Cemil Çınar 23 Aralık 2017 Yazar Paylaş 23 Aralık 2017 Uzun süre yakıt 9.4lt kısa yakıt 7.2lt mesafe 20km uzun süre mesafe 344km depo yarı oldu geçen ay 680km bu hesapla bu ay 688km 750 km bile desek attığı taş ürküttüğü kurbağaya değmez gözüküyor. Bence benim kullandığım güzergah bu cihaza uygun değil.Bugün saat 4 civarı iade ettim.Bana uygun değil bir zararını görmedim. Ancak umduğum faydayı da aldığımı söyleyemem.Resimler bir depo yakıt içindir.ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 2 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 10 Ocak 2018 Paylaş 10 Ocak 2018 3 saat önce, Erdoğan Temur yazdı: Test çalışmaları ne durumda acaba? ERdoğan Bey henüz tam olarak faydalı diyemedim açıkçası. Ama daha geniş bir anlatım düşünüyorum. Şu kadarını söyliyeyim acele edip bir an evvel takılacak kadar değil... 5 Yorum bağlantısı
Turhan Onat 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 (düzenlendi) Konuyu canlandırma açısından devam ediyorum. Herkese merhaba öncelikle; Söz konusu cihazı Kuga 2015 ecoboost AWD aracıma taktırdım. Montajı İzmire gelen genel merkez elemanları yaptı . İade için de 2 ay süre verdiler. ( Normalde 1 ay ancak diğer Kuga sahibi arkadaşlara öneri için yeterli bir süre değil deyince süreyi bana özel artırdılar ). İlk aşamada tüketim olarak 0,5 lt seviyelerinde bir azalma gördüm ama bizim araçlar malum az dokunmayla hemen kendini tüketime odaklıyorlar. Ben tüketim ekonomisinden vaz geçtim ancak arabanın alt devirlerinde inanılmaz bir tork artışı ve vites geçişlerinde yumuşama beni benden aldı desem yeridir. Yani araca yazılım yaptırsam bu kadar olur diyorum kendi kendime. Acaba psikolojik olarakmı böyle hissediyorum diye düşünürken eşim aracı kullandığı zaman ne yaptın bu araca çok iyi olmuş dediğinde tespitim net onaylandı. Ancak rolanti devrim azda olsa düştü. Bu rahatsız ediyor beni. Henüz 1 haftalık bir süreçteyim. Uzun vadede nasıl bir sonuç alırım bilemiyorum ama şu fakir karışım yorumları beni endişelendirmeye başladı. Cihazı halen aktif kullanan arkadaş varsa geldikleri son durumu merak ediyorum. Ne yaptılar, sonuçlardan memnun mudur. Acaba cihazı söktürüp satage 1 yazılım yapmak ( alt devir güçlendirme için ) daha mı doğru diye düşünüyorum. Sizinde görüşlerinizi rica ediyorum. Selamlar. 8 Ağustos 2018 tarihinde Turhan Onat tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 bu urunle ilgili olarak motor freni yapmaya izin vermiyor diye bilgiler duymustum... dogrulugu var mi? Yorum bağlantısı
Turhan Onat 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 Bir saat önce, Alpay Sumer yazdı: bu urunle ilgili olarak motor freni yapmaya izin vermiyor diye bilgiler duymustum... dogrulugu var mi? Doğrudur. Araç kompresyona girmeyip akıp gidiyor. Özellikle 70-90 km arasında oldukça etkili . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 Kompresyon da gerekli aslında. Bir gelişmenin bir olumsuz etkiyle gelmesinden hoşlanmıyorum. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Ağustos 2018 Paylaş 8 Ağustos 2018 Aynen bende huylaniyorum... bir yeri yaparken diger bir yeri bozma hic isime gelmiyor... 