Servet Aydın 4 Mayıs Paylaş 4 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: driver olrak feda olayım el bağajım hazır Pil bitti fosil yakıtlı verelim 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Mayıs Paylaş 4 Mayıs Resme ilgim yok, pek anlamıyorum ama eserler çok güzel gözüküyor. Başarılar 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Mayıs Paylaş 7 Mayıs Metin Mankal yazdı: Ben gelemiyorum. İki galeride 8 resmimle katılıyorum. Müsait olursanız bekleriz. abi bu afişteki sensen avatarındaki hayattan bezmiş , çökmüş duran kişi kim. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs Ali Darbaz yazdı: afişteki sense Gustav Klimt' i gör. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 28 Temmuz Paylaş 28 Temmuz Metin Mankal yazdı: "Starry Night" esintisi var resmen, çok hoşuma gitti. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 28 Temmuz Paylaş 28 Temmuz Metin Mankal yazdı: Çok güzeller elinize sağlık. bayılırım bu tarz işlere. Özellikle bu fotoğraf beni aldı götürdü orada bıraktı 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 28 Temmuz Paylaş 28 Temmuz Metin Mankal yazdı: İlkokulda ilk bitirdiğim kitap Kibritçi Kız'ın hikayesini hatırlattı bana Ellerine sağlık abi 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 21 Eylül Paylaş 21 Eylül (düzenlendi) Metin Mankal yazdı: Yine hepsi çok güzel olmuş. elinize sağlık. Ama tabi yine favorimi ayrıca belirtmek istedim. 21 Eylül tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Romanlarda tasvirler olur ya sayfayı doldurur. “Eşini savaşta vatana feda etmiş Fatma ninenin yalnız ve zor hayatının yüzünde açtığı derin çizgilere rağmen güleç bir yüzü vardı. Hemen her yerde gülümsediği görülse de biraz dikkatli bakınca aslında oldukça düşünceli ve üzgün bir ruh hali içerisinde olduğunu görebiliyordunuz” İşte onun gibi bir resim olmuş. Bu tür resimler romanlarda sık sık kullanılmalı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts