Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 Sıkışık trafikte S modda kullan veya manuel kullan. Ani hızlanmadan kaçın. (Patinajlı kalkma) Normalde şehir içinde de S deneyip D ile tüketimi karşılaştırabilir misin.. Yine normalde kullanımda S modda vitesi kaç bin devirde büyütüyor onun da bilgisini rica ediyorum.. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 Bunu bi yerden hatirliyorum sanki @E. Özlem Kaya [emoji16] Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2017 54 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Sıkışık trafikte S modda kullan veya manuel kullan. Ani hızlanmadan kaçın. (Patinajlı kalkma) Normalde şehir içinde de S deneyip D ile tüketimi karşılaştırabilir misin.. Yine normalde kullanımda S modda vitesi kaç bin devirde büyütüyor onun da bilgisini rica ediyorum.. Çok sıkışıksa zaten hemen N ye alıyorum. D de kalkıp 5-10 mt. gidip N ye. D ile S arasındaki farkı anlamanın en güzel yolu, yeşil ışık yandığında kalkış yapmak, ama normal sürüş tarzında sürmek. Devir farkları bu şekilde kolayca anlaşılır. Tüketimi karşılaştırmak biraz zaman alır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 48 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Çok sıkışıksa zaten hemen N ye alıyorum. D de kalkıp 5-10 mt. gidip N ye. Yanlış.. Boşa alma. S de kullan. D'de kalkar kalkmaz 2 ye alıyor o.. yada 2 yi hazırlıyor vs.. o aşamada ısınıyor.. Dur kalkta 2'ye almasını önlemenin yolu da S mod. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2017 9 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Yanlış.. Boşa alma. S de kullan. D'de kalkar kalkmaz 2 ye alıyor o.. yada 2 yi hazırlıyor vs.. o aşamada ısınıyor.. Dur kalkta 2'ye almasını önlemenin yolu da S mod. Değil, çok sıkışıksa dedim. 2 ye geçmeyecek kadar yavaş ve kısa sürüş. İstanbul burası. Sıkışık trafiği başka şeye benzemez Diğer durumda da senin dediğini yaparım. 1-2-3 arası çok gidip gelen vitese izin vermem, dediğin gibi S mode da kullanırım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 Kalkar kalkmaz 2 o... S mod.. Sakin kullanımda, 6 ya kaçta takıyor..? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2017 15 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Kalkar kalkmaz 2 o... S mod.. Sakin kullanımda, 6 ya kaçta takıyor..? Valla bilmem, seninki gibi kamyon değil ki bu. Ne zaman 5 ne zaman 6 anlaşılmıyo Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 Şimdi, Önder Özcan yazdı: Valla bilmem, seninki gibi kamyon değil ki bu. Ne zaman 5 ne zaman 6 anlaşılmıyo Benimki gibi olsa sorun yok zaten. Arkasına kamyon bağlasan çeker.. Sorun senin nazlı bebekte.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2017 18 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Benimki gibi olsa sorun yok zaten. Arkasına kamyon bağlasan çeker.. Sorun senin nazlı bebekte.. Uzun yolda 8 litre benzin nedir Allah aşkına ya Noolur çitroyenimi getirin bana Basmadan 4,9 lar basınca 5,5 -6,0 lar 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 Önder fazla karıştırma Emminin niyeti şanzımanı dağıtmak sonra da focus kaç ayda satılır konu kaç sayfa yorum alır foruma + ve - leri ne olur vs. vs. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2017 4 dakika önce, Adnan Çakır yazdı: Önder fazla karıştırma Emminin niyeti şanzımanı dağıtmak sonra da focus kaç ayda satılır konu kaç sayfa yorum alır foruma + ve - leri ne olur vs. vs. Taşlar burda da yerine oturmaya başladı. Israrla S ye al demesinden anlamalıydım 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 9 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Uzun yolda 8 litre benzin 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 25 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Sana katılıyorum... Koca Qashqai ancak 160-170 ile o kadar yakıyor... 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 Ciksüç dağ bayır 5.5 litre yakıyor demeyeyim dimi? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Ciksüç dağ bayır 5.5 litre yakıyor demeyeyim dimi? De de.. İlana koysun.. ilan da 6 ay dursun.. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2017 4 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: De de.. İlana koysun.. ilan da 6 ay dursun.. Sayibindendeki ortalamanın 2 bin üzerine kadar fiyat yazarak (satarak değil, yazarak), 1 aydan fazla sürsün satılması yuutub canlı yayınında yakarım o arabayı. Düşündüm de canlı yayında yakmam ya, gece park yerinde kundaklarlar belki 4 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 8 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Ciksüç dağ bayır 5.5 litre yakıyor demeyeyim dimi? ? Cık sür mü demek istemiş ozan burada? acaba 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 140 Hp benzinli klasik otomatik şanzıman Opel mokka 110 sabitte 6.5 la gidiyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 Saldırın beyler, yakındır fort ilanı 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 Şöyle bir baktım da kışın -30 da kısa mesafede 8.19 depo ortalamam var diye üzülüyordum ilan nerede salça lazımmış 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2017 17 dakika önce, Adnan Çakır yazdı: ? Cık sür mü demek istemiş ozan burada? acaba Mazda CX3 demek istemiş ama başaramamış. 15 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Saldırın beyler, yakındır fort ilanı 8 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Daha vermemişmi ilanı ? 3 dakika önce, Selçuk Bakış yazdı: Şöyle bir baktım da kışın -30 da kısa mesafede 8.19 depo ortalamam var diye üzülüyordum ilan nerede salça lazımmış Kışt kışt, başka yerde oynayın bakiim. C5 konusuna çevirmeyin burayı. Daha tadını almadık arabanın, ne satması. 4 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 27 Temmuz 2017 Paylaş 27 Temmuz 2017 On 25.07.2017 at 16:23, Mehmet Ozyurek yazdı: Kalkar kalkmaz 2 o... S mod.. Sakin kullanımda, 6 ya kaçta takıyor..? Abi yetkili servisin direk beyanıdır . Powersihift sorun oluşturmasın Ana temeli kullanıcı bilinçsiziliğidir .Kullanıcı aracı s moduna alıyor ve bu şekilde kulanıyor.sürekli yoğun yükte bu nedenle bozuluyor .s modu rampada kullanılır ama nerdeyse kullanmasan olur .dedi.Yani ford daki s modu iyi değil.nissan farklı sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2017 9 dakika önce, Okan Tansel yazdı: Abi yetkili servisin direk beyanıdır . Powersihift sorun oluşturmasın Ana temeli kullanıcı bilinçsiziliğidir .Kullanıcı aracı s moduna alıyor ve bu şekilde kulanıyor.sürekli yoğun yükte bu nedenle bozuluyor .s modu rampada kullanılır ama nerdeyse kullanmasan olur .dedi.Yani ford daki s modu iyi değil.nissan farklı sanırım. İşte asıl amacı bana şanzumanı bozdurmakmış, sonradan anladık Okan. S modunda kullan deyip duruyor. Hem fazla benzin yaktıracak, hem vitesi bozacak Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Temmuz 2017 Paylaş 27 Temmuz 2017 Satılık dediler geldim, bensiz satılık konusu olur mu Ford aldı diye sevindik gitti olmayacak şanzımanı aldı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts