İçeriğe Yönlendir

20.000-25.000 Lira Arası Araç Arayışı ve Alternatifler

Ozan Kılıçaslan

Recommended Posts

Koray Demir
3 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı:

yakın arkadaşımın babasının kullanılmadan kapı önü duran megane 1 var. temiz düşük km. 

1600 cc k7m motorlu ise bulunmaz nimet.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Hocam malum sitede focuslar ucuyor resmen bir de bu araclar yasina ragmen full olmasi sasirtiyor beni. Ciddi bir arizasi var mi acaba.

Bir de buradaki piyasaya alismaya calisiyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
20 dakika önce, Koray Demir yazdı:

1600 cc k7m motorlu ise bulunmaz nimet.

evet ondan. hasar yok dedi arkadaşım. kendisi google da çalışıyor. ankarada olanlar adrese gidip kapı önünde arabayı inceleyebilir. kuğulu parkın arkasında güniz sokakın oralarda. tarif ederiz. 

WhatsApp Image 2018-01-04 at 23.18.36.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
evet ondan. hasar yok dedi arkadaşım. kendisi google da çalışıyor. ankarada olanlar adrese gidip kapı önünde arabayı inceleyebilir. kuğulu parkın arkasında güniz sokakın oralarda. tarif ederiz. 

5a5133fb7e60f_WhatsAppImage2018-01-04at23_18_36.thumb.jpeg.c7a3d6950278652767f2519795520f91.jpeg

Makyajlı kasa galiba.
Çok beğendiğim bir kasa.
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

yarın foto isteyeyim. amerikaya gidiyor. ama araç babasının 88 yaşında olduğu için kullanamıyor.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Bu meganeları çok seviyorum. Megane 2 ler dağıldı bunlar hala derli toplu geziyorlar piyasada.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Bu Megane 1 lere bile 30 isteniyor artik. Amcam gakeriye takasa verdi 240 bin km de lpg var araci gakeri 31.5 e satmis.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
47 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı:

WhatsApp Image 2018-01-04 at 23.18.36.jpeg

Hocam aracin ozellikleri hakkinda bilgi alabilir miyiz dort cam klima vs.

Yorum bağlantısı
Koray Demir
20 dakika önce, Metin Akbal yazdı:

Bu Megane 1 lere bile 30 isteniyor artik. Amcam gakeriye takasa verdi 240 bin km de lpg var araci gakeri 31.5 e satmis.

Renault’un ürettiği zamanının en ekonomik araçlarından yalnız Ford gibi kemikli değil kaporta zayıf.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
10 dakika önce, Mehmet Yeter yazdı:

Hocam aracin ozellikleri hakkinda bilgi alabilir miyiz dort cam klima vs.

istedim gelince yazarım.

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Bekir Çelik
On 07.01.2018 at 23:37, Mehmet Göktürk yazdı:

istedim gelince yazarım.

Geldi mi Mehmet hocam? :)

Yorum bağlantısı
Bekir Çelik
2 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı:

Cumartesi geliyor. Arabayı satacak. Bir on gün burada. Elinizi çabuk tutun.

Fiyat ne düşünüyor acaba?

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Arabayı sadece gece gördüm. pazarlık yok fiyat neyse o. öğreniriz detayları pazar günü. resim de atarım.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

kriterler resmen araç bulunmaması için yazılmış 25 bin lira olacak değişensiz olacak 200bin altı olacak vay vay :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

O yaşlarda km’nin doğru olduğundan nasıl emin olunur ki? Bence km’ye takılmadan motor kondisyonuna odaklanmalı. Değişen olarak da vidalı parçalar dert edilmemeli. Yoksa araba bulmak zoroğlu zor olur :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Bu fiyatlara arac bulmakda ne yazik ki zor artik ben baya aradim sonunda dayanmadim biraz kredi cekip araba aldim. Lagunalara bakiyordum altin gibi fiyati yukselmeye basladi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
On 5/24/2018 at 00:20, Mehmet Göktürk yazdı:

Arabayı sadece gece gördüm. pazarlık yok fiyat neyse o. öğreniriz detayları pazar günü. resim de atarım.

2003 megane 1.4 authhentique füme gibi bir renk ciddi hasarı yok kaydı da sanırım yok. km 20 bin. fiyat bilinmiyor. lokasyon ankara. cuma günü görülebilir ben de oradayım.

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu
2 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı:

2003 megane 1.4 authhentique füme gibi bir renk ciddi hasarı yok kaydı da sanırım yok. km 20 bin. fiyat bilinmiyor. lokasyon ankara. cuma günü görülebilir ben de oradayım.

Hemen al fiyatı ne zaman çıkar? Anladığım kadarı ile 17 ile 30 arasında fiyatlar var. Zaman olsa tavandan fazlasına satılır.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
18 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı:

bakalım hocam ankaranın neresinde

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...