İçeriğe Yönlendir

1.3 Cdti Yakıt Tüketimi


Güney Bedirhan

Recommended Posts

Güney Bedirhan

Arkadaşlar daha önce 1.3 Multijet Linea kullandığımdan motora yabancı değildim. Aracı satın alırken kullanıcı olmadan yorum yapanların ve büyük hacimli araç kullanıp bu araca binerek YouTube'da araç incelemesi yapanlara hiç kulak asmadığımı söyleyeyim:) Aracın 1. vitesi hantal bu bir gerçek ama zaten bu viteste çok da zaman geçirmiyorum. Geçen hafta Antalya- Isparta arasında dört yetişkin, iki çocukla gerçekleştirdiğim yolculuğa dair yakıt tüketimimi paylaşmak istedim. Siteye telefonumdan resim atmamın mümkün olmadığını gördüğüm için kendi ifadelerimle aktarmak istiyorum : Giderken yol genelde inişe sahip olduğundan 3.8 lik bir ortalamaya sahiptim.

Dönerken ise bu ortalama 4.5 oldu. Gidiş geliş  4.2 gibi bir ortalama oldu. Rampalarda 5. vitesle 120 km hızla çok rahat bir sürüş gerçekleştirdim. 

Şehir içinde ise toplam 220 km yaptım( Isparta'da) 30 km ortalama hızla 5.6 gibi bir ortalamaya sahip oldum. 

Bunları paylaşmamın amacı araçla ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilmektir. Keşke resimlerimi de paylaşabilseydim daha da bilgilendirici olabilirdi

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

Resim atabilirsiniz. Resim yükle diye aratin. Hizliresimyukle.com bana kolay geliyor. Dosyayı seçin. Resmi yükleyin. Forumlar bbcode olan yeri kopyalayıp bağlantıya yapıştırın. Tamamdır.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Aracı fulleyip, yakıt bitince bir daha tam doldurduğunuzda tam değerleri yakalayabilirsiniz. Bunun için ayrıca tüketim programları var cep telefonu ve bilgisayarda kullanılan. Örneğin spritmonitor....

https://www.spritmonitor.de/ 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...