Hasan Karabekiroglu 15 Nisan 2019 Yazar Paylaş 15 Nisan 2019 3 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Gel sen şu direksiyonu gönder.. Sana mı ? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Nisan 2019 Paylaş 15 Nisan 2019 6 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Gel sen şu direksiyonu gönder.. Kaplatsam mı diyo gönder diyorum yollamıyor. Boyasam mı diyo, forumda çok örneği var boya diyorum dur az bekleyelim diyo. Sonunda ben gidecem ya boyayacam ya direksiyonu söküp alıp gelicem. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Nisan 2019 Paylaş 15 Nisan 2019 Bu jant işine ben de mi girsem acep, hatta siyah mı yapsam. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Nisan 2019 Paylaş 15 Nisan 2019 Maşallah. forum aştı kendini Biri çamurluk boyar, öbürü jant boyar.. Biri balata değiştirir. Öbürü triger değişir 2 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Nisan 2019 Paylaş 15 Nisan 2019 10 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Bu jant işine ben de mi girsem acep, hatta siyah mı yapsam. Tamam. Ateş kırmızısının konusuna gidip jantlara baktım alaşım, gri. Boyanmak istiyorsa boya veya boyat, ama noolur siyah yapma. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Nisan 2019 Paylaş 15 Nisan 2019 (düzenlendi) 1 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Tamam. Ateş kırmızısının konusuna gidip jantlara baktım alaşım, gri. Boyanmak istiyorsa boya veya boyat, ama noolur siyah yapma. Kırmızı yapayım o zaman. Balata tozu görünmesin istiyorum. Şimdi aklıma geldi, kaliperleri de kırmızı yaparım. 15 Nisan 2019 tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Nisan 2019 Paylaş 15 Nisan 2019 2 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah. forum aştı kendini Biri çamurluk boyar, öbürü jant boyar.. Biri balata değiştirir. Öbürü triger değişir Biri şaft kır.. Upss 1 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Kırmızı yapayım o zaman. Balata tozu görünmesin istiyorum. Beyaz düşün. Aracın yandan resmini çekip bilgisayarda jantları renklendir dene. Beyaz çok yakışır bence, alaşım rengi istemiyorsan eğer. 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Nisan 2019 Paylaş 15 Nisan 2019 55 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Biri şaft kır.. Upss Hala kovamadın şu çırağı işten 2 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Nisan 2019 Paylaş 15 Nisan 2019 Maşallah. forum aştı kendini Biri çamurluk boyar, öbürü jant boyar.. Biri balata değiştirir. Öbürü triger değişir Bunlar senin bildiklerin. Bide bilmediklerin var abi Duzenleme: Birde eline yüzüne bulaştıranlar var onlara ne diyecez peki [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Nisan 2019 Yazar Paylaş 15 Nisan 2019 2 saat önce, Önder Özcan yazdı: Kaplatsam mı diyo gönder diyorum yollamıyor. Boyasam mı diyo, forumda çok örneği var boya diyorum dur az bekleyelim diyo. Sonunda ben gidecem ya boyayacam ya direksiyonu söküp alıp gelicem. Kararsızlık sendromu yaşıyorum 2 saat önce, Mahmut Yıldız yazdı: Bu jant işine ben de mi girsem acep, hatta siyah mı yapsam. Kafana göre modun da takılmak lazım, şahane stres atılıyor. Misal ben, kızdıkça stres yaptıkça veriyorum zımparayı 2 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah. forum aştı kendini Biri çamurluk boyar, öbürü jant boyar.. Biri balata değiştirir. Öbürü triger değişir To be continued Bir saat önce, Metin Akbal yazdı: Bunlar senin bildiklerin. Bide bilmediklerin var abi Deneme ve yanılmaları yazmıyoruz, sonuç müspet olunca foruma koyuyoruz... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 15 Nisan 2019 Paylaş 15 Nisan 2019 Hiç uğraşma bu direksiyonla, GTI direksiyonu al kurtul. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Nisan 2019 Paylaş 15 Nisan 2019 5 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Sana mı ? Sence? 