracın durumunu hangisi gösteriyor....deviri,soğutma suyu ısıyı .....neyin hata kodu hangisi...daha açık söylermisiniz.

Dtc yazan kısımda ecu daki arıza kodunu bildirir normalde dtc none yazması gerekir.
Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Oruc
16 saat önce, Mehmet Gezer yazdı:

siteyi iyi okursan aciklamalari var

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...