Ali Gök 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 yeni cam çok güzel bişey. benim libertynin camındada çatlaklar ve çizikler vardı. malum 15 senelik cam değiştirince yolu görmüyormuşum ben dedim 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Kasım 2018 Yazar Paylaş 2 Kasım 2018 7 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hayırlı olsun abi iyi yapmışsın. benim aracında ön camı çatlak ancak kasko olmadığı için kendim değişim ücretini karşılamak zorundayım. C5 aldığımda 2 küçük yerinde misket kadar çatlak vardı. Ama aldığımda vardı. 2,5 yıl kaskolu bindim, kaskodan değiştirmedim. 3 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 Hayırlı olsun. Şasi no gizlemek önemli. Sokaktan geçerken görmüyoruz onu 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 Kağıt a da cep telefonunu yazıp bırakmış 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Kasım 2018 Yazar Paylaş 2 Kasım 2018 1 dakika önce, Mert Gulkokan yazdı: Bu araç çalışıyor demek hala vay be Portifçinin arabasıyla karıştırdın galiba Mert Şimdi, Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun. Şasi no gizlemek önemli. Sokaktan geçerken görmüyoruz onu Onu bizim çırak şaapmış Şaka bir yana, kapıdaki arabanınkini arayan görür, bunu interneti olan herkes görür, bu kolay lokma 26 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Kağıt a da cep telefonunu yazıp bırakmış Dikkatini çekerim, kartvizit boyutunda (arkası kartvizit), yazıcıdan çıkmış, özenilmiş bir çalışma.2009 dan beri camımda telefon durur. Bu işin öncülerinden diyebilirsin 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 41 dakika önce, Önder Özcan yazdı: C5 aldığımda 2 küçük yerinde misket kadar çatlak vardı. Ama aldığımda vardı. 2,5 yıl kaskolu bindim, kaskodan değiştirmedim. abi aynı düşüncedeyim aldığımda vardı kasko yapmıyorlar yapsalar bile değiştirmem kaskodan. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 Arabaya ilk bindiğimde dediğim "abi camlarda çizik var" kaç yıl oldu, hele şükür 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 Kaç kuruş yakıyor bu aslan parçası 😂 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 Maşallah , ne güzel olmuş. Çiziksiz kalır inşallah uzun yıllar:) 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Kasım 2018 Yazar Paylaş 2 Kasım 2018 1 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Arabaya ilk bindiğimde dediğim "abi camlarda çizik var" kaç yıl oldu, hele şükür Sallama len 6 ay olmuştur en fazla 1 saat önce, Servet Aydın yazdı: Portif çatalı düşsün camına Bak yaaa. Senede 1 hak var kaarşim. Hazirandan sonra deneriz bişeyler. Bir saat önce, Sami Demirpaz yazdı: Kaç kuruş yakıyor bu aslan parçası 😂 Kem küm, mırın kırın. Kuruş? Günlük 1+1 km soğuk motör kullanımında 1,1 lira yakıyor Normal şehiriçi 9-10 lt yakar. Uzunyol 6,5 gibi. 30 dakika önce, Cem Işık yazdı: Maşallah , ne güzel olmuş. Çiziksiz kalır inşallah uzun yıllar:) Adam portif çatalı diyo, baksana 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 Hayırlı olsun Abi, hazır cam sökülmüşken şu on kısımda elin zor girdiği yerleri temizlemeye niyetlendin mi hiç? Camı sökülmüş araba görsem oraları silesim geliyor da 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Kasım 2018 Yazar Paylaş 2 Kasım 2018 19 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun Abi, hazır cam sökülmüşken şu on kısımda elin zor girdiği yerleri temizlemeye niyetlendin mi hiç? Camı sökülmüş araba görsem oraları silesim geliyor da Ustaya ve yardımcısına olan saygımdan dokunmadım bişeye. Çekildim kenardan izledim, işlerini yapmalarına izin vermek adına Tertemiz yaptılar sağolsunlar. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 2 Kasım 2018 Paylaş 2 Kasım 2018 Bi defa değiştirince, orijinali değil nasıl olsa diye hep değiştiresi geliyor insanın. Sıfır cam sıfır çizik. Silecek izi bile yok. Mis mis. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 nasıl yaş günü bu sürekli? yaş yılı olur olsa olsa. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Bunların derdi bir yılda 130 yaşına çıkarmak beni 1 1 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Zaten yakınsın diye hatırlıyorum. Az birşey kalmış sünnetleyiverelim işte. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Kasım 2018 Yazar Paylaş 3 Kasım 2018 42 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bunların derdi bir yılda 130 yaşına çıkarmak beni Başka yerde çıkarsınlar kardeşim 130 yaşına. Hadi kışt gidin az ötede oynayın. 2 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 Aha sis farı sonradan çakma çıkma toplama denişik arabalı biri geldi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 On 2.11.2018 at 21:41, Recep Selim Kaya yazdı: Bi defa değiştirince, orijinali değil nasıl olsa diye hep değiştiresi geliyor insanın. Olmasın öyle birşey. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 3 Kasım 2018 Paylaş 3 Kasım 2018 4 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Olmasın öyle birley. Focus için öyle Fiesta için şeyettim ben. Rezistanslı yaptırasım var. Araştırma içindeyim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts