H.Cenk Bayrakçı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ne güzel işte, sizleri düşünen, işlerinizi takip eden, bir acenteniz var Evet abi. Teşekkür ederiz. 1 Yorum bağlantısı
Levent GÖKER 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Peugeot 206cc'nin "yapılması gerekenler" listesinden bir kaç şey halledildi: * Akü değişti (Varta marka konulmuş, önceki Mutlu'ydu, hiç bir sıkıntısı da yoktu ama neredeyse 6 yılı tamamladığından değiştirilmesini uygun gördüm) * Plaka muhafazaları dandikti, o yüzden ön plaka düşmüştü, sonra yenisini çıkarttırmıştık sigortacı bir arkadaşla ancak ondan sonra "plaka kayıp bildirimi"ni sildirmeyi unutmuşum, Bursa-Orhaneli yolunda jandarma çevirince o söylemişti, bunu sildirmelisini diye - gene unuttum, halâ halledemedim) Bugün ön ve arka iki plaka muhafazası da (daha iyileri olmasını umduklarımızla) değiştirildi. * Arka sis lambası yanmıyordu, tamir edildi. * Ön koltuk kılıfı lastiklerinden çıkmaya başlamıştı (5-6 senelik kılıflar), o halledildi, diğer kılıflar da kontrol edildi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts