Mehmet Yeter Dün saat 20:15 Yazar Paylaş Dün saat 20:15 Koray Demir yazdı: Matador güzel lastiktir. Fiyat performans olarak düşünülebilir. Buradaki lastikçi 4une 12bin fiyat verdi resimlerdeki contilere ise 16bin dedi. Bayramdan sonra Urfa'ya gideceğim. Oradan da fiyat alacağım. Ancak ibre internetten alışverişi gösteriyor. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Dün saat 21:01 Paylaş Dün saat 21:01 Uygun bi model alıp 4 ünü yenilemekte bi fikir olabilir. Onun dışında conti cp7 taktım ilaç gibi geldi 2 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 21:44 Paylaş Dün saat 21:44 Mehmet Yeter yazdı: Buradaki lastikçi 4une 12bin fiyat verdi resimlerdeki contilere ise 16bin dedi. Bayramdan sonra Urfa'ya gideceğim. Oradan da fiyat alacağım. Ancak ibre internetten alışverişi gösteriyor. Enişteme nexen 215/55r16 internet Erzincan'dan 1000 tl ucuza geldi. https://www.akakce.com/lastik/en-ucuz-nexen-n-blue-hd-plus-215-55-r16-93v-yaz-lastigi-2025-fiyati,1030747540.html 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Enişteme nexen 215/55r16 internet Erzincan'dan 1000 tl ucuza geldi. https://www.akakce.com/lastik/en-ucuz-nexen-n-blue-hd-plus-215-55-r16-93v-yaz-lastigi-2025-fiyati,1030747540.html Nexen 205/55 R16 daha uygun. Düşünülebilir. Ancak kalitesi nedir bu lastiğin Metin hocam? Bir yıl sonra üzmesin bizi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Nexen 205/55 R16 daha uygun. Düşünülebilir. Ancak kalitesi nedir bu lastiğin Metin hocam? Bir yıl sonra üzmesin bizi. Fiestada güney kore malı hankook kullanmıştım 5~6 yıl üzmemişti. Forumda @Mehmet Göktürkhoca ve bir kaç arkadaşta önerince enişteme sebep olup aldık. Eniştem sakin araba kullanır önceki nokisnların dişi vardı ama 6 yıl olunca değişti. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Pandemi öncesi Symbol de Continental vardı çatlamaya başlamıştı.Lastiği Güney Kore üretimi Lastik ile değiştirdim hiç memnun kalmamıştım.Continentalo yaşına rağmen açık ara daha iyiydi. Seçenekler arasında Continental varsa imkan olarakta ulaşabiliyorsam onu tercih ederdim. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Aytac Sakal yazdı: Pandemi öncesi Symbol de Continental vardı çatlamaya başlamıştı.Lastiği Güney Kore üretimi Lastik ile değiştirdim hiç memnun kalmamıştım.Continentalo yaşına rağmen açık ara daha iyiydi. Seçenekler arasında Continental varsa imkan olarakta ulaşabiliyorsam onu tercih ederdim. Şöyle Continental olur Aytaç hocam. Öndeki Pirelli p7leri arkaya takarsam önlere conti takarım. Pirellilerin tarihi biraz eski olmasına rağmen dişleri sağlam. Araç kafadan kaymaya müsait o yüzden önlerde conti alabilirim. Açıkçası bugüne kadar lastik almaya gittiğimde fiyatı uygun ve bu şu markanin fabrikasında üretiliyor denen urunlerden aldım ve birkaç yıl sonra beni uzduler. Bu yüzden biraz pahalı olsun yavaş yavaş gücüm yettikce değiştireyim diyorum. Temmuzda izne çıkacağım yolum uzun yakıt pahali. Sadece git gel 3000 km yapacağım. Ayrıca Denizli'ye gectigimde aracın motor ve mekanik bölümüne sağlam bir bakım yaptıracağım bu yüzden lastiğe ayirabilecegim bütçem bu kadar. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Şöyle Continental olur Aytaç hocam. Öndeki Pirelli p7leri arkaya takarsam önlere conti takarım. Pirellilerin tarihi biraz eski olmasına rağmen dişleri sağlam. Araç kafadan kaymaya müsait o yüzden önlerde conti alabilirim. Açıkçası bugüne kadar lastik almaya gittiğimde fiyatı uygun ve bu şu markanin fabrikasında üretiliyor denen urunlerden aldım ve birkaç yıl sonra beni uzduler. Bu yüzden biraz pahalı olsun yavaş yavaş gücüm yettikce değiştireyim diyorum. Temmuzda izne çıkacağım yolum uzun yakıt pahali. Sadece git gel 3000 km yapacağım. Ayrıca Denizli'ye gectigimde aracın motor ve mekanik bölümüne sağlam bir bakım yaptıracağım bu yüzden lastiğe ayirabilecegim bütçem bu kadar. Ayni durumdayiz Pandemi öncesi fiyata pek bakmaz en iyisini alıp geçerdim.Ama artık önce fiyata bakıyoruz. Lastik önemli bir kaç senedir yerli bir markayı denedim fena değildi yağışta kayiyor diyorlar ben dikkatli ve surat yapmayan biriyim kayma yaşamadım.Bu defa Fiyat Performans oranı daha iyi markalari zorlayacağım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Çağlar Bayur yazdı: doğrusu tam tersidir dört tane sıfır lastiği taktık. Seneye rotasyon yapınca arkalar eski olacak. Napacaz Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: dört tane sıfır lastiği taktık. Seneye rotasyon yapınca arkalar eski olacak. Napacaz Rotasyonu doğrudan ön arka olarak yapmayın der birçok üretici. Kullanılan lastiğin türüne göre (asimetrik veya simetrik desen) yapılacak şekil değişiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Aytac Sakal yazdı: Ayni durumdayiz Pandemi öncesi fiyata pek bakmaz en iyisini alıp geçerdim.Ama artık önce fiyata bakıyoruz. Lastik önemli bir kaç senedir yerli bir markayı denedim fena değildi yağışta kayiyor diyorlar ben dikkatli ve surat yapmayan biriyim kayma yaşamadım.Bu defa Fiyat Performans oranı daha iyi markalari zorlayacağım. Ben de süratli kullanmam lakin virajlarda kötü lastik tedirgin ediyor. Ayrıca dur kalklarda yolda geziyor resmen lastik. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Rotasyonu doğrudan ön arka olarak yapmayın der birçok üretici. Kullanılan lastiğin türüne göre (asimetrik veya simetrik desen) yapılacak şekil değişiyor. toyota sol önü, sağ arkaya takın diyor. lastiğin üstünde rotasyon şeması var mı? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: toyota sol önü, sağ arkaya takın diyor. lastiğin üstünde rotasyon şeması var mı? Bazı lastiklerde lastiğin yerini belirten işaret oluyor. Ancak genel olarak lastiğin türünü bilmek yetiyor. İnternette bolca şema mevcut Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: toyota sol önü, sağ arkaya takın diyor. lastiğin üstünde rotasyon şeması var mı? Evet doğrusu bu. Rotasyon yoksa arka lastikler öne direkt geçer, önler ise arkaya çapraz olarak geçer. Yönlü lastikse aynı taraflar ön arka değişim olarak tek seçenek var zaten. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Koray Demir yazdı: Evet doğrusu bu. Rotasyon yoksa arka lastikler öne direkt geçer, önler ise arkaya çapraz olarak geçer. Yönlü lastikse aynı taraflar ön arka değişim olarak tek seçenek var zaten. e tamam işte. Arkalar az yıpranmış. Ve öne aldık. Yani önler yeni oldu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: e tamam işte. Arkalar az yıpranmış. Ve öne aldık. Yani önler yeni oldu Durumu cozdugumuze göre şimdi iki seçenek var ya f/p ürünu 4 lastik alacağım. Ya da 2 conti alıp önlere takacağım. Ne yapmalıyım. Bayramdan sonra kesin alıyorum. Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Durumu cozdugumuze göre şimdi iki seçenek var ya f/p ürünu 4 lastik alacağım. Ya da 2 conti alıp önlere takacağım. Ne yapmalıyım. Bayramdan sonra kesin alıyorum. F/p ürünü sıfır 4 lastik iyidir. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Durumu cozdugumuze göre şimdi iki seçenek var ya f/p ürünu 4 lastik alacağım. Ya da 2 conti alıp önlere takacağım. Ne yapmalıyım. Bayramdan sonra kesin alıyorum. Benim önler çok aşınmıştı. Önlere conti aldım. Arkalar kaldı. Birkaç sene sonra öndeki contileri arkaya aldım. 2 tane Yeni michelin aldım ve öne taktım. 2 sene oldu. Şimdi neredeyse eşit aşınmadalar. tamam lastik önemli. Hep isteriz hepsi yeni olsun ama zaman da tasarruf zamanı. Eğer lastik bitmemişse yani 3mm altına düşmemişse, yılı dolmamışsa ve agresif sürüş yoksa bence biten takımı yenileyin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benim önler çok aşınmıştı. Önlere conti aldım. Arkalar kaldı. Birkaç sene sonra öndeki contileri arkaya aldım. 2 tane Yeni michelin aldım ve öne taktım. 2 sene oldu. Şimdi neredeyse eşit aşınmadalar. tamam lastik önemli. Hep isteriz hepsi yeni olsun ama zaman da tasarruf zamanı. Eğer lastik bitmemişse yani 3mm altına düşmemişse, yılı dolmamışsa ve agresif sürüş yoksa bence biten takımı yenileyin. Agresif sürüş yok. Tekerler tutunsun hızlanmaya yardımcı olmali ve ıslak zeminde iş yapmali. O zaman conti alınacak. Conti linkleri tavsiyesi alınır. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Ultracontact ile premium contact arasındaki fark nedir? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Ultracontact ile premium contact arasındaki fark nedir? ultra contact daha uzun ömürlü ve sert. PC ise daha yumuşak ve ıslak kuru zeminde daha iyi. Özellikle ıslakta ve frenlemede daha iyi. Ama etiketlere bakınca sanki UC ıslakta daha iyi. Ama üretiliş amaçları bu değil. Bir lastik hem uzun ömürlü hem de yağmur suyunu tahliye edip ıslak zeminde nasıl daha iyi tutunacak? iki lastiği karşılaştıran herkes pc daha iyi konforlu ama uc için daha uzun ömürlü ve sessiz demiş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce O zaman ultra contact alınacak. Yavaş yavaş sonuca gidiyoruz inşallah. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Ben de süratli kullanmam lakin virajlarda kötü lastik tedirgin ediyor. Ayrıca dur kalklarda yolda geziyor resmen lastik. Arabanın sadece kafası kaymaz. Kaldı ki önden çekişli arabanın kafadan bırakması durumunda toparlaması nispeten daha kolaydır, arkadan kayarsa o yükseklikteki bir aletle işiniz zor. Ben olsam 4 lastik beraber alırdım. Yıllarla lastiklerin kauçuğu çok değişiyor. Bütce olayını anlıyorum ama o araba o dört lastiğin üzerinde gidiyor. Bakım zamanı paranın esirgenmeyeceği tek şey lastik bence. 3 ay sonra olsun ama 4 tane alın. sizin ebatlarda fiyatlarını bilmiyorum ama Michelin Primacy de kötü lastik değil, alternatif olarak bakılabilir. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Arabanın sadece kafası kaymaz. Kaldı ki önden çekişli arabanın kafadan bırakması durumunda toparlaması nispeten daha kolaydır, arkadan kayarsa o yükseklikteki bir aletle işiniz zor. Ben olsam 4 lastik beraber alırdım. Yıllarla lastiklerin kauçuğu çok değişiyor. Bütce olayını anlıyorum ama o araba o dört lastiğin üzerinde gidiyor. Bakım zamanı paranın esirgenmeyeceği tek şey lastik bence. 3 ay sonra olsun ama 4 tane alın. sizin ebatlarda fiyatlarını bilmiyorum ama Michelin Primacy de kötü lastik değil, alternatif olarak bakılabilir. Kesinlikle katılıyorum 4 lastik fikrinize. Yalnız aracın arkası kafadan daha çok güven veriyor bana. Şu an için acil olarak 2 lastik öne alıp dediğiniz gibi bir kaç ay sonra aynı seriden 2 tane daha alınabilir. Arabaya ne kadar daha yatırım yaparım bilmiyorum ama aracın çok işi var. Yapılacakları paylaşırım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts