Faruk Fırat 3 Eylül 2018 Paylaş 3 Eylül 2018 Merhaba, 2013 model Fiesta 1.5 TDCI Trend paket aracımı ikinci el aldım. Tek çalışmayan yeri direksiyon üstündeki ses aç/kapa ve menu tuşu. tuşların hiçbiri çalışmıyor bu konuda öneri verebilecek olan var mı. Aracın garantisi olmadığı için servise götürmek istemiyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 3 Eylül 2018 Paylaş 3 Eylül 2018 Tuşlar oksitleniyor o yüzden basmıyor. Sökülüp temizlenmesi lazım. Bu video yardımcı olur. Yorum bağlantısı
Faruk Fırat 3 Eylül 2018 Yazar Paylaş 3 Eylül 2018 Teşekkürler, Bu videoyu izlemiştim, ama kafamda şöyle bir soru işareti var tuşların hiçbiri çalışmıyor, yani en ufak bir algılama sesi komple kapama yada değiştirme gibi bir durum yok. yani sorun yine burdan mı kaynaklanıyordur yada başka bir sıkıntı da olabilir mi. Yorum bağlantısı
Ahmet Aybeyaz 3 Eylül 2018 Paylaş 3 Eylül 2018 Tabi ki başka bir ihtimal de olabilir. Ama fiestalar da genelde böyle oluyor. Eğer daha önce wd40 sıktılarsa o da bir süre sonra toz toplayıp komple gittiğine denk geldim. Ama çalışmıyorsa tuşu değişmek gerekebilir. Yorum bağlantısı
Faruk Fırat 3 Eylül 2018 Yazar Paylaş 3 Eylül 2018 Teşekkürler cevap için, en kısa zamanda deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 4 Eylül 2018 Paylaş 4 Eylül 2018 Hocam eski kasalarında direksiyon sarmalı sorunu vardı belki bu kasada da olabilir. öyleyse yakında kornanız da gidecektir. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Eylül 2018 Paylaş 4 Eylül 2018 Teyp arkasından kumanda soketlerini de kontrol etmekte fayda var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Eylül 2018 Paylaş 4 Eylül 2018 Teyp arkasından kumanda soketlerini de kontrol etmekte fayda var. Mantıklı Yorum bağlantısı
Recommended Posts