Mehmet Göktürk 18 Kasım 2017 Paylaş 18 Kasım 2017 17 saat önce, Recep Selim Kaya yazdı: O zaman şunu yapsınlar diyeceğim ne kadar çok şey geldi aklıma birden Hadi o, biz ölmeyelim diye katalitik koyuyor. Biz niye iptal ediyoruz... Öldürmeyen Allah öldürmez diyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Kasım 2017 Paylaş 18 Kasım 2017 Ücretsiz deneme isteyelim. Servet test etsin.Yok yaa. Niye benim landı bozuyoruz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Kasım 2017 Paylaş 18 Kasım 2017 Yok yaa. Niye benim landı bozuyoruz Hep bozuyon nasıl olsa. Bi sebep olur bu sefer. [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Kasım 2017 Paylaş 18 Kasım 2017 Taam. Kasko karşılar dimi. Bişey deniycem Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 18 Kasım 2017 Yazar Paylaş 18 Kasım 2017 Bir ay sonra para iadesi taahhüt ediyor. Araca zarar vermediğini de iddia ediyor. Ama ne kadarlık bir kullanımda zarar vermiyor ya da gerçekten zarar vermiyor mu? Yorum bağlantısı
Emre Demir 18 Kasım 2017 Paylaş 18 Kasım 2017 (düzenlendi) 300 bar scuba tüpü koysak bagaja kısık ayarda da açsak olmaz mı Hem adı belli dışardan mudahale ile içine hava basılmış o boruda ne kadar hava var emişten ne kadar hava alacak ki ? 18 Kasım 2017 tarihinde Emre Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Kasım 2017 Paylaş 19 Kasım 2017 evet tahmin ettiğim gibi bu yöntemi diğer ayarlarmalar ile beraber 1991 de fujitsu TOYOTA için patentlemiş. aşağıda tam patent linki var: içinden kesit: " Claims 1. A lean burn internal combustion engine, comprising: an engine body; an intake line for introducing intake air into the engine body; a throttle valve in said intake line for controlling the amount of air introduced into the engine body; fuel supply means supplying an amount of fuel into the intake line for producing a lean air-fuel mixture;" EP0451462A1.pdf Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 19 Kasım 2017 Paylaş 19 Kasım 2017 On 18.11.2017 at 19:22, Mehmet Ozyurek yazdı: Hırr. Tamam deneme. Abi görüşeyim ben bi test edelim zaten kesme delme bişey yok . Olmazsa iade ederiz. Hoşumuza giderse indirimli toptan fiyat isteriz... 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 Kasım 2017 Paylaş 19 Kasım 2017 Başarılı gençler doktor olmasa memleket kalkınır.. 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Kasım 2017 Paylaş 19 Kasım 2017 Focustakine baktım bugün. Aracın performansı düştü diyordu arkadaşım. Kontrol ettim, emiş borusuna bağlantı yeri kırılmış bakım sırasında. Bundan olabilir mi acaba Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Kasım 2017 Paylaş 20 Kasım 2017 On 18.11.2017 at 23:49, Emre Demir yazdı: 300 bar scuba tüpü koysak bagaja kısık ayarda da açsak olmaz mı Hem adı belli dışardan mudahale ile içine hava basılmış o boruda ne kadar hava var emişten ne kadar hava alacak ki ? Tüpe birde gülme gazı denen gazdan doldurup deneyelim. Motoruna güvenen denesin? 2 1 3 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 20 Kasım 2017 Paylaş 20 Kasım 2017 11 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Focustakine baktım bugün. Aracın performansı düştü diyordu arkadaşım. Kontrol ettim, emiş borusuna bağlantı yeri kırılmış bakım sırasında. Bundan olabilir mi acaba Abi bildiğim kadarı ile basınç dengesizliğine bağlı olarak performansı düşmesi normal. Peki ilk takıldığında falan memnunmuydu arkadaşınız?. Netteki videolarını epey izledim. Hatta bir insignia videosu var 1.6 T 2015 model. Onun numarasını istiyeyim diyorum birebir görüşeyim. Aklımdaki soru insignianın çok nazlı bir elektronik sistemi olmasından kaynaklı. En ufak bir değişilikte hemen bir arıza lambası yakıyor. Acaba bu alet sonrasında oluşacak basınç değişikliği herhangi bir sensor hatası falan veriyor mu onu soracağım. Zaten insigniada vermiyorsa hiç bir arabada vermez diye düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Emre Demir 20 Kasım 2017 Paylaş 20 Kasım 2017 (düzenlendi) Üründen 1 adet alalım ,KİNG söker takar yapar bize biz de Servet abiden alırız 20 Kasım 2017 tarihinde Emre Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Kasım 2017 Paylaş 20 Kasım 2017 Uzun vadede mutlaka bir zararı olur kanısıyla hep uzak dururum böyle şeylerden. Yorum bağlantısı
Rıza Burak 20 Kasım 2017 Paylaş 20 Kasım 2017 Bir de şu Ürün var: http://www.yenimotor.com/ F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Kasım 2017 Paylaş 20 Kasım 2017 Üründen 1 adet alalım ,KİNG söker takar yapar bize biz de Servet abiden alırız [emoji4]Ooo söküp dağıtmak. En sevdiğim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Kasım 2017 Paylaş 20 Kasım 2017 1 saat önce, Cem Dilmen yazdı: Abi bildiğim kadarı ile basınç dengesizliğine bağlı olarak performansı düşmesi normal. Peki ilk takıldığında falan memnunmuydu arkadaşınız?. Aracı alırken üstündeydi hocam.. Bu sebeple ilk etkiyi bilmiyoruz. Ama benim gördüğüm 100 beygir otomatik focusun emsallerine nazaran çok seri kalkışı idi. Tüketim testi de mümkün değil tabi. 33 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Uzun vadede mutlaka bir zararı olur kanısıyla hep uzak dururum böyle şeylerden. Focus 240 binlerde, 100 bin km'den fazladır takılı. Geçen ay subaplar değişti ama, yıllardır lpg'de kullanılan araç için de subap değişimi bana mantıklı geliyor. Muayeneden de geçiyor.. 2 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 20 Kasım 2017 Paylaş 20 Kasım 2017 50 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Aracı alırken üstündeydi hocam.. Bu sebeple ilk etkiyi bilmiyoruz. Ama benim gördüğüm 100 beygir otomatik focusun emsallerine nazaran çok seri kalkışı idi. Tüketim testi de mümkün değil tabi. Focus 240 binlerde, 100 bin km'den fazladır takılı. Geçen ay subaplar değişti ama, yıllardır lpg'de kullanılan araç için de subap değişimi bana mantıklı geliyor. Muayeneden de geçiyor.. Abi valla sen değil başkası dese pek sıcak bakmazdım ama şimdi bunları da duyunca bence denemeye değer diye düşünüyorum. Bir görüşeyim bakalım ne diyecekler... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Kasım 2017 Paylaş 20 Kasım 2017 Pedal komander gibi sistem. Gaz kelebeği açısı hava geçişi belli, bu ekstra fazla hava gönderiyor anlık olarak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Kasım 2017 Paylaş 20 Kasım 2017 Qashqaiye taksam kalkışla kazır asfaltı.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Kasım 2017 Paylaş 20 Kasım 2017 Aşırı beslemeli araçta işe yarayacağını sanmam. denemek lazım ama Yorum bağlantısı
Murat Demir 20 Kasım 2017 Paylaş 20 Kasım 2017 Bu cihazın birde olumsuz videosunu izledim.Vatandaş skoda roomster'a taktırmış.Uzun yolda cruze controle bağlamış.Daha çok yakmış.Söktürürken video çektirmiş.Satan bu işin mucidi adam ise bunu cruze control ile kullanmamalısınız diyordu. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts