İçeriğe Yönlendir

Sağlık Ve Yaşam

Mehmet Naki Çatalyürek

Recommended Posts

Mehmet Naki Çatalyürek

Bu ülke Nerede:

Doktor hastayı ameliyat ediyor, yakınları, hasta iyi olursa Allaha şükür ediyorlar, Ölürse Linç ediyorlar.

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Hamit inan
5 saat önce, Mehmet Naki Çatalyürek yazdı:

Bu ülke Nerede:

Doktor hastayı ameliyat ediyor, yakınları, hasta iyi olursa Allaha şükür ediyorlar, Ölürse Linç ediyorlar.

Yada başına iyi bir şey gelince ben yaptım oluyor, kötü bir şey olunca siz yaptınız oluyor

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu ülkede doktorluk falan yapılmaz.
Yada arka kapıdan girip çıkmalılar. Kimse tanımamalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Doktorluk ogretmenlik ciftcilik hamallik copculuk bile yapilmaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Şu anda hastanede doktordan kaynaklı sıkıntı yaşayan arkadaşım var, kazın ayağı öyle olmuyor her zaman.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Kayınpeder bundan 3 sene evvel hastalandı, yüksek ateş bitkinlik. Özel bir hastaneye gittik, tahliller vs sonrası zatüre olmuş diyerek 14 gün boyunca serumlar vs. yatırdılar. 15. gün ısrarımız üzerine başka bir tahlil istediler.Kan örneği alıp başka bir hastanede tahlil yaptırdık, O tahlilde kan kanseri olduğu çıktı ortaya. Kendisine sorduk,  beni xxxxxxxx hastanesine götürün dedi(İstanbul'un en meşhur, en pahalı hastanelerden biri) oraya götürmek için harekete geçtik, yoğun bakımda yer yok, zor şer rica minnet yoğun bakımda yatak bulduk, raporları gönderdik, 15 gün kadar misafir edeceğiz dediler. Tamam dedik geliyoruz. Durun dediler, gelmeden evvel bu hesap numarasına 120 küsur bin lira yollayın, nakit çalışıyoruz. Ona da eyvallah dedik. Yatırdık. 

14. gün k.pederin cenazesini teslim ettiler bize.

Girerken deselerdi, buradan sağ çıkamaz vs. düşünürdük belki bir kez daha. Malesef ki ticarethane mantığı ,sağlık hizmetinin bir adım önünde gidiyor.

• Beğen 2
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bir saat önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Şu anda hastanede doktordan kaynaklı sıkıntı yaşayan arkadaşım var, kazın ayağı öyle olmuyor her zaman.

İstisnalar vardır tabiki.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...