Mehmet Kazancıoğlu 13 Şubat 2019 Paylaş 13 Şubat 2019 2 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Aynen abi. Arabasız olacak bundan sonrası zaten.. yok yok o dediğin hiç olmuyor. bende çok istedim ama ancak 1 yıl dayanabildim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Şubat 2019 Paylaş 14 Şubat 2019 Kiraya verdigin parayi ayirirsan 10 senede guzel bir araba alirsin[emoji16] Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Şubat 2019 Yazar Paylaş 14 Şubat 2019 7 saat önce, Metin Akbal yazdı: Kiraya verdigin parayi ayirirsan 10 senede guzel bir araba alirsin Burada kiralar da ucuz. Niye ev aldıysam manyak gibi. Millet mersolarla geziyor helal olsun ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Şubat 2019 Paylaş 14 Şubat 2019 7 saat önce, Metin Akbal yazdı: Kiraya verdigin parayi ayirirsan 10 senede guzel bir araba alirsin Şimdi, Emre Şimşek yazdı: Burada kiralar da ucuz. Niye ev aldıysam manyak gibi. Millet mersolarla geziyor helal olsun ? O zaman 20 sene oldu Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Şubat 2019 Yazar Paylaş 14 Şubat 2019 Tabi zaten 53 yaşından sonra lazım araba ? ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Şubat 2019 Paylaş 14 Şubat 2019 28 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Burada kiralar da ucuz. Niye ev aldıysam manyak gibi. Millet mersolarla geziyor helal olsun ? o da olur merak etme sen hele merso ile gezenin yaşına bir gel o da olur inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 14 Şubat 2019 Paylaş 14 Şubat 2019 32 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Burada kiralar da ucuz. Niye ev aldıysam manyak gibi. Millet mersolarla geziyor helal olsun ? Gençlik hatası işte, acısı bir ömür sürüyor. Allah 'tan bizim burada kiralar pahalı. Niye pahalı anlamış değilim, sanki evler "Boğaziçi" 'ni görüyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Şubat 2019 Paylaş 14 Şubat 2019 On 13.02.2019 at 03:27, Emre Şimşek yazdı: Ev almaya çalışırken bu kadar oluyor ☺️ Ev alacam diyon, habire masraf yapıyon.. Aklındaki rakam nedir.. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 @Emre Şimşek bu araçlar hakkında sizin süspansiyon ve sürücü koltuğu konforu, yol ve rüzgar sesi gibi tecrübeleriniz nedir ? Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 Orada kalorifer motorunu mu görüyorum? Ne sökülür temizlenir o bee Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Şubat 2019 Yazar Paylaş 18 Şubat 2019 22 dakika önce, Talha Bilgi yazdı: @Emre Şimşek bu araçlar hakkında sizin süspansiyon ve sürücü koltuğu konforu, yol ve rüzgar sesi gibi tecrübeleriniz nedir ? Teşekkür ederim. Süspansiyon yumuşak, genel olarak konforlu. Araç çok engin, ilk oturduğumda düşer gibi oturdum. Ama engin olmasının yol tutuşuna katkısı büyük. Yalıtımı sınıfının aynısı, yani kötü. Ford gibi. Rüzgar sesi alıyor. Koltuklar rahat ve kumaşları dayanıklı. O nedenle yaşına göre diri. Ayrıca çelik bloklu motoru sağlam. Bu yaştaki araçlardan yine bunu tercih ederdim. 22 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Orada kalorifer motorunu mu görüyorum? Ne sökülür temizlenir o bee Harbi mi? Alıyorum bak zehri. Bozulmaz dimi o? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 25 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Süspansiyon yumuşak, genel olarak konforlu. Araç çok engin, ilk oturduğumda düşer gibi oturdum. Ama engin olmasının yol tutuşuna katkısı büyük. Yalıtımı sınıfının aynısı, yani kötü. Ford gibi. Rüzgar sesi alıyor. Koltuklar rahat ve kumaşları dayanıklı. O nedenle yaşına göre diri. Ayrıca çelik bloklu motoru sağlam. Bu yaştaki araçlardan yine bunu tercih ederdim. Harbi mi? Alıyorum bak zehri. Bozulmaz dimi o? @Erdem Dertsiz bulaşık makinesinde yıkadı da, ben yapmam onu. Elimle fan kanatlarını tek tek temizlerim, misler gibi olur. Göbeği de yağladık mı, ohhhh 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 1 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Elin kaşınıyor herhalde... Sen oradan fare ölüsü çıkmadığına dua etmelisin Öyle böyle değil, dün bi posta kaşıdım ama geçmedi. Belli ki üst sınıf bir araçta atacam enerjimi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 2 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Öyle böyle değil, dün bi posta kaşıdım ama geçmedi. Belli ki üst sınıf bir araçta atacam enerjimi fazla yorma kendini bakarsın büyük bir araç gelir onunla uğraşmak zorunda kalırsın 2 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 2 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: fazla yorma kendini bakarsın büyük bir araç gelir onunla uğraşmak zorunda kalırsın E Klass arabadan aşağısına ellemiyormuş. Prensip olarak Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 3 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: E Klass arabadan aşağısına ellemiyormuş. Prensip olarak yok yok onunda hoşuna gidecek bir araç olursa prensipler göz ardı edilir hele birde hafta sonu sende kalsın Karamürsel'e git bu hafta dağ bayır gez desem varya oooo öbür hafta kendisi gelir prensipler seni kapsamıyor diye (hani bazı arkadaşlar varya videoda ses güzel çıkmamış gerçekde çok daha güzel) dedikleri 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Şubat 2019 Yazar Paylaş 18 Şubat 2019 Tümör buraya da sıçradı. Kanser gibi yayılıyor adamın konusu foruma ? 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 fazla yorma kendini bakarsın büyük bir araç gelir onunla uğraşmak zorunda kalırsın [emoji4] Acandama not alıyorum efem 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 (düzenlendi) 1 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: 12 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: fazla yorma kendini bakarsın büyük bir araç gelir onunla uğraşmak zorunda kalırsın Acandama not alıyorum efem önce benim arabaya müşteri bul 9 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: E Klass arabadan aşağısına ellemiyormuş. Prensip olarak bak gördün mü 3 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Tümör buraya da sıçradı. Kanser gibi yayılıyor adamın konusu foruma ? tamam be konunu kirlettik biraz ne olmu, mod değilmisin sen yarın siler temizlersin 18 Şubat 2019 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 Marka model öğrenseydik bari en azından ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 tamam be [emoji4] konunu kirlettik biraz ne olmu, mod değilmisin sen yarın siler temizlersin [emoji4] Kelin ilacı olsa 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 22 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Marka model öğrenseydik bari en azından ? 4.7 l yeterli mi 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Şubat 2019 Paylaş 18 Şubat 2019 4.7 l yeterli mi Ben modele yoğunlaşayım Bende mi gelsem ki [emoji4] Cevabı gelince vericem Yorum bağlantısı
Recommended Posts