Erkan Uygur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Merhaba arkadasım 1.5 ecoboost benzin otomatik almayı düşünüyor tavsiye edermisiniz. Alırken nelere dikkat etmeliyiz. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ford-ilk-sahibinden-1270126071/detay/ 9 saat önce tarihinde Erkan Uygur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Aynı paraya 1.5 dizel otomatik titanyum alınır ama km yüksek olur.Ecoboost biraz agresif motor, hararete meyilli, motor bloğuyla ilgili hayli sıkıntılar yaşandı.Açıkçası Kuga çok kullanışlı bir araç. 2 yıldan fazladır kullanıyorum.1.5 dizel otomatik.Şikayetim yok.Öncesinde focus, S max, Galaxy kullandım.2.0 dizel de kullandım.Bu araç 1.5 dizel ama 2.0 dizelden çok aşağı kalmaz.Otobanda limitör kaldırılmışsa rahat 180 i bulur. Gaza basmayı biliyorsanız çok seri ve güçlü bir araç.Ara hızlanmada sollama sizi üzmez.Basarsan yakar biraz, sakin kullanımda uzun yol 5lt/100km rahat görürsünüz. Ekoboost da çok güçlü ve seri bir motor ama maalesef sorunları var.Bu kasada en iyi alınacak 1.5 dizel otomatik powershifttir. 4x4 olayına çok takılmayın bence. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Km çok düşük araç sorunlu değilse güzel Yorum bağlantısı
Recommended Posts