Ali Darbaz 7 Kasım 2017 Paylaş 7 Kasım 2017 (düzenlendi) Merhaba Çok değerli bir eğitmen abim olan Güray hocamın , ailesi ile geçirdiği bir hafta sonu seyahatinde 3 gün i30 kullanma fırsatı yakaladı . Hyundai genel müdürlükten hocamıza test etmesi için tahsis edildi. Umarım izlerken zevk alırsınız, ben izlerken beğendim.. 7 Kasım 2017 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2017 Paylaş 7 Kasım 2017 Video hata veriyor. İzleyemedim. Bu sebeple şimdilik hyundai’yı tebrik etmekle yetineceğim. Tebrikler hyundai. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Kasım 2017 Yazar Paylaş 8 Kasım 2017 15 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Video hata veriyor. İzleyemedim. Bu sebeple şimdilik hyundai’yı tebrik etmekle yetineceğim. Tebrikler hyundai. Şimdi tekrar deneyebilirmisiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Kasım 2017 Paylaş 8 Kasım 2017 İzledim. Sorun tapatalkta imiş. Test çok güzel olmuş. Çok beğendim. Güray hocaya da selamlar, emeklerinden dolayı teşekkürler. Beğendim hyundai’ı çok güzel çalıştı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts