İçeriğe Yönlendir

2019 Mercedes SLC 43’e Fazladan Beygir Takviyesi


Sefa Şerif

Recommended Posts

Sefa Şerif
(düzenlendi)

Mercedes SLK'nın yerine geçen SLC 43 AMG gösterildi. Spor araç bu sefer daha güçlü ve hızlı.

 

2019-mercedes-slc-43-e-fazladan-beygir-t

 

SLC’nin hayat hikayesi aslında SLK‘ya dayanıyor. 1996 yılında üretime alınan iki kişilik spor arabanın 3 nesil üretimi yapılmıştır. R172 kasadan itibaren, 2016 yılında yeni hayatına SLC olarak devam etme kararı alındı. Mercedes, isim değişikliğinin ardından bünyesinde geliştirdiği farklı teknolojik yapıları SLC’nin paketlerine eklemeye başlamıştı.

 

AMG, spor aracın gelişiminde de rol alarak özellikle motor bölümlerinde ciddi artışların olmasını sağlamış. SLC 300’ün geliştirilmiş hali 43 AMG, güç ve hız konularında başarılı rakamlar çıkarmış.

 

SLC 43 AMG Geçişiyle Donanımlarda da Farklılıklar Olmuş

 

2019-mercedes-slc-43-e-fazladan-beygir-t

 

Çalışmalar bu kısımda da yine SLC 300‘ün devamı olarak yapılmış. Motor bilgilerini vermeden önce ek özelliklerinden bahsedelim. Ufak revize ile aktif aydınlatma, otomatik uzun huzmeli farlar, çift bölgeli klima kontrol sistemi ve Grafit Gri boya seçeneği eklenmiş.

 

Mercedes SLC’ye Kolay Kullanım Ekipmanı Eklemiş

 

2019-mercedes-slc-43-e-fazladan-beygir-t

 

Güvenlik paketlerinde; kör nokta uyarı sistemi, parktconic, ön araç algılama ve çarpışma önleyici sistemler. Kokpit kısmında farklı bir ortam aydınlatma seçeniğinin peşinden, en kaliteli sesleri verebilmek adına Harmon Kardon LOGIC7 müzik ses sistemi eklenmiş.

 

SLC 43 AMG Motor Özellikleri

 

https://img.paratic.com/dosya/2018/06/2019-mercedes-slc-43-e-fazladan-beygir-takviyes-motor.jpg
 

AMG, 300 Serisi’nin ünite kısmına müdahalesi ile SLC’nin daha da hızlı olmasını sağlamış. 3.0L V6 ile beslenen spor araç, 285 beygir güç ve 520 nm torka sahip olacak.

Şu anda 43 AMG’nin hız teknik verileri söylenmese de 4.5 saniye veya altında bir kalkış süresi olacağı söyleniyor. SLC 43, maksimum hızına da 9 ileri otomatik şanzımanla ulaşacak.

Mercedes’in SLC 43 AMG’yi daha gelişmiş halde sunmasının nedeni düşen satışları. ABD’de geçtiğimiz sene 2860 adet satılmasına karşı, 2018 yılından Mayıs ayına kadar sadece 1.046 adet satışı yapılmış.

Avrupa satışları tatminkar olsa da Amerika için ilgi çekecek, SLC 43 AMG gibi versiyonun eklenmesi satış rakamlarını etkiyebilir. Bu versiyon diğer ülkelere de gönderilecek mi belli değil!


Haber Kaynak: https://paratic.com/2019-mercedes-slc-43-amg-teknik-veriler/

 

tarihinde Sefa Şerif tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

ufacık araba neyine güvenip bu kadar basıyorlar tuhaf vallahi. zevk işin içine girdimi herkesin dünyası  kendine işte bana göre çirkin başkasına göre en büyük tutku

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...