Ahmet İhsan Akşen Dün saat 19:49 Paylaş Dün saat 19:49 (düzenlendi) Bende erken mi geçtim diyordum ama Antalya'ya Korkuteli ne kış geldi. Dün saat 19:50 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Minibüsün ampüllerinden birisi patlamıştı, idareten sadece patlayanı değiştirdik hem renkler farklı hem de iki ampülün ufuk çizgisi farklıydı. Tamirciye verdim renkleri ayni çizgiyi de dümdüz istiyorum dedim manzara bu şekilde. Sıcak renkli sarımtrak Xenon’a bayılıyorum. Biraz eski gösteriyor ama gözüm yolu daha iyi seçiyor. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce gi garip gibi ama, sanki çok mu sola bakıyor Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Ahmet İhsan Akşen yazdı: Kesilme çizgisi ters olmuş 😜 Bir daha bu espriyi yapana pıçak çekerim, belki bir şey yapamam ama çekerim! Çağlar Bayur yazdı: gi garip gibi ama, sanki çok mu sola bakıyor Bilemedim ki belki açıdandır. Şimdi burada akşam test ediyorum çok memnunum. Beyazlardan bariz daha iyi aydınlatıyor bu sarılar. 10 saat önce tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ahmet İhsan Akşen yazdı: Kesilme çizgisi ters olmuş 😜 Direksiyon da terstedir kesin 😎 Yorum bağlantısı
Recommended Posts