Volkan Doğrular 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 geçmiş olsun, yıl sonuna doğru garanti uzatma işini araştırıp uygulatmayı ben de düşünüyorum. Yardımcı olurum Yorum bağlantısı
Guest Misafir 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Sanslisiniz, benimki kut diye bitti [emoji23][emoji23][emoji23] Sok oldum [emoji15] Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Uzatılmış garanti şanzıman arızalarını kapsamıyor diye hatırlıyorum..yanlış mı hatırlıyorum acaba.. Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Kapsar ; akü , plastik aksam dışarısında kalan mekanik kısımların arızalarında %20 musteri katkılı olarak kapsar. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Allah korusun arıza bile yaptırabilir. Yorum bağlantısı
Gökhan Kurtoğlu 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Uzatilmis garanti motor sanziman diferansiyel ve ön takimi kapsiyormus. Sordum yaptirirken. Ozellikle sanziman icin gerektigini dusunuyorum. Her arabada otomatik sanziman sorun dogurabiliyor. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Şimdi ben 2016 Şubatta garantiden kavramayı değiştirttim..aracın garantisi 2016 Kasım da bitiyor..garanti bitsede şanzımanla ilgili örneğin kavrama sıkıntısı olursa garanti 2016 Şubatta değişim yapıldığı için devam mı edecek yoksa Kasım 2016 da herşey bitiyor mu? Yorum bağlantısı
Gökhan Kurtoğlu 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Ayni soruyu onceki aracim Golf 6 da ben de yasadim ve yetkili servise bu konuyu sordum. Parca garanti kapsaminda degisse bile genel garanti sartlarinin gecerli oldugunu ve parca garantisinin soz konusu olmadigini soylediler. Sanirim Ford icin de ayni sartlar gecerlidir. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Kasım 2016 da garanti ile bitiyor anladığım kadarıyla parça garantisi.. Garanti uzatmayı düşüneyim bende o zaman Yorum bağlantısı
Gökhan Kurtoğlu 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Tavsiye ederim. Araci satmak istediginizde de bu alici icin belirleyici faktör olacaktir. Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Şimdi ben 2016 Şubatta garantiden kavramayı değiştirttim..aracın garantisi 2016 Kasım da bitiyor..garanti bitsede şanzımanla ilgili örneğin kavrama sıkıntısı olursa garanti 2016 Şubatta değişim yapıldığı için devam mı edecek yoksa Kasım 2016 da herşey bitiyor mu? Garanti kapsamında değişen parçanın garantisi parça garantisi kapsamında değerlendirilmeyip , garanti bitmesiyle birlikte bitmektedir. Fakat ücreti ödenip değişen parçanın garantisi 2 yıl olmaktadır. Buradaki arkadaşlara garanti uzatma ile ilgili yardımcı olabilirim. Yorum bağlantısı
Okan Kurtulan 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 İlk kez duydum ama olabiletesi elbette vardır dıye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Hakkı Pehlivan 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 2011 focus 3 yeni kasa benzinli lpgli aracım akü zayıf die hata veriyordu. Aküyu değiştim aynı amperde inci aku aldım 60 amperde .akuyu değiştim falan ertesi gün gene uyarı verdi akü zayıf die aksama marsa bastim tamamen akü bosaldi. Akü arızalı Dr dedim. 2.sıfır akü denedik geen aynı problem Aku zayıf diyor br müddet sonra tmamen bosaliyor akü. 2 .3 tane elktrkcye gttim akü sağlam kaçak var dediler. Ve kmse bulamadı. Teyp torbido çoğu yere baktım . Fikirlerinizi yardmlarizni bekliyrm bu konu hakknda şimdiden teşekürler. Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 2011 focus 3 yeni kasa benzinli lpgli aracım akü zayıf die hata veriyordu. Aküyu değiştim aynı amperde inci aku aldım 60 amperde .akuyu değiştim falan ertesi gün gene uyarı verdi akü zayıf die aksama marsa bastim tamamen akü bosaldi. Akü arızalı Dr dedim. 2.sıfır akü denedik geen aynı problem Aku zayıf diyor br müddet sonra tmamen bosaliyor akü. 2 .3 tane elktrkcye gttim akü sağlam kaçak var dediler. Ve kmse bulamadı. Teyp torbido çoğu yere baktım . Fikirlerinizi yardmlarizni bekliyrm bu konu hakknda şimdiden teşekürler. Neden aynı amperde aldınız 75'lik falan alsaydınız? Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Sarj dinamosu calisiyorsa kacagin nerden oldugunu bulmak gerekir. Ilk önce bir degisiklik yapilmissa onlara bakmak gerekir. Led lamba takilmasi yeni ses sistemi vs. Böyle bir durum yoksa son balkimda neler oldu onlari düsünmek lazim. Motor bölümündeki kablolara bakilabilir. kedi falan isirmis olabilir vs. vs... Yorum bağlantısı
Hakkı Pehlivan 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Sıkıntı olmasın die aynı amprrde aldım ama oda sıkıntı oldu araç orjinal extra tesisat bişey yok aracda. Bu sabah servise bıraktım artk hersey belli olcak . Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Benimkinde de ayni amper vardi. Ses sistemi taktik. Bazen lpgde iken otomatik benzine aliyor kendisi. Bunu akuden yapar mi acaba bende bunu arastircam 1 Yorum bağlantısı
Hakkı Pehlivan 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Ve herseyi etkileti bluetooth ve mp3 calismiyor erişim saglanmiyor.arada direksiyon sertlesiyor uyarı veriyor Yorum bağlantısı
Hakkı Pehlivan 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Servsle görüştüm .verilen cvb bütün incelemeyi yaptık arabada sıkıntı problem gözükmüyor cihazlarla baktık fakat .araba da lpg sistemini sokturup gelin dediler tekrar bakcaz dediler. Ne dusunuyorsunuz bu konu hakknda teskkrler Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Servsle görüştüm .verilen cvb bütün incelemeyi yaptık arabada sıkıntı problem gözükmüyor cihazlarla baktık fakat .araba da lpg sistemini sokturup gelin dediler tekrar bakcaz dediler. Ne dusunuyorsunuz bu konu hakknda teskkrler Demek ki ekstra bir işlem varmış araçta LPG'nin sigortasını söküp deneyin bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Hakkı Pehlivan 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Extra hiç bsey yok sadece yakit tanıma var.oda iptal edildi önceden .Ozamn sokeyim ilk ben deniyeyim sonra servisemi gotureyim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Haziran 2016 Paylaş 13 Haziran 2016 Extra hiç bsey yok sadece yakit tanıma var.oda iptal edildi önceden .Ozamn sokeyim ilk ben deniyeyim sonra servisemi gotureyim Tabi, bi sigortasını sökün deneyin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts