İçeriğe Yönlendir

Mercedes İçin Yardım

Tolga Simsek

Recommended Posts

Tolga Simsek

Arkadaşlar merhaba, internette 2000 model mercedes C240 avantgarde buldum 57500 diyor 253000 KM de ben üzerine duster verip takasa girmek istiyorum benim aracada 52 yazmıştım sizce bu araç nasıldır üzer mi hakkında bilgisi olan var mı link Kazasiz w203 ogretmendenİlan No: 603793648 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-kazasiz-w203-ogretmenden-603793648/detay

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Merso herzaman merso dur. Yıldızı yeter ancak sizin beklentileriniz nedir. Duster'dan sonra konfor olarak sizi tatmin edecektir. Km biraz yüksek görünse de bakımlı ise fark etmez. Araç Benzin LPG'li imiş kaporta ve motora sıkı şekilde baktırılıp alınabilir. Üste de 3.000 TL. (max)  teklif edin derim.

Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Bence de yıldız herzaman yıldızdır bakımlı da görünüyor karşılaşınca içinize sinerse girin derim 

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Ortalama 20 litre lpg tüketir gibi görünüyor.Onun dışında çok dezavantajı yoktur.Dusterden sonra keyif verir.

Yorum bağlantısı
Hamit inan
14 dakika önce, Ahmet Türedi yazdı:

Ortalama 20 litre lpg tüketir gibi görünüyor.Onun dışında çok dezavantajı yoktur.Dusterden sonra keyif verir.

şehir dışı 90-120 arası ortalama 9.5-10 lt şehir içi 14 lt dolayı. Power FM açıksa 20 lt ye vurabilir ama asfaltı kazır :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hamit inan
1 saat önce, Tolga Simsek yazdı:

Arkadaşlar merhaba, internette 2000 model mercedes C240 avantgarde buldum 57500 diyor 253000 KM de ben üzerine duster verip takasa girmek istiyorum benim aracada 52 yazmıştım sizce bu araç nasıldır üzer mi hakkında bilgisi olan var mı link Kazasiz w203 ogretmendenİlan No: 603793648 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-kazasiz-w203-ogretmenden-603793648/detay

Km orjinal olmalı. Üstünde prince lpg olmalı diğerleri uymuyor bu araca.Üzme konusunda benim araç başkasında olsa benzin döker yakardı. Ama hataların nerede ise tamamı usta ve bakımsız olmasından dolayı idi.Eskiden insanlar beygir muhabbeti yaparken kızardım. Yarışa mı gireceksiniz diye. Bu aracı aldıktan sonra keşke c320 alsaymışım dedim. Sürüş keyfi harika. Bu zamana kadar arabaya binmemişim dedirtir. Hele hele güvenlik harika esp v.s. sistemleri kusursuz. Dediğim gibi ben olsam c320 lere bakardım yakıt nerede ise aynı bu 170 o 220 beygir.
Almadan önce iyi bir servise çok çok iyi inceletin. Sıkıntılı bir araca denk gelirseniz sizi perişan eder.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Arabayla uğraşacak vaktim yok benzini koyup bineyim kafam rahat olsun diye düşünüyorsanız bence ziyadesiyle üzer. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
(düzenlendi)

Direksiyon şöförü iseniz almayın uzak durun hele birde tüm arızalarınıesizde kusarsa  pisikolojiniz bozulur.Araçları seven ilgilenen haşır neşir biriiseniz bu aracın bakımı yapılmış temizi alınır.2000 model araçda boya aranmaz ama hasarlısını almayın.Motora şanzımana alttakıma mutlaka baktırın.Parça ihtiyacınızı servisden ziyade istanbuldaki mercedescilerden temin edebilirseniz işletmesi pahalıya gelmez.Yakıta diyecek birşey yok gülünü seven dikenine katlanmalı.

tarihinde Fatih Sarıkaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi
4 saat önce, Mehmet YILDZ yazdı:

şehir dışı 90-120 arası ortalama 9.5-10 lt şehir içi 14 lt dolayı. Power FM açıksa 20 lt ye vurabilir ama asfaltı kazır :)

Fabrika s.içi verisi 15 litre olan araç reel kullanımda ş.içinde 14 litre mümkün değil yakması.Benim araç ş.içi 4.9 litre diyor ben 7 8 litre yakıyorum :)

Ben 18 litre benzini rahat yakacağını düşünüyorum ,bunu lpg ile hesaplarsak 20 litre rahat olur.

Yorum bağlantısı
Hamit inan
(düzenlendi)
Bir saat önce, Ahmet Türedi yazdı:

Fabrika s.içi verisi 15 litre olan araç reel kullanımda ş.içinde 14 litre mümkün değil yakması.Benim araç ş.içi 4.9 litre diyor ben 7 8 litre yakıyorum :)

Ben 18 litre benzini rahat yakacağını düşünüyorum ,bunu lpg ile hesaplarsak 20 litre rahat olur.

LPG hesabı =Benzin*1,2 oluyor genelde. Şehir dışı değeri samsun istanbul arası gidiş dönüş şubat ayında ölçmüştüm. Şehir içi verdiğim değerde sabah iş ile ev arası yoğun trafikte 50 km gidiş dönüşte çıkan ortalama değer tabi çok sakin kullanımda( Kırmızıyı 500 mt den kulluyorum mesala). Ama arada ışıktan ışığa 140 a çıktığım oluyor, ona hiç bakmadım Ben arabanın yalancısıyım :)

tarihinde Mehmet YILDZ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
4 saat önce, Emre Öğüt yazdı:

alsam ilk iş o egsozları jet taşıyla keserdim:) :)

Evet kötü görünüyor.. Neden öyle ?

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
8 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Evet kötü görünüyor.. Neden öyle ?

değişik tarzda zevklere sahip bir çok insan var abi böyle şeylerde sanırım ondan dolayı oluyor:)

Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)

20 yakmaz .  C320 de 20 yakmaz

3.7 cheroke jeep le anca 20 yakiyoruz istanbulda

10 yakmasinida beklememek lazim

alirken iyi baktirmak pek mumkun degil arabadan anlayan expertizci turkiyede yok (kastim mercedes degil hicbirini anlamiolar boya makinesi ne olcerse araba o kadar iyi )

yetkili servis fiyat bilmiorum ama cok tuhaf rakamlar ister heralde

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Ölçü olması açısından, ‘99 E200 Kompressor 13-14 yakıyor İstanbul’da. Uzun yolda 8’e düşürmek mümkün. Konforuna paha biçilemez.

Tabi benim bahsettiğim ilk elden ve tüm gerekli bakımları zamanında yapılmış bir örneği.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
On 11.09.2018 at 10:14, Harun Kocaçalışkan yazdı:

Arabayla uğraşacak vaktim yok benzini koyup bineyim kafam rahat olsun diye düşünüyorsanız bence ziyadesiyle üzer. 

Misal ?

240 ara motor . Onun yerine c200 kompresör bakın. Güçlü olsun derseniz bı arkadaşta 230 kompresör var. 1.8 motor ateş eden cinsten :)

İlandakini almam bu arada. Eklentiler Mercedese gitmemiş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

İlla alınacaksa stardiagnos cihazına bağlatin. O tüm içini döker. Arka tavan aydınlatma ampul patlaklığına kadar.

Kronik arızası elektronik olarak vardır. Mekanik arıza km orjinal ise çok olmaz eğer kurcalamadilarsa.

Sam beyinleri gider genelde. O gidince saçma arızalar verir. Çıkması bulunur büyük şehirlerde. Tamiri yapanda var. Ama 2000 modelin parçaları nadirdir. İlk seri olduğu için. Çoğu parçası ilerleyen yıllarda revizyon görmüştür. Bende 2000 model 2.0 kompresör vardı ordan az çok biliyorum.

Takas muhabbeti olmasa 60 civarına makyajlı bulunabilir. Ama ondada 2004 almayın o da makyajın ilk serisi hatta 2004 de iç eski tip dış ve motor yeni tip olanda oluyor 2003 üretim vs ise

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Yakıt işine girersek sürüşe göre değişir tabi uzunsa 7 şehir içi 12 litre lpgye kadar normal. Ben ortlama 9 10 ile geziyorum İzmit'te. Az yaksin diye kasmam. Focus 1 den de aynı şartta 1 litre felan fazla yakıyor tecrübeme göre

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
15 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı:

bı arkadaşta 230 kompresör var.

38bin tl hazır bi arkadaşta, arkadaşa söyle düşünürse..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Damacanaci arkadaşlar senin bak. 2000 model tutulmayan motor 57 demiş Alici çıkmış

38bin tl hazır bi arkadaşta, arkadaşa söyle düşünürse..
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
1 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı:

Alici çıkmış

alıcı bolda, bize akıllısı denk geliyor hep :rofl:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
On 11.09.2018 at 10:09, Mehmet YILDZ yazdı:

Km orjinal olmalı. Üstünde prince lpg olmalı diğerleri uymuyor bu araca.Üzme konusunda benim araç başkasında olsa benzin döker yakardı. Ama hataların nerede ise tamamı usta ve bakımsız olmasından dolayı idi.Eskiden insanlar beygir muhabbeti yaparken kızardım. Yarışa mı gireceksiniz diye. Bu aracı aldıktan sonra keşke c320 alsaymışım dedim. Sürüş keyfi harika. Bu zamana kadar arabaya binmemişim dedirtir. Hele hele güvenlik harika esp v.s. sistemleri kusursuz. Dediğim gibi ben olsam c320 lere bakardım yakıt nerede ise aynı bu 170 o 220 beygir.
Almadan önce iyi bir servise çok çok iyi inceletin. Sıkıntılı bir araca denk gelirseniz sizi perişan eder.

C320 ye çok hallendim. Ama kompresör kadar tadı yok. Alışkanlık herhalde. En ideali c230 kompresör bence. Vergi yakıt avantajı olarak. C320 şehir içinde bı tık müsrif vergi ve yakıtta. Ha ha sürekli Berlin İstanbul yapsan al homurdat

Bizede öylesi denk geliyor da fazla akıl da zarar. Tabanvaya Talim

alıcı bolda, bize akıllısı denk geliyor hep :rofl:
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...