Misafir 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Aşağıda yazacağım herşey gerçektir. Kesinlikle şaka değildir. 2015 yazında Ecoboost CMax satıldıktan sonra 1 seneyi geçen bi sürede kayınçonun ERAsıyla devam ettik. 2016 sonlarında kayınço ve kayınvalide arabasızlıktan yeter artık dediler ve zorla! arabayı sattık. Satması uzun sürdü yani [emoji2] Yaklaşık 3 aydır baktığım arabaların hepsi hor kullanılmış veya pertti. Bu arada fazla açılmamak için 15 bini geçmeyen bi araba alalım dedik. Tabi focus ve c-max'ten sonra bu kadar kötü arabalar denk gelmesi bi türlü karar verememe sebep oldu. Hatta bi ara eski araba alacağıma 'chery kimo' alayım dedim, 2010 - 2011 model. Hatta ıspartaya kadar gidip almadan geri döndüm. Arabaya bagaj yapmayı unutmuş çinliler [emoji23] [emoji23] [emoji13] Tabi bu arada ötv nin artacak olması doların fırlaması, ikinci eli de uçurdu. Benim 15 bine beğenmediğim Kimo bile şu anda alsatta 19 bin civarlarında. Ama hala satılmadı. Favorilerime eklediğim arabalar bir bir rakam yükseltti ama hala satılamadı. Bu arada albea, idea, laguna ve fiyat olarak belkide uçmayan tek araba rezzo radarımdaydı. Rezzoyu komşudan biliyorum, çok çirkin çok geniş ve özellikli bi araba. Tutulmuyor belki ondan artmadı fiyatı. Adamın birini aradım yarın arabaya bakmaya geleceğim dedim. Ertesi gün maalesef kadro değişikliği nedeni ile maaşımın yaklaşık 250 lira eksildiğini görünce gitmekten vazgeçtim. Adam aradı durum bu dedim. Zaten mesafe de uzak. Gataya gitmişken adamı aradım, yakın dedi gel. Bu arada hafta sonu arkadaşım bi rezzo denemiş, petformansı kötüydü demişti. Bende acaba bunların hepsi mi böyle deyip adamın yanına gittim. Emin olayım da boşuna bunlara bakmayayım diye. Adamın yanına gidince arabayı görür görmez dış görünüşten olumlu puanı verdim. İçini görünce zaten bayıldım. Motoru açtık oda gayet iyi göründü. Almaya niyetim yoktu ama alasım geldi birden. Bagajı açarken TACUMA yazısı dikkatimi çekti. Abi dedi bu avrupa versiyonu. Neyse götürdük ustaya, bu arada ben hala araba Rezzo Tacuma diye biliyorum. Beğendik, yarın görüşelim dedim adam abi bugün olmaz mı dedi. Bundan sonrası nasıl olduysa oldu işte. Bankaya gittik eleman vergiyi ödememiş. Ödeyecek 600 küsür diyo. Yok dedim netten baktım 130 küsür çıkıyo. Abi geçen sene 600 küsürdü dedi. Hemen ruhsata baktım Tacuma 2.0 yazıyo. Ama hala Rezzo Tacuma sanıyorum. Çocuğa dedim 2bin motor olduğunu bilseydim gelmezdim. Allahtan 12 yaşına girmiş vergi düşmüş biraz. Araba içime sindiği için, aramaktan da gına gelince temiz araba olsun dedim. Parayı gönderdim. Çocuk karttan bakıyo abi gelmedi diyo. Bekledik bi saate yakın. Bankaya gittik bankacı mırın kırın etti hesap babasına ait olduğu için, sonra dedi para geçmiş ama kartta görünmez. Neyse notere gittik bu arada araba teyzenin üzerineymiş. İlla ben ayakkabı parası isterim diye tutturdu. Noter dedi ki senin yaşın tutmuyo rapor ve 2 şahit lazım. Saat 15.30. Araba bende para sizde kalsın yarın yapalım dedim. İlla bugün olsun dediler. Rapor almaya gittiler doktor yokmuş başka doktor bulmuşlar. Doktor fotoğraf istemiş fotoğraf çektirmişler. Neyse geldiler, şahitlerden biri teyzeden büyük. Allahım dedim bana işaret mi veriyosun [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Allahtan orda vatandaşın biri şahit oldu, daha önce başına gelmiş onun da. Arabayı aldım ben hala Rezzo sanıyorum. Whatsapp grubundan araba rezzo tacuma diyorum, ruhsata dikkatli bi baktım chevrolet tacuma yazıyo [emoji13] Neyse araba benim hoşuma gitti Donanım iyi. Dijital klima, direksiyondan kumanda teyp, sis farı, çelik jant, güneş sensörü, yağmur sensörü, bi sürü saklama gözü, servis tepsisi, ön arka kol dayama, 4 cam otomatik, elektrikli yan aynalar, geniş iç hacim ve geniş bagaj... Park sensörü eksik. Kameraları sattık kamera kalmadı. Nerdeyse c-max kadar. Fiyat 21bin. Km 135bin. Araba gümrükten alınmış. İsviçre arabası. Tr'deki rezzolardan daha kaliteli gibi malzemesi. İçeri sesi çok alıyor. Farlar sönmüyor bi türlü (çalışırken) [emoji41], Avrupa'da gündüz farı zorunlumu neymiş. Neyse çok yazdık biraz da elimde olan fotoğrafları ekliyim. İşte belki de Türkiye'nin tek Chevrolet Tacuma'sı. Bu arada atiker tüp yeni takılmış daha 1 sene anca olmuş. Zaten 1.5 senede araba yatmış km yapmamışlar. Bu arada 4 tane airbag sayabildim başka var mı bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 Hayırlı ugurlu olsun abi güle güle kullan . hakuma pardon cakuma çok pardon tacuman [emoji23] Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 Sabırlı adammışsın vesselam, Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Alper Aytar 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 Hayırlı olsun fiyata göre gayet güzel araba bence Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 Güle güle kullanın fiyatına göre güzel görünüyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 Necati hayırlı olsun kardeşim Taco'n...Kazasız belasız, geniş geniş, ferah ferah, keyifle kullanman dileklerimle ... Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 Hayırlı olsun .Her zaman derim kısmet bazen ayağına gelir hemde zorla gelir. Inşallah sıkıntısız bi süreç ile yolunuza devam edersiniz. Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 Hayırlı olsun abi o paraya bu araba. güzelmiş... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 hayırlı olsun necati abi kazasız belasız kullan Chevrolet rezzonu, yok o değildi daewoo tacuman hayırlı olsun. yok yok oda değildi. chevrolet tacuman hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 Keyifle okudum Hayırlı uğurlu olsun Yorum bağlantısı
Tahir İlter 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 Isparya'ya kadar geldin demek abi..neyse... Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin abi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 Isparya'ya kadar geldin demek abi..neyse... [emoji4] Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin abiIsparya [emoji57] Gelmemle dönmem bir oldu [emoji255] Yorum bağlantısı
Misafir 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 Hayırlı olsun Abi grupta olaya çok güldük ama Allah bozmasın hep gülmeye devam kazasız belasız mutlu günlerinde kullan. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 Netten baktım en az 325 litre yazıyo ama daha fazla gibi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 Banada öyle geldi. Epey büyük fotoya göre. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 Hayırlı osun. Oldukça dolu görünüyor. Beğendim aracı. Şimdi son olarak bu araba neymiş Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Şubat 2017 Paylaş 14 Şubat 2017 Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullan kardeşim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts