İçeriğe Yönlendir

Türkiye’de Gezilecek Yerler Tavsiyesi

Kemal Korkmaz

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

1200 nokta kayıtlı şimdilik. Benzin ucuzlayınca gezeceğim :) 

17729-F65-F1-FD-4707-8471-E4-B5-A6-E5-E1

Bu ne diyince çıkıyor haritada bı ara bişi eklemiştim çıkıyordu sanki telefonda da

Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Metin Akbal yazdı:

Nevşehir Kozaklı. Sanitas Termal hadi otel ismi de yazayım :) Akşam yemeği sabah kahvaltısı açık büfe idi. 1 gece 2 gün gittik. Şu an fiyatlar ne durumda bilmiyorum.

Birde Amasya Hamamözü var Çorum a daha yakın ama Amasya ilçesi, işletme sanırım yeni devredildi. Suyu şifalı ama işletmeden memnun olmayan çok. Biz Kozaklı ya gittiğimizde Hamamözü varken burada ne işiniz var der gibi konuşmuşlardı bize :)

şimdi baktım sandıklı otellerinden fiyatları cazip o bölgenin... Siyatik lafzı geçmesede kas hastalıkları yazmışlar bir kaç yerde. Teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Bu ne diyince çıkıyor haritada bı ara bişi eklemiştim çıkıyordu sanki telefonda da

bu arayınca çıkan bir şey değilki

Benim haritada yerler

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

bu arayınca çıkan bir şey değilki

Benim haritada yerler

Arayınca degol de Google mapa bişi yapınca böyle gezmelik görülesi yerler vs çıkıyordu 

kctij8c.png

Gibin

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Arayınca degol de Google mapa bişi yapınca böyle gezmelik görülesi yerler vs çıkıyordu 

kctij8c.png

Gibin

O kendi gösterdikleri. Ben kendim ayrıca kaydettim

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Hee o şekil, bazı eklentiler ile böyle yerler çıkıyor , off road parkurları eklemiştim sanki eski telefonda çıkardı yaklaşınca 

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
  • 1 yıl sonra...
Servet Aydın

Kamp veya etkinlik için güzel nokta. 5 dönüm kapalı alan. Çadır veya çekme karavanı bırak kalsın. Aylık kira 7bin tl. Elektrik ve su sınırsız. Bisikletle gelip oynamalık çok parkur var. Öyle silah atma müzik filan yassah. Gecelik konaklama 750 tl

https://maps.app.goo.gl/izkSFgNtC6LgPGxM6?g_st=ipc

image.jpg

• Beğen 4
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

mutfak wc duş sosyal alnlar?

Karavan. Wc bakımsız su akışı zayıf. Yasal olarak mesire alanı. Karavan park ruhsatı koşturuyor sahibi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...