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 9 Ağustos 2018 Paylaş 9 Ağustos 2018 19 saat önce, Turhan Onat yazdı: Konuyu canlandırma açısından devam ediyorum. Herkese merhaba öncelikle; Söz konusu cihazı Kuga 2015 ecoboost AWD aracıma taktırdım. Montajı İzmire gelen genel merkez elemanları yaptı . İade için de 2 ay süre verdiler. ( Normalde 1 ay ancak diğer Kuga sahibi arkadaşlara öneri için yeterli bir süre değil deyince süreyi bana özel artırdılar ). İlk aşamada tüketim olarak 0,5 lt seviyelerinde bir azalma gördüm ama bizim araçlar malum az dokunmayla hemen kendini tüketime odaklıyorlar. Ben tüketim ekonomisinden vaz geçtim ancak arabanın alt devirlerinde inanılmaz bir tork artışı ve vites geçişlerinde yumuşama beni benden aldı desem yeridir. Yani araca yazılım yaptırsam bu kadar olur diyorum kendi kendime. Acaba psikolojik olarakmı böyle hissediyorum diye düşünürken eşim aracı kullandığı zaman ne yaptın bu araca çok iyi olmuş dediğinde tespitim net onaylandı. Ancak rolanti devrim azda olsa düştü. Bu rahatsız ediyor beni. Henüz 1 haftalık bir süreçteyim. Uzun vadede nasıl bir sonuç alırım bilemiyorum ama şu fakir karışım yorumları beni endişelendirmeye başladı. Cihazı halen aktif kullanan arkadaş varsa geldikleri son durumu merak ediyorum. Ne yaptılar, sonuçlardan memnun mudur. Acaba cihazı söktürüp satage 1 yazılım yapmak ( alt devir güçlendirme için ) daha mı doğru diye düşünüyorum. Sizinde görüşlerinizi rica ediyorum. Selamlar. Turhan Bey hayırlı olsun öncelikle. Ben epeydir takılı olarak kullanıyorum. Zararını görmedim ama faydası derseniz öyle aman aman bişey hissetmiyorum. Ben aracın otomatik oluşuna bağlamıştım ama olmayabilir de. Eski yorumlarımda mevcut. Eğer alt devir canlılığı sizi tatmin edecek düzeyde ise bence hiç söktürmeyin. Zira yazılıma göre zarar oranı daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Uzun süreli kullanım tecrübelerinizi bekliyoruz... 1 Yorum bağlantısı
Turhan Onat 14 Ağustos 2018 Paylaş 14 Ağustos 2018 Bu gün itibarı ile radikal bir karar alıp VGT sistemi söktürdüm. LPG göz kırpıyor artık. Benzine dayanmak mümkün değil Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Ağustos 2018 Paylaş 14 Ağustos 2018 24 dakika önce, Turhan Onat yazdı: Bu gün itibarı ile radikal bir karar alıp VGT sistemi söktürdüm. LPG göz kırpıyor artık. Benzine dayanmak mümkün değil Daha dur.. gerçek zam gelmedi ki? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ağustos 2018 Paylaş 14 Ağustos 2018 On 08.08.2018 at 22:36, Mehmet Ozyurek yazdı: Kompresyon da gerekli aslında. Bir gelişmenin bir olumsuz etkiyle gelmesinden hoşlanmıyorum. hatalı montaj yapılması gelişmenin suçu olmaz ki. kompresynu etkilemez 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ağustos 2018 Paylaş 14 Ağustos 2018 hatalı montaj yapılması gelişmenin suçu olmaz ki. kompresynu etkilemezBu durumda iyi bişey mi. Takalım mı Yorum bağlantısı
Turhan Onat 15 Ağustos 2018 Paylaş 15 Ağustos 2018 (düzenlendi) 8 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bu durumda iyi bişey mi. Takalım mı Adam malını satarken aracınız kompresyona girmeyecek, akıp gidecek sizde gaza az basacaksınız diye satıyor zaten. Yani hatalı montaj diye bir şey söz konusu değil. Taktırmak için henüz erken üstadım. Ürünün biraz daha olgunlaşmasını beklemek lazım. 15 Ağustos 2018 tarihinde Turhan Onat tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ağustos 2018 Paylaş 15 Ağustos 2018 Ayak gazdan çekildi, cutoff gören sistem yakıtı kapadı, ama zamazingo hala içindeki havayı gönderiyor, araç bunu görüp' la hava geliyor bir yerlerden. Açın yakıt sistemini demeyecek mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ağustos 2018 Paylaş 16 Ağustos 2018 On 15.08.2018 at 01:37, Mehmet Ozyurek yazdı: Bu durumda iyi bişey mi. Takalım mı pekbidoluyu kullandı isen. onda vardı mesela. bulsam takarım gaz kelebeği arkasından vakuma girilirse hatalı montaj Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Ekim 2018 Paylaş 20 Ekim 2018 Biraz once dogan kabakin corvette videosu youtuba dusunce izleyeyim dedim. Izlerken farkli bir konudan bahsettiler. Baslikta ki vakum gucu teknolojisi. Videonun linkini atiyorum ve uzmanlarimizin yorumlarini bekliyorum. https://youtu.be/_66gWYOp7Sk Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ekim 2018 Paylaş 20 Ekim 2018 Benim anladığım bu zımbırtı, ayağını gazdan çektiğinde, boşa vitese takmış gibi etki yaratıyor. Motordaki compresyonu yok ediyor. Ama bunu nasıl yaptığı hakkında en ufak fikrim yok. Dayımın aracında bu zımbırtıdan var, ama en ufak etkisi olduğunu sanmıyorum. Çünkü ayak gazdan çekildiğinde kompresyon gayet yüksek fren yapıyor. Ayrıca bunun montaj şeklini görmek isterdim, 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2018 Paylaş 20 Ekim 2018 yerli üretim dediği sanırım 1 boru ucunda da silecek su hortumu montajı, yani herhangi bir teknoloji içiermez. arka kapakta da mini bir yıkanabilir filtre olmalı. tüketimi azaltıp, torku da erken mi kazandırıyormuş, az güleyim kenarda sonra yorumlarız edit: bu cihazlı focusu emmi kullanmıştı .. 2. edit: 4-5 sene önce konsunu açmıştım bu cihazın. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 20 Ekim 2018 Paylaş 20 Ekim 2018 hocam bu cihazın içini açıp paylaşmıştı bir arkadaş içinde sadece pamuk benzeri birşey vardı. sanırım kelebek harici bir yerden motora hava veriyor siz pedaldan ayağınızı çekseniz bile o hava ile araç yürümeye devam ediyor. sonuç olarak bir işe yaramıyor 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 Ekim 2018 Paylaş 20 Ekim 2018 Forumda konusmustuk diye hatirliyorum.Konuyu veya konusmalari bulursam eklerim.. Bu parca, aparat takildiginda Arac kompresyona binemiyor. Bu tarz urunlerin cok saglikli oldugunu dusunmuyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2018 Paylaş 20 Ekim 2018 6 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: Bu parca, aparat takildiginda Arac kompresyona binemiyor. o hatalı montajda olabilir ancak Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ekim 2018 Paylaş 20 Ekim 2018 Bana 1970 yıllarda 3 jetli karbüratörü olan Hypermilerların çok sevdiği Honda civic modellerini hatırlattı. Onun karbüratöründe ufak bir kanal var. Gaz kelebeği kapalı olsada, o kanaldan hava yakıt karışımı motora gitmeye devam ediyor. Motorun devrine göre az veya çok yakıt göndererek , kompresyonu yok ediyor. Ama ne oldu bu sistem ortadan kaldırıldı, çünkü frenlerin haşatı çıkıyor, Benzinden aldığın tasarrufu fren disklerine harcıyorsun. Şu an DSG şanzımanlı son model WV arabaları boşta sail moda alma olayı var. Onuda sadece belli süratlerde otoban hızlarında devreye alabiliyorsunuz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim 2018 Paylaş 20 Ekim 2018 650 kg 135 PS. en az böyle tüketilir 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts