Fatih Evcin 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 Merhaba, 1.5 ay önce aldığım 2004 Ford Focus aracımda aldığımdan beri devam eden problemlerden bahsetmek istiyorum ; 1- araç ne LPG de ne benzinden rolenti ayarı tutmadı gitti. Aldığım arkadaş triger değişiminden sonra bu olayın olduğunu söyledi. Değiştiren ustaya gittiğimde bu araba ''ip gibiydi'' dedi kestirdi attı.Bende sinirlendim kendim çözüm bulmaya çalışıyorum. bujileri dğeiştirdim. Kelebek boğazını temizlettim. benzinde rolentide düzelme var fakat lpd de aynı. Ve yakıtta yüksek gibi 12 litre Lpg yakıyor 100 km de. 2 farklı ustaya gittim ''Triger Sentesi atık olabilir o bunu yapar'' dediler. Sizce böyle bir olay mümkün mü? Sente kontrolü içinde 200-250 tl fiyat çıkıyor. Araç biraz sarsıntılı çalışıyor gibi çekişi 1.6 motora göre gayet yetersiz. ani gaza yüklenmemde pek tepki alamıyorum. rolenti 30 dakikalık seyahatte 10 dk düzensiz çalışıyor. Bazen artıyor bazen düşüyor. Bugün 2 ustaya daha göstereceğim. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Şubat 2018 Paylaş 6 Şubat 2018 Bu konu zaten var.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/294357-2004-focus-collection-16-hb-hkk/?tab=comments#comment-3254009 Yorum bağlantısı
Recommended Posts