İçeriğe Yönlendir

Forumun Denim Mavisi İkinci Aracı C-Max Mk1 Ghia

Mehmet Yeter

Recommended Posts

Mehmet Yeter
Çağlar Bayur yazdı:

atmosferik önden çekiş aile arabasında rotasyon yaptığını bie hissetmez araba yap gitsin

Simdilik önce önler sonra arkalar olmak uzere planlı bir değişim yapacağım. Kredi kartına yüklenmek istemiyorum. Conti Ultra contact ta karar kıldım.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

lastik 1 defa lazım olur ve o zaman iyi ise hayat kurtarır sen ne yap et 4 ü değiştir arkadan kopmuyor diyorsun ama koptuğu an toplaman çok zor olur.

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Fatih Keskin yazdı:

lastik 1 defa lazım olur ve o zaman iyi ise hayat kurtarır sen ne yap et 4 ü değiştir arkadan kopmuyor diyorsun ama koptuğu an toplaman çok zor olur.

Kesinlikle katılıyorum Fatih baskanim. Bu yüzden bütçe planımı ona göre yaptım. İnşallah önce önleri yenileyip hemen arkasından arkalara yuklenecegim. Şu anda takılı olan on tekerler iyi sayılır. Sadece tarih olarak eski. Dişleri iyi. Arkada değiştireceğim zamana kadar iş yapar. Ama aynı teker önde şu anda araca yetmiyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Pirelli ve hankook ciftine 6 diyorlar. Alınır mı?:unsure2:

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Mehmet Yeter yazdı:

Pirelli ve hankook ciftine 6 diyorlar. Alınır mı?:unsure2:

başka paran yoksa hankook alınır

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Hankook Kinergy sanırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
(düzenlendi)
Mehmet Yeter yazdı:

Aynen Aytaç hocam.

Bende sıfır almıştım bir Conti değil ama Malum yerlidende iyiydi.Sizde benim gibi sakin kullanıyorsunuz sorun olmayacaktir.

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Aytac Sakal yazdı:

Bende sıfır almıştım bir Conti değil ama Malum yerlidende iyiydi.Sizde benim gibi sakin kullanıyorsunuz sorun olmayacaktir.

Teşekkür ederim ventus prime 91h 11bine aldım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...