Akan Belen 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 Başaran amortisör var bilirsiniz az çok.coil yapıyorlar ama bu konu halkında düşünceniz nedir acaba.bir arkadaşta önler için 2 tane coil var bir yıllık aracı sattığı için çıkarttı.ben ebiach yay düşünüyordum araca ama böyle bir durum olunca acaba alınır mı dedim konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazar öı acaba.bu arada ön iki adet fiyatını 500 diyor arkadaş Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 Coil yerine yay alın bilindik markalardan. İlla coil alacaksanız yine bilindik markaları tercih edin. Baraşan vs gibi markalara ben pek güvenmiyorum şahsen. Yorum bağlantısı
Akan Belen 22 Ekim 2018 Yazar Paylaş 22 Ekim 2018 Coil yerine yay alın bilindik markalardan. İlla coil alacaksanız yine bilindik markaları tercih edin. Baraşan vs gibi markalara ben pek güvenmiyorum şahsen.Ebiach bakıyordum ama bulamadım 1700 tl civarında görünüyor şu anda.basaran amortisör çok duyuyorum nette ama tabi kalite ne boyuttadır bilemiyorum belki forumda kullanan deneyimi ılan vardır diye konu açtım.Genelde önlerde coil kullanıp arka yayları da presliyorlar gerçi bu pres işi bana pek sıcak gelmiyor ama.eğer alınabilir bir durum ise eğer önlere bunlrı alıp sonrasında arkalara da yeniden yaptırmayı düşünüyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 Ne pres ne custom üretim coil. Uzak durulması gerek. Kalite ucuza alınmıyor malesef. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 ucuza kacilmayacak detaylardan oldugunu dusunuyorum. yol,viraj kabiliyeti, tutunma vs vs herseye etkisi olan bir parca .. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 O tür markaların yaptığı coil'lerde kullanılan 2-3 tip yay var ve bütün araçla onları kullanıyorlar. O yaylarda nekadar sağlıklı tartışılır. Bence kaliteli markalardan birinin yayı tercih edilmedi. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 Beklenti ne? Rakam cıkma icin fazla Yorum bağlantısı
Akan Belen 22 Ekim 2018 Yazar Paylaş 22 Ekim 2018 Beklenti ne? Rakam cıkma icin fazlaMustafa beklenti şu.aracı biraz düşürmek virajlardaki salınım bana fazla geliyor birde üstündeki lastikler bitince 17 inç hantal geçeceğim.2 coil artı iki arka preslenmiş yay olarak fiyat Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 Coil kullandım biri aracta geldi birini orjınal amortisör yay aracta işlem gördü diye kendim yaptırdım orjınal set çok para diye.Coil yapısı gereği yere bastıkca yumuşuyor onu söyleyeyim. Sürekli indir kaldır işi yoksa ki ben kendi rızamla yaptırdıgım coili arac yükselsin diye yaptırdım. Beklentine ters gelebilir.Amaç alcalmak ise spor yay al. Amortisörleri de işin ehli bir yerde sertleştir. Coil görünüş dışında performans beklentisi olmasın. Çıkma işi zaten dert. 500 liraya sök tak dahil onlere üstünden çıkan benim olacak şekilde yaptırdımMustafa beklenti şu.aracı biraz düşürmek virajlardaki salınım bana fazla geliyor birde üstündeki lastikler bitince 17 inç hantal geçeceğim.2 coil artı iki arka preslenmiş yay olarak fiyat 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 2 saat önce, Akan Belen yazdı: Mustafa beklenti şu.aracı biraz düşürmek virajlardaki salınım bana fazla geliyor birde üstündeki lastikler bitince 17 inç hantal geçeceğim.2 coil artı iki arka preslenmiş yay olarak fiyat 2. virajda denerken savrulur gider kimse tutamaz 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 Kekilli gelse de mi. Murat tabi Yay basar amortisör tutar. Tutamazsa sıkıntı tabi. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 22 Ekim 2018 Paylaş 22 Ekim 2018 8 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Kekilli gelse de mi. Murat tabi Seni ölüm bile anlamaz. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 23 Ekim 2018 Yazar Paylaş 23 Ekim 2018 O zaman vazgeçtim spor yay bakayım biraz [emoji41] Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 Coil kullandım biri aracta geldi birini orjınal amortisör yay aracta işlem gördü diye kendim yaptırdım orjınal set çok para diye.Coil yapısı gereği yere bastıkca yumuşuyor onu söyleyeyim. Sürekli indir kaldır işi yoksa ki ben kendi rızamla yaptırdıgım coili arac yükselsin diye yaptırdım. Beklentine ters gelebilir.Amaç alcalmak ise spor yay al. Amortisörleri de işin ehli bir yerde sertleştir. Coil görünüş dışında performans beklentisi olmasın. Çıkma işi zaten dert. 500 liraya sök tak dahil onlere üstünden çıkan benim olacak şekilde yaptırdımcoil i kaça yaptırdın mustafa? Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 5 saat önce, Akan Belen yazdı: O zaman vazgeçtim spor yay bakayım biraz temiz kullanılmış orijinal spor yay bulunsa bence sizi tamamen kurtaracak hem ekonomik hem kaliteli. bu arada vogtland marka yayı da araştırın derim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 coil i kaça yaptırdın mustafa?Fiesta sport için on iki 500 yada 600 e mal olmustu. Üst kule bilyesi ile beraber Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim 2018 Paylaş 23 Ekim 2018 4 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: 7 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: coil i kaça yaptırdın mustafa? Fiesta sport için on iki 500 yada 600 e mal olmustu. Üst kule bilyesi ile beraber ekim 2018 de mi? Yorum bağlantısı
Harun Pınar 24 Ekim 2018 Paylaş 24 Ekim 2018 Arabanın otjinaliyle oynadığın için haliyle problem olacaktır ama bunu önemli olan en aza indirgeye bilmektir arastirmanizi iyi yapıp olabildiğince kaliteli biseler ayarlayın Yorum bağlantısı
Recommended Posts