5 saat önce, Önder Özcan yazdı: Kaplatsam mı diyo gönder diyorum yollamıyor. Boyasam mı diyo, forumda çok örneği var boya diyorum dur az bekleyelim diyo. Sonunda ben gidecem ya boyayacam ya direksiyonu söküp alıp gelicem. Bana itimat etmiyorsan Önder abiye itimat et ve yolla. Sonuç olarak ikimiz de aynı döşemeciden bahsediyoruz. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 15 Nisan 2019 Paylaş 15 Nisan 2019 5 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah. forum aştı kendini Biri çamurluk boyar, öbürü jant boyar.. Biri balata değiştirir. Öbürü triger değişir Hep kötü ustalar yüzünden. Karbüratör tamiri için de ben yardımcı olurum 🙂 4 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Nisan 2019 Yazar Paylaş 15 Nisan 2019 7 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: döşemeci Anahtar kelime bu işte 1 Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 15 Nisan 2019 Paylaş 15 Nisan 2019 6 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah. forum aştı kendini Biri çamurluk boyar, öbürü jant boyar.. Biri balata değiştirir. Öbürü triger değişir turboda söker takarız. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Nisan 2019 Paylaş 15 Nisan 2019 turboda söker takarız.Desteklemiyorum. Ama tebrik ediyorum. Helal olsun 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 15 Nisan 2019 Yazar Paylaş 15 Nisan 2019 Bana itimat etmiyorsan Önder abiye itimat et ve yolla. Sonuç olarak ikimiz de aynı döşemeciden bahsediyoruz.Sana itimat etmeyen ölsün. Sorun bende karar vermekte zorlanır durumdayım. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Nisan 2019 Paylaş 15 Nisan 2019 (düzenlendi) Tamam bana yolla, en azından hiç bir şey yapmadan geri gönderirim 😀 15 Nisan 2019 tarihinde Selçuk Bakış tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 16 Nisan 2019 Paylaş 16 Nisan 2019 Eline saglik hocam. Cok emek isteyen bir is gerceklestirmissin. Sonucu da harika olmus. Bu kadar ugrasmisken bir kat daha vernik at derim sonucta boyayi dis etmenlerden koruyan vernik.. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Nisan 2019 Yazar Paylaş 16 Nisan 2019 14 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Desteklemiyorum. Ama tebrik ediyorum. Helal olsun Boyacılar tamirciler taş mı yesin dimi 1 saat önce, Tevfik Işık yazdı: Eline saglik hocam. Cok emek isteyen bir is gerceklestirmissin. Sonucu da harika olmus. Bu kadar ugrasmisken bir kat daha vernik at derim sonucta boyayi dis etmenlerden koruyan vernik.. İşin ilmini aldık artık seneye yeniden renk ve boya tecrübe ederiz... Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 16 Nisan 2019 Paylaş 16 Nisan 2019 Ben de yakinda jantlari boyadim. Ben hazir elim degmisken rengi de degistirdim. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Nisan 2019 Paylaş 16 Nisan 2019 49 dakika önce, Tevfik Işık yazdı: Ben de yakinda jantlari boyadim. Ben hazir elim degmisken rengi de degistirdim. Çok yakışıyor bu renk.. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Nisan 2019 Yazar Paylaş 16 Nisan 2019 2 saat önce, Tevfik Işık yazdı: Ben de yakinda jantlari boyadim. Ben hazir elim degmisken rengi de degistirdim. Evet konunuzu inceledim Gunmetal renk yakışmış, benim araç açık gri olduğu için açık renk tercih ettim, seneye bunu deneyeceğim. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Nisan 2019 Paylaş 16 Nisan 2019 10 dakika önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: Evet konunuzu inceledim Gunmetal renk yakışmış, benim araç açık gri olduğu için açık renk tercih ettim, seneye bunu deneyeceğim. Sana hiç akıl veren olmadı mı, gun metal yap diye. Güzel olurdu aslında be Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 16 Nisan 2019 Yazar Paylaş 16 Nisan 2019 1 saat önce, Önder Özcan yazdı: Sana hiç akıl veren olmadı mı, gun metal yap diye @Köksal Yılmaz insanı söyledi de cesaret edemedim doğrusu. Normalini bir yapalım fantazi sonra Yorum bağlantısı
Recommended Posts