İçeriğe Yönlendir

Amazon Türkiye Alışveriş Deneyimleriniz

Mehmet Muhip Yılmaz

Recommended Posts

Doğan Arşiray

belki 500 kez mal aldim, iki kez iptal olayi gerceklesti. fayda zarar seklinde bakiyorum. faydasi cok buyuk bir alisveris sitesi. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

10 tane pil. Aynı anda mı bozulmuş :) 

Demekki tesla alsa şarjı bitince bozuldu bu diyecek.

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Celal Aydın

Satıcı Amazon.com.tr ise, gözü kapalı alırım. Diğer satıcılar için düşünürüm sorun yaşamamak için, ki yaşasam da Amazon çözüyor, çok katı kuralları var satıcılara.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Celal Aydın yazdı:

Satıcı Amazon.com.tr ise, gözü kapalı alırım. Diğer satıcılar için düşünürüm sorun yaşamamak için, ki yaşasam da Amazon çözüyor, çok katı kuralları var satıcılara.

Ben mobilya aldım. hasarlı geldi. 

Satıcıya yazdım ama dönmedi. 

Amazona yazdım, bir de biz yazalım dediler. Yazdılar. Onlara da dönmedi. 

Amazon biz paranızı iade ediyoruz mal sizde kalsın dedi. 

Bir kaç gün bekleyelim belki hastası falan vardır adamların dedim ama. dinlemediler iadeyi yaptılar.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

elektrikli scooter aldım. ilk kullanımdan sonra şarj olmadığını fark ettim. iade edin dediler gönderdim paramı geri verdiler. aslında değişim istemiştim tükenince iade aldım. 1 sene sonra yine satışa çıktı 2 kat fiyata, sadece meraktan verdikleri sözü hatırlattım, satın alırsanız aradaki farkı geri öderiz dediler. tabi gerek kalmamıştı almadım.

bu arada aynı kick  scooterden 1 tane daha var elimde herhalde toplasan 100km kullandım sadece. tamamen sağlam ilgilenen varsa mesaj atsın, Lenovo marka.

Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Mehmet Ozyurek yazdı:

Ben mobilya aldım. hasarlı geldi. 

Satıcıya yazdım ama dönmedi. 

Amazona yazdım, bir de biz yazalım dediler. Yazdılar. Onlara da dönmedi. 

Amazon biz paranızı iade ediyoruz mal sizde kalsın dedi. 

Bir kaç gün bekleyelim belki hastası falan vardır adamların dedim ama. dinlemediler iadeyi yaptılar.. 

Hepsiburada yapmaz bunu diye düşünüyorum.

Doğan Arşiray yazdı:

elektrikli scooter aldım. ilk kullanımdan sonra şarj olmadığını fark ettim. iade edin dediler gönderdim paramı geri verdiler. aslında değişim istemiştim tükenince iade aldım. 1 sene sonra yine satışa çıktı 2 kat fiyata, sadece meraktan verdikleri sözü hatırlattım, satın alırsanız aradaki farkı geri öderiz dediler. tabi gerek kalmamıştı almadım.

bu arada aynı kick  scooterden 1 tane daha var elimde herhalde toplasan 100km kullandım sadece. tamamen sağlam ilgilenen varsa mesaj atsın, Lenovo marka.

50cc skutırım var, koyuyorum benzini gidiyor :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Celal Aydın yazdı:

Hepsiburada yapmaz bunu diye düşünüyorum.

50cc skutırım var, koyuyorum benzini gidiyor :D 

hb de fena değil. 

bonus garanti kampanyam vardı. Giyim ayakkabı alışverişine 5x100₺ veriyordu. Hb’den adidas mağazasından ayakkabı aldım. Ekstrede market geçmişler. Kayıt oluşturdum. Geri aradılar. Maalesef market olmuş, değişmiyor dediler. Dedim aldığım şey giyim, ücret ödeme sırasında alışveriş kategorisini bana belirtmiyorsunuz. Ben de aldım. 2.kayıt oluşturdu.

Yine aradılar. Kampanya neydi, giyime 500 puan mı? Evet dedim. Tamam size 500 yüklüyoruz dedi. Dedim 100₺ kazanamadım. Tamam 100₺ yüklüyoruz. Kabul dedim. Amazon olsa, olsun biz size yine de 500 yüklüyoruz derdi :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

taksit yasak değil miydi karta?

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

taksit yasak değil miydi karta?

Taksirle yapılırsa ve takım elbise giyilirse cezası yok.

Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Valla TR değil de yurtdışında şahane çalışıyor. Ne istesem ertesi gün erkenden kapımın önünde. Amazon Prime en severek para ödediğim hizmet olabilir. Bir de burada öyle aşağı gel al derdi yok, kargocu gelir evin kapısına atar gider. Kimse de o paketin içinde ne var diye tenezzül etmez ayağıyla kenara iter yürür. Sen ne zaman evinin önüne çıkarsan ya da merak edip uygulamadan bakarsan o zaman görürsün kargon gelmiş iner alırsın. 

Velhasıl bu Prime depoları çok burada. Neredeyse her şey var ve aynı gün, ertesi gün olayı çok işime yarıyor. Bir taraftan da kötü, aklına düşeni alabilmek ekonomik olarak iyi değil. Alıp buna gerek yokmuş almasam da olurmuş dediğim oluyor ara sıra. :D 

AliExpress'ten geçen bir iki şey aldım Çinliye de güvenebiliriz diyerek, arabanın konsoluna aldığım karbon desen sol direksiyon için, direksiyon derisi de Mazda 3 3. jenerasyon için çıktı. İkisi de tekrar iade. Allah bir daha düşürmesin o ilanlar çöplük gibi aralarında gezmek çok yoruyor. Buna bir çözüm bulmaları lazım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

hb de fena değil. 

Zaten Amazon'u örnek alıyor gördüğüm kadarıyla, Premium üyelik, kargo kutu bandında siyah tema, müşteri ilişkileri vs.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Recep Demirci

Geçen hafta Amazondan iki farklı zamanda ürün aldım birisi jet hızıyla geldi. Diğeri de standart zamanda geldi.

Genel olarak diğer sitelerden de memnunum.Hepsiburada,N11,Trendyol,Pazarama hepsi iyi.

N11 bazen kuponlarda güzel avantaj sağlıyor.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

n11 e güvenimi kaybettim ben. artık pek alışveriş yapmıyorum. başlığı vardır burada. robot süprüge aldım sıfır, teşhir malı göndermişler ve arızalıydı . hemde N11 in kendi satıcısı olduğu birşeydi. sonra servise gönderdim şarj ünitesi bozukmuş yenisini verdiler. oysaki amazon olsa aynen iade alacaktı.  OMIX yetkili servisine kocaman bir bravo ve N11 e yuh...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...