Alptuğ Özcan 12 Ocak Paylaş 12 Ocak (düzenlendi) Haftasonu para harcadım kendisine Yağ, filtreler, bujiler ve termostat değişti. Disk balata değişmedi, söktük baktık balata daha yarıda diskte daha 1 bakım götürür dedi usta. Disk iade edildi yerine termostat alındı. Balata stoğa çekildi. Hafta sonu büyük ihtimal Ankara> Samsun yolu göründü, bakımı aradan çıkarttığım iyi oldu. Desteği için @Oğuzkan Işık'a teşekkürler 🤝 12 Ocak tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Alptuğ Özcan yazdı: Haftasonu para harcadım kendisine Yağ, filtreler, bujiler ve termostat değişti. Disk balata değişmedi, söktük baktık balata daha yarıda diskte daha 1 bakım götürür dedi usta. Disk iade edildi yerine termostat alındı. Balata stoğa çekildi. Hafta sonu büyük ihtimal Ankara> Samsun yolu göründü, bakımı aradan çıkarttığım iyi oldu. Desteği için @Oğuzkan Işık'a teşekkürler 🤝 Bujiler su görmüş gibi mi ?😃 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: Bujiler su görmüş gibi mi ?😃 Baştaki hariç diğerleri sankiii Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: Bujiler su görmüş gibi mi ?😃 @Hasan Karabekiroglu abi bilir bunu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ocak Paylaş 12 Ocak az bi namlenmiş gibi. bunlar rek tek bobinli mi kablolu mu Yorum bağlantısı
Onur Demir 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Kullandım direksiyon ısıtmayı çalıştırdım. değişik bir şeymiş. Citroen Link indirdim birde zamanla uzaktan bağlantı işi çözülecek gibi duruyor bakalım 6 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Focus için baskı balata randevusu aldım. 203 binde benzinli focus için ne dersiniz ömrü bitmiştir dimi 😅 Kalkışlarda ciddi rahatsızlık duyuyorum araba bayılıyor her seferinde. Özellikle yazın klimalı kalkışlarda zorlanıyordu. Debriyaj zaten dizimde kavrıyor neredeyse. Birde debriyaja basıp çekince sesin şiddeti değişen bi ses var. Bilyeden şüpheleniyorum inşallah çözüme kavuşur. Daha tam bitmemiş olsa da volanta vurmadan değişmiş oluruz hayırlısı olsun. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Ocak Paylaş 13 Ocak Görkem Karakaş yazdı: Focus için baskı balata randevusu aldım. 203 binde benzinli focus için ne dersiniz ömrü bitmiştir dimi 😅 Kalkışlarda ciddi rahatsızlık duyuyorum araba bayılıyor her seferinde. Özellikle yazın klimalı kalkışlarda zorlanıyordu. Debriyaj zaten dizimde kavrıyor neredeyse. Birde debriyaja basıp çekince sesin şiddeti değişen bi ses var. Bilyeden şüpheleniyorum inşallah çözüme kavuşur. Daha tam bitmemiş olsa da volanta vurmadan değişmiş oluruz hayırlısı olsun. Ben de değiştirmeyi düşünüyorum siz değiştirince buradan parça ve ustalık ücretleri paylaşırsanız fikir edinmiş olurum. 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 13 Ocak Paylaş 13 Ocak (düzenlendi) Mehmet Yeter yazdı: Ben de değiştirmeyi düşünüyorum siz değiştirince buradan parça ve ustalık ücretleri paylaşırsanız fikir edinmiş olurum. 7 bin takım baskı balata (sachs)+ bilya 6 bin işçilik 2 bin Şanzıman yağı + hidrolik + 2 adet aks keçesi 15 bin fiyat aldım. Benzinli fiyatı bu. Bi arkadaş için dizel focus 3 için konuştuğumuzda 30ları bulur demişti. Şehir, ısparta. 13 Ocak tarihinde Görkem Karakaş tarafından düzenlendi 4 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Görkem Karakaş yazdı: 7 bin takım baskı balata (sachs)+ bilya 6 bin işçilik 2 bin Şanzıman yağı + hidrolik + 2 adet aks keçesi 15 bin fiyat aldım. Benzinli fiyatı bu. Mehmet Yeter yazdı: Ben de değiştirmeyi düşünüyorum siz değiştirince buradan parça ve ustalık ücretleri paylaşırsanız fikir edinmiş olurum. Evet baskı balata değişti. Maliyet dediğimiz gibi oldu herhangi bi değişiklik olmadı. Sabah 9 gibi girdi servise öğleden sonra 2 gibi bitmişti. Gelelim değişikliğe. Belki 3-5 yıl önce foruma açtığım motordan değişik bir ses geliyor konusu zaman geçtikçe daha yüksek sesli ve debriyaja basınca sesin tonu değişir hale gelmişti. Tahminlerim doğru çıktı ve bilya dağılmış. Balata bitmiş. Volanda herhangi bi yanıklık yoktu. Sonuç pamuk gibi bi sıfırdan kavrayan bir debriyajım oldu. Bu araba 20 yıldır bizde tabi ama insan ağırlaştığını başka bir arabadan inince anlıyordu. Debriyaj çok ağır diye yakındığım zamanlar olmuştu. İşçilikten memnun kaldım. Güle güle bineriz inşallah. 4 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Görkem Karakaş yazdı: Evet baskı balata değişti. Maliyet dediğimiz gibi oldu herhangi bi değişiklik olmadı. Sabah 9 gibi girdi servise öğleden sonra 2 gibi bitmişti. Gelelim değişikliğe. Belki 3-5 yıl önce foruma açtığım motordan değişik bir ses geliyor konusu zaman geçtikçe daha yüksek sesli ve debriyaja basınca sesin tonu değişir hale gelmişti. Tahminlerim doğru çıktı ve bilya dağılmış. Balata bitmiş. Volanda herhangi bi yanıklık yoktu. Sonuç pamuk gibi bi sıfırdan kavrayan bir debriyajım oldu. Bu araba 20 yıldır bizde tabi ama insan ağırlaştığını başka bir arabadan inince anlıyordu. Debriyaj çok ağır diye yakındığım zamanlar olmuştu. İşçilikten memnun kaldım. Güle güle bineriz inşallah. Güle güle bin abi, kaç bin kilometrede bu işlemleri istedi araç? 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Çağrı Alaf yazdı: Güle güle bin abi, kaç bin kilometrede bu işlemleri istedi araç? Focus 2 benzinli 203.500'de aktif olarak. 0dan beri bizde 2020'den beri ben kullanıyorum. Dur kalk trafiğe çok girmesede, Çocukluğumda hatırlıyorum babam kasisten geçerken yarım debriyaj 3. viteste kaldırırdı. Biraz onun etkisi olabilir. 250 bin gider diyordu ustalar. 2 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Görkem Karakaş yazdı: Focus 2 benzinli 203.500'de aktif olarak. 0dan beri bizde 2020'den beri ben kullanıyorum. Dur kalk trafiğe çok girmesede, Çocukluğumda hatırlıyorum babam kasisten geçerken yarım debriyaj 3. viteste kaldırırdı. Biraz onun etkisi olabilir. 250 bin gider diyordu ustalar. Çünkü benim 2004 Opel Vectra'da baskı balatadan yana gidici gibi davranıyormuş ondan sordum. Bizim kilometre de 210 bin. Aldım diyene Satılık Alman tankı Vectra C, dosta gider. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Görkem Karakaş yazdı: Focus 2 benzinli 203.500'de aktif olarak. 0dan beri bizde 2020'den beri ben kullanıyorum. Dur kalk trafiğe çok girmesede, Çocukluğumda hatırlıyorum babam kasisten geçerken yarım debriyaj 3. viteste kaldırırdı. Biraz onun etkisi olabilir. 250 bin gider diyordu ustalar. Focus 1 imi 250 bin kilometrede iken satmıştım üzerinde fabrikasyon baskı balatası vardı halen. Eskiden Alman üretimi Luk marka olanları bir tık daha iyiydi şimdi Sachs’lar tavsiye ediliyor. Hayırlı olsun güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Koray Demir yazdı: Focus 1 imi 250 bin kilometrede iken satmıştım üzerinde fabrikasyon baskı balatası vardı halen. Eskiden Alman üretimi Luk marka olanları bir tık daha iyiydi şimdi Sachs’lar tavsiye ediliyor. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Sachs takıldı şuanda. Büyük ihtimalle bu balatayı bitiremeden vedalaşırız. 2025 yazında bi niyetlendim hesaplar uymadı kaldı. Kışa gelince her şey gözüme gelmeye başladı kasım ayında triger, ocak ayında baskı balata değişmiş olduk. Gerçekten tüm ağır bakımları yapılmış, ilk sahibinden focus 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Görkem Karakaş yazdı: Gerçekten tüm ağır bakımları yapılmış, ilk sahibinden focus Hazır mısın ? 1 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Görkem Karakaş yazdı: Evet baskı balata değişti. Maliyet dediğimiz gibi oldu herhangi bi değişiklik olmadı. Sabah 9 gibi girdi servise öğleden sonra 2 gibi bitmişti. Gelelim değişikliğe. Belki 3-5 yıl önce foruma açtığım motordan değişik bir ses geliyor konusu zaman geçtikçe daha yüksek sesli ve debriyaja basınca sesin tonu değişir hale gelmişti. Tahminlerim doğru çıktı ve bilya dağılmış. Balata bitmiş. Volanda herhangi bi yanıklık yoktu. Sonuç pamuk gibi bi sıfırdan kavrayan bir debriyajım oldu. Bu araba 20 yıldır bizde tabi ama insan ağırlaştığını başka bir arabadan inince anlıyordu. Debriyaj çok ağır diye yakındığım zamanlar olmuştu. İşçilikten memnun kaldım. Güle güle bineriz inşallah. Güle güle kullanın bence fiyat oldukça iyiymiş, bir bu kadar daha gider artık. Ben benim araç için volant ile birlikte 40-45 bin civarı fiyat aldım ki internette 23bin baskı balata bilya volant parça fiyatı sadece. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Görkem Karakaş yazdı: Güle güle bineriz inşallah. Güle güle binin inşallah. Ben de bugün sachs marka için bilya ve baskı balata seti için 7.5 fiyat aldım. Debriyaj çok yukarıda kavrıyor. Ayrıca rölantide titreme var. Bir de motor soğukken ilk hareket anında araç gaz yemiyor gibi oluyor. Şu anda Diyarbakırdan usta araştırması içindeyim. Usta işini halledebilirsem haftaya sanayi yolu görünüyor. Bilgilendirme için teşekkür ederim. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Görkem Karakaş yazdı: Sachs takıldı şuanda. Büyük ihtimalle bu balatayı bitiremeden vedalaşırız. 2025 yazında bi niyetlendim hesaplar uymadı kaldı. Kışa gelince her şey gözüme gelmeye başladı kasım ayında triger, ocak ayında baskı balata değişmiş olduk. Gerçekten tüm ağır bakımları yapılmış, ilk sahibinden focus Motorda yapıldıysa tamam sıfır focus diye satmalı 😀 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Hakan Berk yazdı: Güle güle kullanın bence fiyat oldukça iyiymiş, bir bu kadar daha gider artık. Ben benim araç için volant ile birlikte 40-45 bin civarı fiyat aldım ki internette 23bin baskı balata bilya volant parça fiyatı sadece. Dizelde hareketli volant vs fiyat uçuyor maalesef Oğuzkan Işık yazdı: Hazır mısın ? Her forumdaş o anı yaşayacaktır -Mr. Işık 1 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Perşembe 07:47 Paylaş Perşembe 07:47 Hem benim hem de hanımın arabanın MTV'lerini ödedim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Perşembe 07:51 Paylaş Perşembe 07:51 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hem benim hem de hanımın arabanın MTV'lerini ödedim. Duble çok acıtıyor. Çift çift. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Perşembe 07:56 Paylaş Perşembe 07:56 Hüseyin Sönmez yazdı: Duble çok acıtıyor. Çift çift. 9728 toplamda...Neredeyse 10000 TL. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 07:58 Yazar Paylaş Perşembe 07:58 İkisinin de sileceklerini değiştirdim. Opelin arka sileceğe Servet sponsor oldu. O değiştirdi. Ön camları ben değiştirdim. Bosch twin aldım. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts