Emre Şimşek 31 Temmuz 2019 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2019 Köksal Yılmaz yazdı: Wentgas elantramda kullanmıştım çok memnundum iyi seçim. Ben de 206’da kullanmıştım o sebeple tercih ettim 👍🏼 Koray Demir yazdı: Hayırlı olsun. Atiker değil mi bu wentgas Akl ile farkı var mı? Wentgas bildiğim zavolinin yan ürünü. Fırat Önal yazdı: Hayırlı olsun Emre. Teşekkür ederim abi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2019 Paylaş 15 Eylül 2019 Emre Şimşek yazdı: Taktırdım taktıralı aldığım lpg. Ve buna bağlı çıkan değerler. 100 km'de ortalama 7.5 lt lpg tüketiyor. Krş olarak karma, km'de 20 krş yakıyor. Şehir içi 25 krşlarda, şehirler arası 19-20 krşlarda. Buradaki değerlerin çoğu uzun yol verisi. LPG'den önce 45-50 krş yakardı. 3000 km'de epey kar ettirdi. bu tabloya bakınca bayağı garip bir durum ortaya çıkıyor, vebali olmasın ama hangi istasyon ise iyi kar ediyor gibi. mahkemede biter bu iş 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 15 Eylül 2019 Paylaş 15 Eylül 2019 Honda ‘ya benzin haram diyordum. Değil mi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Eylül 2019 Paylaş 15 Eylül 2019 Arabanın LPG deki karakterinden memnunmusun peki. Basınca gidiyor mu, sesi soluğu yerinden . 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Eylül 2019 Yazar Paylaş 16 Eylül 2019 Çağlar Bayur yazdı: bu tabloya bakınca bayağı garip bir durum ortaya çıkıyor, vebali olmasın ama hangi istasyon ise iyi kar ediyor gibi. mahkemede biter bu iş İniş çıkışlardan bahsediyorsan abi benim de dikkatimi çekti ama şimdilik görmezden geliyorum. Yol boyunca hep po’dan almaya çalıştım ama arada denk getiremediklerim oldu. Gökhan Albayrak yazdı: Honda ‘ya benzin haram diyordum. Değil mi Hakkaten ama benzinde gidişini daha çok seviyorum. 😁 Ali Darbaz yazdı: Arabanın LPG deki karakterinden memnunmusun peki. Basınca gidiyor mu, sesi soluğu yerinden . Çok memnun değildim işte gittim biraz açtırdım. Benzin-lpg arasında %10 beygir farkı var gibi. Onlar da yokuşlarda en çok ihtiyaç duyduğum beygirler. Yüklüyken çok iyi çekmiyordu. Bakalım ayardan sonra biraz canlandı. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Ekim 2019 Paylaş 20 Ekim 2019 Tampon tamir olmuyor mu? Fotoğraflar görünüyor 😀 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Ekim 2019 Yazar Paylaş 20 Ekim 2019 Selçuk Bakış yazdı: Tampon tamir olmuyor mu? Fotoğraflar görünüyor 😀 Eski tamponda akıllı vida ile tutturulan yerler var, uğraşmak istemedim, temiz olsun. Yalnız braket falan bulamadım ne parçacıda ne internette. 🙂 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 20 Ekim 2019 Paylaş 20 Ekim 2019 Emre Şimşek yazdı: Eski tamponda akıllı vida ile tutturulan yerler var, uğraşmak istemedim, temiz olsun. Yalnız braket falan bulamadım ne parçacıda ne internette. 🙂 Çırtla hallederler 1 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 20 Ekim 2019 Yazar Paylaş 20 Ekim 2019 Gökhan Albayrak yazdı: Çırtla hallederler Tey tey tey 😁 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Ekim 2019 Paylaş 20 Ekim 2019 Çırtla hallederler [emoji3] Tey tey tey [emoji16]Akıllı vida yok mu [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ekim 2019 Paylaş 23 Ekim 2019 Geçmiş olsun Emre buna taş değmesi demeyelim de yanlış usta değmiş 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Ekim 2019 Yazar Paylaş 24 Ekim 2019 Şimdi sırada şey var, geçen seferki bakımkn kontrolü. Neler sökülüp takıldıysa başka bir usta kontrol edecek. Nasıl ama? 🤦🏽♂️ 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Ekim 2019 Paylaş 24 Ekim 2019 Allah ın bir ustası da motora para sıkışmış deyip o parayı bana verse. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Ekim 2019 Yazar Paylaş 24 Ekim 2019 Metin Akbal yazdı: Allah ın bir ustası da motora para sıkışmış deyip o parayı bana verse. İnsanlar paranın hakkını versin başka bir şey istemiyorum 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ekim 2019 Paylaş 26 Ekim 2019 Plastik zemine uygun boyanırsa atmaz. Plastik astarı üstüne boyanması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Ekim 2019 Yazar Paylaş 26 Ekim 2019 Sani Gerşon yazdı: Plastik zemine uygun boyanırsa atmaz. Plastik astarı üstüne boyanması lazım. O zaman boyacıya bırakayım bunu da astarlasın evde siyah boya var tıs tıslar geçerim.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ekim 2019 Paylaş 26 Ekim 2019 O zaman boyacıya bırakayım bunu da astarlasın evde siyah boya var tıs tıslar geçerim..Astarlatmisken boyatin. Ugrasmayin, zaten siyaha boyanacak, illa vardir boyacida. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 26 Ekim 2019 Paylaş 26 Ekim 2019 geçmiş olsun abi. tampon bantları için folyo yapabilirsin. Hem bir yere sürtüp hasar görürse maliyetsiz şekilde tekrar halledersin.Folyo öncesi ince zımpara ile zemini temizlersin 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Ekim 2019 Yazar Paylaş 27 Ekim 2019 Sani Gerşon yazdı: Emre Şimşek yazdı: O zaman boyacıya bırakayım bunu da astarlasın evde siyah boya var tıs tıslar geçerim.. Astarlatmisken boyatin. Ugrasmayin, zaten siyaha boyanacak, illa vardir boyacida. O iş her zaman olmuyor. Bir sormak lazım. Yasin Mümin Şimşek yazdı: geçmiş olsun abi. tampon bantları için folyo yapabilirsin. Hem bir yere sürtüp hasar görürse maliyetsiz şekilde tekrar halledersin.Folyo öncesi ince zımpara ile zemini temizlersin Teşekkürler Yasin. Folyo için bir link atar mısın? 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 27 Ekim 2019 Paylaş 27 Ekim 2019 Emre Şimşek yazdı: O iş her zaman olmuyor. Bir sormak lazım. Teşekkürler Yasin. Folyo için bir link atar mısın? Benim aldığım folyoların ilanı kalkmış ancak gittigidiyorda autofolyo isimli satıcıdan almıştım.Bir parlak siyah bir de opak gri. Gri renk doblonun aynalarını kapladım ton neredeyse tutuyor. Golf varken de parlak siyah kaplamıştım çıtaları. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts