Mert Ozcan 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 2010 titanium benzinli otomatik vites aracım var. Son zamanlarda araba çalışınca d-r-n göstergede çıkmamaya başladı. Sadece "p" yanıp sönüyor. Vites normal olarak çalışıyor, geçişleri yapıyor. Bazen de bu sorun olmuyor. Benzer sorun ile ilgili bazı bilgiler mevcut internette: 1) vites topuzundaki sensörlerde sorun olabilir 2) vitesten göstergeye giden sokette sorun. Otokoç direkt vites topuzu değişimi dedi. Benzer deneyimi olan, çözüm bulan var mıdır? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 Bu konu daha evvel forumda konuşulmuş ve çözüme kavuşmuştu diye hatırlıyorum. Mutlaka bir arama yapın. Bu arada, focus için mi konuşuyoruz, mondeo için mi? Yorum bağlantısı
Ömer Hava 5 Nisan 2017 Paylaş 5 Nisan 2017 Aynı arıza aynı araçla başıma geldi.Focusum da.Vites topuzunda değildi sorun.Sokkette sorun vardı.Biraz tuzlu bir fiyat çıktı bana. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Nisan 2017 Paylaş 5 Nisan 2017 Benim aracımda da bazen yanıp sönüyor ama nedendir hiç dikkat etmedim, vites geçişlerinde vs bir sorun yok. Yorum bağlantısı
Mert Ozcan 5 Nisan 2017 Yazar Paylaş 5 Nisan 2017 (düzenlendi) Siz nerede yaptırdınız acaba? otokoç vites topuzu dedi, 2,000 tl + %25 indirim fiyat verdi. Sokette ise oldukça ucuz olmalı diye düşünüyorum, forumda biri ücretsiz yapıyordu. Bir saat önce, Ömer Hava yazdı: Aynı arıza aynı araçla başıma geldi.Focusum da.Vites topuzunda değildi sorun.Sokkette sorun vardı.Biraz tuzlu bir fiyat çıktı bana. Focus için, forumda var ama net bir çözüm yok. Ankarada bir üye gelin yapayım demişti, görüşler 2ye ayrıldı. 9 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Bu konu daha evvel forumda konuşulmuş ve çözüme kavuşmuştu diye hatırlıyorum. Mutlaka bir arama yapın. Bu arada, focus için mi konuşuyoruz, mondeo için mi? Aslında büyük sorun teşkil etmiyor fakat uzun vadede sorun yaratma ihtimali var gibi. Araba p'de gittiğini düşünüyor olabilir, kapılarda, hız sabitlemede de sorun yaratabilir. 40 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Benim aracımda da bazen yanıp sönüyor ama nedendir hiç dikkat etmedim, vites geçişlerinde vs bir sorun yok. 5 Nisan 2017 tarihinde Mert Ozcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 5 Nisan 2017 Paylaş 5 Nisan 2017 1 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Benim aracımda da bazen yanıp sönüyor ama nedendir hiç dikkat etmedim, vites geçişlerinde vs bir sorun yok. Araç p konumundayken firene basarsan yanıp sönmesi lazım . Onun dışında olması normal dışı . 2 Yorum bağlantısı
Özgür Güzen 5 Nisan 2017 Paylaş 5 Nisan 2017 14 saat önce, Mert Ozcan yazdı: 2010 titanium benzinli otomatik vites aracım var. Son zamanlarda araba çalışınca d-r-n göstergede çıkmamaya başladı. Sadece "p" yanıp sönüyor. Vites normal olarak çalışıyor, geçişleri yapıyor. Bazen de bu sorun olmuyor. Benzer sorun ile ilgili bazı bilgiler mevcut internette: 1) vites topuzundaki sensörlerde sorun olabilir 2) vitesten göstergeye giden sokette sorun. Otokoç direkt vites topuzu değişimi dedi. Benzer deneyimi olan, çözüm bulan var mıdır? aynı sorunu halen yaşıyorum. soğuk havalarda hiç yapmadı. Bütün bir kışı hiç olmadan geçirdim diyebilirim. şimdi havalar ısınmaya başlayınca tekrar ara ara yapmaya başladı. Hava sıcaklığıyla alakalı ne olabilir bilemedim? Yorum bağlantısı
Mustafa Başkan 7 Nisan 2017 Paylaş 7 Nisan 2017 Bende de aynı sorun var.. arıza gidip geliyor Yorum bağlantısı
Mert Ozcan 7 Nisan 2017 Yazar Paylaş 7 Nisan 2017 (düzenlendi) Bu kadar kişide aynı sorun var, çözüm bulan olmaması ilginç 7 Nisan 2017 tarihinde Mert Ozcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts