Mehmet Yeter 27 Ekim 2019 Paylaş 27 Ekim 2019 Benim aracın alt liplerini iki üç kat plastidip ile boyadım sapasağlam duruyor. Pürüzler giderilir boyanbilir. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Ekim 2019 Yazar Paylaş 27 Ekim 2019 Geçici bir çözüm istemiyorum, mümkünse en uzun süreli çözümü bulmam lazım. Plastidip’in ömrü ne kadar? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ekim 2019 Paylaş 27 Ekim 2019 Emre Şimşek yazdı: Bu bantları temizlemek istiyorum. Boya atsam atabilir. Ne yapmalıyım? Güzelce zımparalayıp hazırla. İyi zımparalarsan astarsız da tutar boya 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Ekim 2019 Paylaş 28 Ekim 2019 Sani Gerşon yazdı: 4-5 yıkama sanırım. Şu anda onuncu yıkamasında. Sapasağlam. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Ekim 2019 Yazar Paylaş 28 Ekim 2019 Mehmet Ozyurek yazdı: Güzelce zımparalayıp hazırla. İyi zımparalarsan astarsız da tutar boya Bugün o işi yaptım. Neredeyse sonradan yapılmış olan astarı bile çıkarttım zımparayla. O halde boyacıya bırakmayayım. Nasılsa çok sorun olmaz tekrar yapmak.. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Maşallah diyelim biz. Nazara gelmesin. Altın gibi bu arabalar. Kıymetini bilen için efsane... 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Kasım 2019 Yazar Paylaş 15 Kasım 2019 Recep Selim Kaya yazdı: Maşallah diyelim biz. Nazara gelmesin. Altın gibi bu arabalar. Kıymetini bilen için efsane... Tabi insan 1 yıldan fazla sürede nostaljiye doyuyor, param olsa da yeni nesil bir araç alsam demiyor değil. Halimize çok şükür Yorum bağlantısı
Selim Kaya 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 O kadar baktın ettin arabaya. Göynüm kaymıyor değil. Bakalım nasip ? 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 15 Kasım 2019 Paylaş 15 Kasım 2019 Emre abi sen bu arabaya iyi bak.. daha da iyi bak. fırın boya jant falan da düşün. Askerden gelince bu ayarda araba arayacağım. Kapar giderim [emoji12] 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 16 Kasım 2019 Yazar Paylaş 16 Kasım 2019 Napacaksınız güneş yanıklı arabayı. Size daha temizini buluruz inş. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 16 Kasım 2019 Paylaş 16 Kasım 2019 Napacaksınız güneş yanıklı arabayı. Size daha temizini buluruz inş.Ben araba alabilecek duruma geleseye kadar sen bu arabanın rengini bile değiştirirsin.. ilk sana olmazsa sonra da forumun lacettisine bulaşıcam [emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Aralık 2019 Yazar Paylaş 24 Aralık 2019 24.12.2021’e kadar muayene derdi kalmadı. Hayret çok da kolay geçti. Tüv çalışanları ile ilgili ön yargım kırıldı. Çocuk başka bir şey demiş ben tuttum arabayı o dönen silindirlerin üstüne aldım. Adamlara zahmet verdim geri çıkartırlarken, öğle yemeği öncesiydi ama hiç asabiyet görmedim şeker gibilerdi valla. Hiç sopa atmadılar. 5 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 24 Aralık 2019 Paylaş 24 Aralık 2019 İlk defa mı araç muayeneye gittin ? Neyse hayırlı olsun. Benim arabayı çok sevdiler. Bir ay içinde yine gel dediler. Geçen sefer de aynısını demişlerdi. İllaki gel diyorlar. Çok sevdiler benim arabayı çoook. 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Aralık 2019 Yazar Paylaş 25 Aralık 2019 Recep Selim Kaya yazdı: İlk defa mı araç muayeneye gittin ? Neyse hayırlı olsun. Benim arabayı çok sevdiler. Bir ay içinde yine gel dediler. Geçen sefer de aynısını demişlerdi. İllaki gel diyorlar. Çok sevdiler benim arabayı çoook. Hiç bana nasip olmamıştı ki:) 1. arabamda bir de 7. arabamda gördüm işte ? Sen biraz kaşınıyorsun gibime geliyor. Egzoz muayenesi öyle kolay bir şey değil tüv’e gitme? Bu arada kapılara pim sipariş ettim. Bir kaç aya gelir de değiştiririm inşallah ? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Emre Şimşek yazdı: Hiç bana nasip olmamıştı ki:) 1. arabamda bir de 7. arabamda gördüm işte ? Sen biraz kaşınıyorsun gibime geliyor. Egzoz muayenesi öyle kolay bir şey değil tüv’e gitme? Bu arada kapılara pim sipariş ettim. Bir kaç aya gelir de değiştiririm inşallah ? Ben dedim bile bile lades olmuş bide kaldım diyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Emre Şimşek yazdı: şeker gibilerdi valla. benim muayneyi yapanda öyleydi. yalnız sıraya girerken büyük kamyonetten doğru sırayı göremedim anons gelince bir yan sıraya girmişim hoparlörden bir azar yedim astra 3 numara dedim diye bi bağırdı sonra gittim yanına tabi dedim ne bağırıyorsun yav görmedik oda güldü sonra abi nelerle uğraşıyoruz akşama kadar dedi kusura bakma dedi barıştık hemen genel olarak bende farkettim güler yüz sıcak kanlılık gelmiş tüvtürke . kesin hedef flan vardır anket vs 1 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Kartla ödeme gelmesi lazım, büyük eksiklik. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Mert Gulkokan yazdı: Güler yüzü geçtim çok ciddi nakit para akıyor kartla ödeme yok Herşey nakit 350 tl ödedim doğru direk canlı istiyorlar 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Aralık 2019 Yazar Paylaş 26 Aralık 2019 Evet ya zaten arabada muayene zamanı bir sürpriz çıkabiliyor, insanlar nakdi zor ayarlar diye düşünmeleri lazım.. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Metin Akbal yazdı: Ben dedim bile bile lades olmuş bide kaldım diyor Kalmadım. Onlar bıraktı. Kalmasa ben geçecektim 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Aralık 2019 Yazar Paylaş 26 Aralık 2019 Recep Selim Kaya yazdı: Kalmadım. Onlar bıraktı. Kalmasa ben geçecektim Eğer oradaki kriterlerin hepsine birebir baksalardı 5 yaş üstü arabaların geçmesi oldukça zor olurdu. Türkiye’deki araçları Avrupa standartlarına göre inceliyorsun. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Emre Şimşek yazdı: Eğer oradaki kriterlerin hepsine birebir baksalardı 5 yaş üstü arabaların geçmesi oldukça zor olurdu. Türkiye’deki araçları Avrupa standartlarına göre inceliyorsun. Espri yaptım be. Zayıf alınca hoca verir iyi alınca ben aldım derdik ya öğrenciyken. Çabuk unutmuşsun. ? 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Ali Gök yazdı: genel olarak bende farkettim güler yüz sıcak kanlılık gelmiş tüvtürke . kesin hedef flan vardır anket vs Bir sözleşme dönemi boyunca toplam 3 şikayet/memnuniyetsizlik durumunda sözleşmelerini feshediyorlar ondandır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Aralık 2019 Paylaş 26 Aralık 2019 Koray Demir yazdı: Bir sözleşme dönemi boyunca toplam 3 şikayet/memnuniyetsizlik durumunda sözleşmelerini feshediyorlar ondandır. eleman kalmazdı Yorum bağlantısı
Recommended Posts