İçeriğe Yönlendir

Akıllı Saat Tavsiyesi

Görkem Karakaş

Recommended Posts

Hasan Yıldız

Cikti cikmasina ama sadece noktayi virgul yapmaktan öteye gecemeyen tasarimsal farktan baska hic birsey degismemis. En buyuk degisim 1.5 kat ile fiyatta yasanmis.

Mi Band 3 çıkmış....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Ben Amazfit Bip modelini aldım. Çok da memnunum şu an. Mi Band'larda bir süre sonra meşhur "bağlanamama" sorunu ortaya çıkıyor. Yeni güncelleştirme gelene kadar da sürünüyorsunuz. Amazfit'te bu yok. 45 gün giden bir şarj, gün ışığında görülebilen ekran, Mi Band'ın fonksiyonları, daha ne olsun ?

Amazfit Bip

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek
On 30.03.2018 at 21:02, Yılmaz Ertek yazdı:

aliexpres'te indirim var biliyorsunuz. son gün bugün.

Amazfit Bip modeli + yedek kayış yaklaşık 260TL'ye geliyor.

Link

NEW-Huami-Amazfit-Bip-Smart-Watch-GPS-Gl

şu mesajı atarken fiyat 260TL imiş.

aynı link şu an 320TL diyor...

üzücü...

Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek

bu arada hepsiburada fiyatı da 330TL olmuş.

TR fiyatı artmamış en azından : )

Link

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Bir saat önce, Yılmaz Ertek yazdı:

bu arada hepsiburada fiyatı da 330TL olmuş.

TR fiyatı artmamış en azından : )

Link

Ben malum siteden aldım.

Malum site :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
1 saat önce, Cihat Küçükay yazdı:

45 gün giden bir şarj, gün ışığında görülebilen ekran, Mi Band'ın fonksiyonları, daha ne olsun ?

Amazfit Bip

Nükleer santral gibi.. 

Link alalım.. Nereden kaça alınır bişey bu.. 

9 dakika önce, Cihat Küçükay yazdı:

Ben malum siteden aldım.

Gördüm.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

vay:   Amazfit Bip is the newest addition to our portfolio of award-winning smartwatches. Bip features an astonishing 30+ days of battery life on a single charge, a reflective always-on color touch display, GPS, barometer, geomagnetic sensor, PPG heart rate sensor, 3-axis accelerometer for activity, sports and sleep tracking, while weighing only 1.1 ounces (31 grams). Amazfit Bip comes in 4 vibrant color options and allows you to receive emails, text messages, calls and app notifications on the watch display. You can track your runs (indoor and outdoor), cycling and other sports with detailed GPS routes and stats.

Abovv klasik arayüz:

Screenshot-2018-3-12-Xiaomi-Amazfit-Bip-

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek
1 saat önce, Cihat Küçükay yazdı:

Ben malum siteden aldım.

malum site fiyatı da bu civardaymış.

hb'den almak daha mı mantıklı acaba ?

satıcı xiaomi görünüyor...

garanti nasıl acaba ?

Yorum bağlantısı
Emin Önal
(düzenlendi)

Kızımın bayram harçlıklarını biriktirip istediği akıllı saat/telefonu (http://www.wikywatch.com.tr/Wiky-Watch-2-Akilli-Cocuk-Telefonu.asp) alınca bu konuya düştüm. :biggrin:

Kendime de sizin tavsiyelerinizle baktıklarım içinde model tasarımını en beğendiğim Amazfit oldu ama fiyatı beni aşıyor.

mi'nin tasarımını beğenmedim, en ideal Veryfit ID107HR Plus gibi.

Tasarımı amazfit gibi kare tarzı ama maliyeti düşük tasiyeleriniz var mı ?

tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi
imla
Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek
26 dakika önce, Emin Önal yazdı:

Kızımın bayram harçlıklarını biriktirip istediği akıllı saat/telefonu (http://www.wikywatch.com.tr/Wiky-Watch-2-Akilli-Cocuk-Telefonu.asp) alınca bu konuya düştüm. :biggrin:

Kendime de sizin tavsiyelerinizle baktıklarım içinde model tasarımını en beğendiğim Amazfit oldu ama fiyatı beni aşıyor.

"Saat Çıkarıldı Alarmı

Çocuğunuz Kolundan Wiky Watch 2 Akıllı Çocuk Telefonu Çıkarttığında 3 Dakika İçerisinde Geri Takmadığı Takdirde, Üzerinde Bulunan Sensör Sayesinde Uyarı Mesajı Alırsınız." diye yazılı...

başka bir kola takılmadığını nerden bilecek saat ?

en büyük endişem bu konu idi, açıklama da çok tatminkar gelmedi bana.

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
Kızımın bayram harçlıklarını biriktirip istediği akıllı saat/telefonu (http://www.wikywatch.com.tr/Wiky-Watch-2-Akilli-Cocuk-Telefonu.asp) alınca bu konuya düştüm. [emoji3]

Ben çok beğenerek kullanıyorum very fiti. Yeni bi özelliğini keşfettim telefondan başlatılıyormuş o yüzden geç oldu biraz. Bahsettiğim özelliği açtığınızda diyelim ki yürüyüşe çıktınız bu yürüyüşü gps üzerinden haritaya kaydediyor. Attığınız adım nabız ve ne kadar doğru olduğunu bilmediğim yaktığınız kaloriyi hesaplıyor. Eğer diyet programınız falan varsa insanı heveslendirir bu özellik. Band 2 nin yerine kesinlikle alınmalı. Tek dezavantajı şarjı 20-22 değil 10-12 gün gidiyor
Yorum bağlantısı
Emin Önal
(düzenlendi)
36 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı:

wikywatch den memnun musunuz? arayıp görüşebiliyor mu sizi? pili nasıl?

Sim kartını dün taktım, bugün kullanmaya başlayacak.

Arayıp görüşebiliyor, 15 karaktere kadar yazılı mesaj gönderebiliyorum,okuyabiliyor ve karşılıklı sesli mesaj gönderebiliyoruz.

10 dakika önce, Yılmaz Ertek yazdı:

"Saat Çıkarıldı Alarmı

Çocuğunuz Kolundan Wiky Watch 2 Akıllı Çocuk Telefonu Çıkarttığında 3 Dakika İçerisinde Geri Takmadığı Takdirde, Üzerinde Bulunan Sensör Sayesinde Uyarı Mesajı Alırsınız." diye yazılı...

başka bir kola takılmadığını nerden bilecek saat ?

en büyük endişem bu konu idi, açıklama da çok tatminkar gelmedi bana.

Bu sanırım önlenebilecek birşey değil. Dediğinizi bilemez yani.

6 dakika önce, Görkem Karakaş yazdı:
39 dakika önce, Emin Önal yazdı:
Kızımın bayram harçlıklarını biriktirip istediği akıllı saat/telefonu (http://www.wikywatch.com.tr/Wiky-Watch-2-Akilli-Cocuk-Telefonu.asp) alınca bu konuya düştüm. emoji3.png

Ben çok beğenerek kullanıyorum very fiti. Yeni bi özelliğini keşfettim telefondan başlatılıyormuş o yüzden geç oldu biraz. Bahsettiğim özelliği açtığınızda diyelim ki yürüyüşe çıktınız bu yürüyüşü gps üzerinden haritaya kaydediyor. Attığınız adım nabız ve ne kadar doğru olduğunu bilmediğim yaktığınız kaloriyi hesaplıyor. Eğer diyet programınız falan varsa insanı heveslendirir bu özellik. Band 2 nin yerine kesinlikle alınmalı. Tek dezavantajı şarjı 20-22 değil 10-12 gün gidiyor

Spor kalp ritmi yürüyüş falan çok kullanacağımı sanmıyorum açıkcası. Digital bir saat istiyordum, uygulama destekler bir bileklik olabilir diye düşündüm.

Şarj süresi yeterli benim için tek istediğim tasarımı elips değilde biraz daha yuvarlak veya kare olması.

tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
5 saat önce, Mehmet Göktürk yazdı:
vay:   Amazfit Bip is the newest addition to our portfolio of award-winning smartwatches. Bip features an astonishing 30+ days of battery life on a single charge, a reflective always-on color touch display, GPS, barometer, geomagnetic sensor, PPG heart rate sensor, 3-axis accelerometer for activity, sports and sleep tracking, while weighing only 1.1 ounces (31 grams). Amazfit Bip comes in 4 vibrant color options and allows you to receive emails, text messages, calls and app notifications on the watch display. You can track your runs (indoor and outdoor), cycling and other sports with detailed GPS routes and stats.

Abovv klasik arayüz:

Screenshot-2018-3-12-Xiaomi-Amazfit-Bip-Hledat-Googlem.png

Klasik arayüz [emoji41]
Arayüzü istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

168667e1bf9cb73ebcde41894b7e76a5.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
19 dakika önce, Cihat Küçükay yazdı:
Klasik arayüz [emoji41]
Arayüzü istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

168667e1bf9cb73ebcde41894b7e76a5.jpg

Hocam çok sıkmamış mısınız ya[emoji848]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
17 dakika önce, Görkem Karakaş yazdı:

Hocam çok sıkmamış mısınız yaemoji848.png

Valla farketmemişim, gevşettim biraz ;)

Yorum bağlantısı
Uğur Acun

galaxy S3 frontier akıllı saat tavsiyem.

kullandım harika telefon görüşmesi özelliği araç kullanırken çok işe yarıyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Cihat bey bi video çeker misiniz şöyle bizim forum müdavimleri tarzı bir yorumsal video. paylaşırız. sizi yutubır yaparız.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Hahaha Mehmet hocam, ben selfie fotoğraf bile kolay kolay çekmem, nerde kaldı video[emoji23][emoji23] Ama buyrun çekilmişi var [emoji41]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Türkçe karakter yok mu, menüler çince mi ?
Bende global versiyonu var, yani İngilizce. Türkçe menüsü yok ama gerek yok, gayet basit bir kullanımı var. Bluetooth üzerinden telefona bağlı olduğunda bildirimleri, mesajları okuyabilirsiniz. Ama bunun için bir kaç düzenleme gerekir. Konusu aşağıda..
https://forum.miuiturkiye.net/konu/amazfit-bip-turkce-hk.23000/

Onun haricinde kendi uygulaması mevcut, adım sayma, nabız takibi, uyku takibi, hareket etmeniz için uyarıcı gibi fonksiyonları var.
Ama tabii ki bu kadarla kalmıyor. Kişiselleştirme için ek programlarda var. Notify&fitness for amazfit gibi programlar ile ek özellikler uygulanabilir. Bendeki programın ekran görüntülerini verdim. Şarj konusuna gelince ben sürekli telefonla bağlı tutmadım. Sadece senkronizasyon için haftada bir bağladım. 42 gün sonra şarjı bitirebildim. Sürekli bağlı kullansam tahminim 20 gün civarı gider.
Özetle, bileklikle saat özelliklerini birleştiren en uygun seçenek. Samsung frontier veya fitbit gibi seçenekler size pahalı geliyorsa amazfit bip uygun olur. e4031f9e51d30d85bfe420e9fcc51607.jpgee69fc9c3222c4e49fbbf360103cecf2.jpg1fba6c29cf58b04297df7e88795a6e71.jpg
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...