Onur Yeniçeri 8 Nisan 2017 Paylaş 8 Nisan 2017 Herkese selamlar.15 gün önce Ford Focus 1.6 Ghia 2001 model otomatik araç aldım.Aracı aldığımda anahtarı 2 konumuna getirdiğimizde sönmesini beklediğimiz ışıkların tamamı yanıyordu.Ancak 5 gün sonra akü işaretinin üzerindeki işaretin(arkasında fırlamış taşlar olan tekerlek işareti)yanmadığını fark ettim.Arabayı elektrikçiye götürdük,sigortalarına baktırdık ve sorun olmadığını söyledi.Zaten yukarıda dediğim işaretin sembolünu ne sol iç taraftaki ne de motorun üzerindeki sigortalarda kendi baktığımda da göremedim.Bu sorunu nasıl halledeceğimi sizlere danışmak istedim.Cevaplarsanız çok iyi olur.Kullanıcı kitabındaki resmini de ekliyorum.Teşekkürler... Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 8 Nisan 2017 Paylaş 8 Nisan 2017 Göstergede öyle bir işaretin olduğunu hiç hatırlamıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 8 Nisan 2017 Paylaş 8 Nisan 2017 (düzenlendi) Ampülü patlamış olabilir.Vites kolunun kenarında aynı simgenin olduğu düğme yoksa zaten donanımda da yoktur. 8 Nisan 2017 tarihinde Sermet Gündoğdu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Onur Yeniçeri 8 Nisan 2017 Yazar Paylaş 8 Nisan 2017 Vites kolunun altında öyle bir düğme Yok ama aracı ilk aldığımda göstergede öyle bir işaretin yandığına Eminim. Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 8 Nisan 2017 Paylaş 8 Nisan 2017 2 saat önce, Onur Yeniçeri yazdı: Herkese selamlar.15 gün önce Ford Focus 1.6 Ghia 2001 model otomatik araç aldım.Aracı aldığımda anahtarı 2 konumuna getirdiğimizde sönmesini beklediğimiz ışıkların tamamı yanıyordu.Ancak 5 gün sonra akü işaretinin üzerindeki işaretin(arkasında fırlamış taşlar olan tekerlek işareti)yanmadığını fark ettim.Arabayı elektrikçiye götürdük,sigortalarına baktırdık ve sorun olmadığını söyledi.Zaten yukarıda dediğim işaretin sembolünu ne sol iç taraftaki ne de motorun üzerindeki sigortalarda kendi baktığımda da göremedim.Bu sorunu nasıl halledeceğimi sizlere danışmak istedim.Cevaplarsanız çok iyi olur.Kullanıcı kitabındaki resmini de ekliyorum.Teşekkürler... Arkalar disk mi kampana mı? Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 8 Nisan 2017 Paylaş 8 Nisan 2017 (düzenlendi) Gauge test menüsüne girip ''Bulb'' yazınca ışıkların sağlam olanları yanar.Bahsettiğiniz lamba yanmazsa patlaktır. 8 Nisan 2017 tarihinde Sermet Gündoğdu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Yeniçeri 8 Nisan 2017 Yazar Paylaş 8 Nisan 2017 Bir saat önce, Sezgin Yılmaz yazdı: Arkalar disk mi kampana mı? Kampana abi. Yorum bağlantısı
Onur Yeniçeri 8 Nisan 2017 Yazar Paylaş 8 Nisan 2017 Bir saat önce, Sezgin Yılmaz yazdı: Arkalar disk mi kampana mı? Bir de şunu sorayım.Bu işaretin anlamı nedir ve çalışıp çalışmadığı nasıl anlaşılır?Bilmediğim için gauge menüye girmek istemediğim için sordum. Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Nisan 2017 Paylaş 8 Nisan 2017 Bir de şunu sorayım.Bu işaretin anlamı nedir ve çalışıp çalışmadığı nasıl anlaşılır?Bilmediğim için gauge menüye girmek istemediğim için sordum.Esp sembolü Türkiyede nadir var 1.6 motorlarda. Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 8 Nisan 2017 Paylaş 8 Nisan 2017 Sanırım aracınızda çekiş kontrol sistemi yok.( traction control system TC )Yani yanıp yanmaması sorun değil. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 8 Nisan 2017 Paylaş 8 Nisan 2017 Eğer arkalar disk değilse esp kesinlikle yoktur. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Nisan 2017 Paylaş 8 Nisan 2017 Eğer arkalar disk değilse esp kesinlikle yoktur.1.6 motorda Türkiye ye getirilenler arasında nadir de olsa espli olanlar var. Ayrıca kampanaya bağlı değildir misal fiesta mk6 titaniumlar arkalar kampana ama esp mevcut. Yorum bağlantısı
Onur Yeniçeri 8 Nisan 2017 Yazar Paylaş 8 Nisan 2017 (düzenlendi) 31 dakika önce, Serkan Aktay yazdı: Eğer arkalar disk değilse esp kesinlikle yoktur. Başka bir forumda konu açmıştım bir arkadaş da bu işaret için "ASR" demişti.ESP olsa kaygan yol işareti ve araba resmi olur benim bildiğim.İşaretin ne anlamda olduğu konusun da bile kafam hala karışık. 8 Nisan 2017 tarihinde Onur Yeniçeri tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 8 Nisan 2017 Paylaş 8 Nisan 2017 (düzenlendi) 3 tane focus 1 kullandım. Sadece arkalar diskli olanda esp vardır. Birde vites kolunun sağ alt tarafında esp düğmesi vardır. Focuslarda disk olmayanda esp yok. esp li focusta asr de var. Tek asr olup esp olmayan yok. Zaten çok az espli focus 1 var. Yukarıda Sermet Gündoğdu'nun koyduğu fotoğraftaki gibi düğme olmalı. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2001-focus-ghia-esp-li-420064829/detay Örnek focus 1 esp li ilanı. Arkalar disk vites kolunda düğme var. 8 Nisan 2017 tarihinde Serkan Aktay tarafından düzenlendi ekleme 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan 2017 Paylaş 8 Nisan 2017 Esp yoktur. Bu sebeple o ışık ne kontak açıldığında ne de başka bir zaman yanmaz.. Aracınızdaki eksik sigortaları tamamlamayın.. 2 Yorum bağlantısı
Onur Yeniçeri 8 Nisan 2017 Yazar Paylaş 8 Nisan 2017 Cevaplar için çok sağulun abiler.O zaman yandığı zamanda da bir hata yüzünden yanıyordu.Şimdi yanmayı bırakınca da hata düzeldi.Kafama çok takılıyordu,servise gidip bilgisayara bağlatmayı bile düşünüyordum.Artık baktırmaya gerek yok,rahatladım tekrar teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts