Coşku Mert 8 saat önce Paylaş 8 saat önce gecmis olsun hocam. vuran kendi rizasiyla gelmedi yani dogru mu anladim Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Geçmiş olsun Allah beterinden korusun Saolun Alptuğ hocam. Rabbim kimseye göstermesin. Coşku Mert yazdı: gecmis olsun hocam. vuran kendi rizasiyla gelmedi yani dogru mu anladim Kendi rızasıyla geldi orada ben yanlış anlatmışımdır. Görüştük kendisiyle. Her iki taraf kendi tamirciden fiyat alacak. Bizim tamirci 8 istedi. Köksal Yılmaz yazdı: Çok geçmiş olsun Cok saol Köksal hocam. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Geldiler biraz önce aramızda halledelim dedik onlar kendi tamircilerinden fiyat alacak ben de kendi tamircimden fiyat alacagım en uygunu hangisi ise ona yaptıracağız. ne gereği var? trafik sigortası yok mu karşı tarafın? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ne gereği var? trafik sigortası yok mu karşı tarafın? Vardır abi illaki dosya acılacaktı yapılacaktı derken zaman geçiyor. Burada cok kalmayacağım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts