İçeriğe Yönlendir

Hayaller Rezzo Gerçekler Tacuma

Misafir

Recommended Posts

Hayırlı olsun... bu fiyata bence gayet güzel araba ... keyfini sürün kazasız belasız cezasız inşallah....
Edit: Netten inceledim de bazılarında 3. sıra  koltuk var. Acaba ben mi yanlış gördüm?

Benimkinde yok...
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Fuarda o zamanlar güzel stand yapmışlardı bunlara hayırlı olsun

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Hayırlı olsun Necati. Araç çok güz.. of yazamadım, bi gülme geldi. :D:D Benden beterleri varmış.

Aile için ideal araba,güle güle kullanın, zor bir süreç olmuş.

3 saat önce, Oğuz Yılmaz yazdı:

Tipsiz mipsiz deniyor ama imza : Pininfarina ayık olun :)

Güle güle kullanın.

Pininfarina keşke zirvede bıraksaymış :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Hayırlı olsun ilk defa görüyorum ama güzel arabaymış güle güle kullan :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

İçine sindiyse ki sinmiş güzel günlerde gönlünce kullan Necati,  :nazar:

Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

Zevkler ve renkler tartışılmazmış. Amacına uygun araç. Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı

Bugün bi abimiz gördü arabayı. Türkiyede baktığım bütün rezzolar çok dandikti. Çoğunun ön göğüste kronik çatlak var, bu daha kaliteli gibi dedi. Adamların bize yaptığı muameleye bakın.

Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

e73f5c41dd2a9479b7380542cd985c1e.jpg

Sağ sol salıncak (tabla) ve z rootlar değişti. Geçen hafta da bakım yaptırmıştık, 1 sene rahatız inşallah [emoji2]

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör
(düzenlendi)

Hayırlı olsun :nazar::nazar:  Benim de göz altımda olan araçtı nasip olmadı. Kazasız belasız.

Sanırım hız sabitleme ile sunroof yok ?

tarihinde Serdar Güngör tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
1 saat önce, Serdar Güngör yazdı:

Hayırlı olsun :nazar::nazar:  Benim de göz altımda olan araçtı nasip olmadı. Kazasız belasız.

Sanırım hız sabitleme ile sunroof yok ?

Yok. Olanında parası ona göre :p

Yorum bağlantısı
2 saat önce, Necati Öner yazdı:

Sağ sol salıncak (tabla) ve z rootlar değişti. Geçen hafta da bakım yaptırmıştık, 1 sene rahatız inşallah emoji2.png

Tabla ve z rotu bu araca göre nasıl buldun abi. Yoksa başka bir aracınkiyle uyumlu muydu? 

Yorum bağlantısı

Rezzo olm işte aynısı. Parçacı bile aynı değil dedi de opelden teyit ettim. Opel sadece tek tablaya 360 istedi. Toplamına 250 verdim.

Yorum bağlantısı
Bir saat önce, Necati Öner yazdı:

Rezzo olm işte aynısı. Parçacı bile aynı değil dedi de opelden teyit ettim. Opel sadece tek tablaya 360 istedi. Toplamına 250 verdim.

He rezzonun ki kolay bulunuyor yani :biggrin:

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

Tutulmayan ama cevher olan araclar var bu da onlardan biri hayirli olsun

Ben de c maximi satinca albea alirken bayide vardı incelemistim rezzoyu guzel arac 

Yorum bağlantısı
19 saat önce, Fikri Keleş yazdı:

Tutulmayan ama cevher olan araclar var bu da onlardan biri hayirli olsun

Ben de c maximi satinca albea alirken bayide vardı incelemistim rezzoyu guzel arac 

Bu rezzoyla birebir aynı ama 2.0 motor. 1.6 ları test ettik tatmin etmedi. İçindeki  malzemenin kalitesi daha iyi. 

Rezzo donanım olarak, fiyat olarak çok çok iyi. 2005 sonrasında sunroofta var. 

Yorum bağlantısı

Ne demisler?Yüce Allah çirkin şansi versin. Cirkin araba guzel adama gitti. Hikayesinden ders cikarilacak cok ayrintilar var ama kismette olunca talih degismiyor. Hayirli ugurlu olsun Necati. Murat Turkiyedeki 3 rover dizelden birini bulur alir, sen tek olan tachuma diye bir sey bulursun. Ne olacak bu Ankara'nin hali. Allah'tan Antalyadayim gormuyorum bu arabalari:)

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı

Evren araçtan çok memnunum. Bu paraya daha iyisi olmazdı. Hem çok geniş hemde çekişi çok iyi. Donanımları mükemmel. 15 20 arası araba yok artık. Ya pertten çıkma yada şahin doğan. He bide Kimo :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...