İçeriğe Yönlendir

Hayaller Rezzo Gerçekler Tacuma

Misafir

Recommended Posts

Ayhan Asil

Biraz meşekkatli olmuş ama değmiş. Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı

ALındığı ilk gün görmek nasip oldu, çirkin araba ama sahibi mutluydu :)

Hayırlı uğurlu olsun abi, güzel günlerde kullan :nazar: 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Hayırlı olsun abi güle güle kullan

Captivalarda da daewoo etiketi var kaputun altında fazla kurcalama keyfini sür :D

Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Abi hayırlı olsun. Biraz meşakkatli olmuş ama güle güle kullan.

Benim de bir abim tata indigo aldı. Araç geniş, dolu ve rahat. Bu tarz arabalar beklenmedik konfor sunuyorlar:)

Yorum bağlantısı
Ali Gök

arabanın markasını bile bilmeden mi aldın:D:D   parasına göre çok iş görecektir bu araba

hayırlı uğurlu olsun

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar
(düzenlendi)

Hayırlı olsun. Gruba pek bakamıyordum, güzel seçim olmuş ama. Bu fiyata başka araba beğenmezdin.Hem model,hem km,  hem genişlik süper

tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz

Tipsiz mipsiz deniyor ama imza : Pininfarina ayık olun :)

Güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

hayırlı olsun,maşallah sizde de iyi sabır varmış,o kadar karmaşada ben olsam vazgeçerdim,güle güle kullanın....

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Kazasız , belasız güzel günlerde kullan kardeşim mis :nazar:

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Güle güle kullanın. Güzel bir teyp güncellemesinden sonra çok keyif verecektir sanırım ki.

Bu arada noterdeki şahit olayını ilk defa duydum. Öğrenebilmem adına biraz açabilir misiniz, nedir ne değildir?

Yorum bağlantısı
8 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Güle güle kullanın. Güzel bir teyp güncellemesinden sonra çok keyif verecektir sanırım ki.

Bu arada noterdeki şahit olayını ilk defa duydum. Öğrenebilmem adına biraz açabilir misiniz, nedir ne değildir?

Belli bi yaşın üzerindekilere, sanırım kandırılmasın diye akli dengesi yerinde mi diye rapor istiyor noter. Rapora da inanmayıp 2 tane de şahit istiyor :D 

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Hayırlı olsun abi. Teyzeden büyük şahit cümlesini okuyunca ister istemez güldüm [emoji3]

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun Necati, mutluluk getirsin.

Forumda bu marka ve versiyon (ne olduğunu yazamadım:biggrin:) için de bir konu açılsın artık.:yes:

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
(düzenlendi)

Hayırlı olsun... bu fiyata bence gayet güzel araba ... keyfini sürün kazasız belasız cezasız inşallah....

Edit: Netten inceledim de bazılarında 3. sıra  koltuk var. Acaba ben mi yanlış gördüm?

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...