Emre Şahine 22 Şubat 2019 Paylaş 22 Şubat 2019 Benim aracım Opel Astra 1.4 turbo otomatik lpg li. Almadan önce tereddütlerim vardı. Çok güzel yorumlar da yoktu. Kronik sıkıntıları çok maliyetliydi (turbo çatlaması, subap erimesi vs.) Ama çok şükür 6 bin km dir lpg ile kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yaşamadım. Herkese kazasız belasız sürüşler... 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Şubat 2019 Paylaş 22 Şubat 2019 2 dakika önce, Emre Şahine yazdı: Benim aracım Opel Astra 1.4 turbo otomatik lpg li. Almadan önce tereddütlerim vardı. Çok güzel yorumlar da yoktu. Kronik sıkıntıları çok maliyetliydi (turbo çatlaması, subap erimesi vs.) Ama çok şükür 6 bin km dir lpg ile kullanıyorum şimdilik bir sıkıntı yaşamadım. Herkese kazasız belasız sürüşler... Hoşgeldiniz. İmzanız kuraldışı. Kaldırmadıkça ya da değiştirmedikçe mesajlarınız gizlenecektir. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Şubat 2019 Paylaş 23 Şubat 2019 merhaba, bazen hakli olduklari noktalar olabiliyor, ama Opel kulanicilari artiyor.. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 23 Şubat 2019 Paylaş 23 Şubat 2019 Ben opeli severim.2018 ve öncesi diyede milat belirledim.2019 ve sonrası opel değil. Opelin şimdiki kasa peugeot şasisi üzerine yapılıyormuş.General motorun şasisi üzerine imalat maliyetli oluyormuş,vazgeçmişler.Opelide pejo yaptılar ya.Hiç haz etmem pejodan.Aracı satmak için ilana koyduğumda arayan hepmi pejocu olur!!! Aracın bakımları vardı,o nedenle sanayiye bıraktım.Ön salıncaklar,ön sol akis körüğü,arka sol teker rulmanı ve ön balatalar vede şikayetci olduğum trw marka balatalardan kurtulmak için. Ustanın jettası vardı 2010 model.Araçları takas ettik 1 günlüğüne.Bu sabah işe geliyorum jetta ile.Alışamadım arabaya.Firenleri farklı kavrıyor,debriyajı farklı vitesi ise bambaşka.Dedim heralde amarok ile benzer şanzımanı var.1.vites tamamen ölü.Herkesin alıştığı eşşek en iyisiymiş. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şahine 23 Şubat 2019 Yazar Paylaş 23 Şubat 2019 Aynen öyle. herkesin alıştığı eşek en iyisi ? Yorum bağlantısı
Çağrı Bozduman 6 Şubat 2021 Paylaş 6 Şubat 2021 Alpay Sumer yazdı: Prins Silverline Turbo 5800,Brc Platinum Turbo 5000,Lovato c obd Turbo 4500,Atiker ve Akl 'nin Elit modelleri ise 4750 2020 Opel Astra Sedan araç alıp bu kitlerden birinin montajını 50.000 kilometre kullanmak üzere yaptıracağım.Tavsiyelerinizi bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Şubat 2021 Paylaş 8 Şubat 2021 Çağrı Bozduman yazdı: Prins Silverline Turbo 5800,Brc Platinum Turbo 5000,Lovato c obd Turbo 4500,Atiker ve Akl 'nin Elit modelleri ise 4750 2020 Opel Astra Sedan araç alıp bu kitlerden birinin montajını 50.000 kilometre kullanmak üzere yaptıracağım.Tavsiyelerinizi bekliyorum. Valla ben tavsiye etmiyorum. Ama siz bilirsiniz. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 Şubat 2021 Paylaş 8 Şubat 2021 Çağrı Bozduman yazdı: Prins Silverline Turbo 5800,Brc Platinum Turbo 5000,Lovato c obd Turbo 4500,Atiker ve Akl 'nin Elit modelleri ise 4750 2020 Opel Astra Sedan araç alıp bu kitlerden birinin montajını 50.000 kilometre kullanmak üzere yaptıracağım.Tavsiyelerinizi bekliyorum. Araç 1.6 atmosferik mi olacak acaba? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 8 Şubat 2021 Paylaş 8 Şubat 2021 Ali Darbaz yazdı: Valla ben tavsiye etmiyorum. Ama siz bilirsiniz. Bende tavsiye etmiyorum da Ali hocam, depoyu cepten doldurunca ve çok km çevirince benzinle binilmiyor, bütçeyi yoruyor. Önceki aracımı aldığımda hiç lpg takılmamıştı. Zaten ortalama senede 7 bin km yapmış bir araçtı. Arkadaştan almıştım, arkadaş ta şirket aracı kullandığı için genelde garajda yatmış bir araç, onun söylediği, önceki sahibi de kapalı garajda yatırmış aracı. Km orjinal ve düşüktü. Aldım, 2 ay benzinle bindim, hesap özetlerini inceledim, neredeyse bir lpg montaj parası yakmışım Araştırıp tavsiye üzere bir yerde lpg montajı yaptırdım, hiç sorun yaşamadan 40 bin km binip sonra sattım. LPG taktırdığım yıl maliyetini kurtardı. Gözü kör olsun bizi ekonomik sebeplerle lpgsiz araca binememek durumunda bırakan sistemin. Pandemiyi kenara atarsak senede 20 bin km çeviriyorum minimum. Basit hesapla, 20000*8/100=1600 litre benzin 11 bin lira ediyor. 20000*9/100=1800 litre lpg 7200 tl ediyor. Maliyetler arasında 3800 lira fark var ve bu fark senelik. Dediğim gibi, %30-%35 kar için bizi lpgye mecbur bırakan sistemin gözü kör olsun. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Şubat 2021 Paylaş 8 Şubat 2021 Murat Sahın yazdı: Bende tavsiye etmiyorum da Ali hocam, depoyu cepten doldurunca ve çok km çevirince benzinle binilmiyor, bütçeyi yoruyor. Önceki aracımı aldığımda hiç lpg takılmamıştı. Zaten ortalama senede 7 bin km yapmış bir araçtı. Arkadaştan almıştım, arkadaş ta şirket aracı kullandığı için genelde garajda yatmış bir araç, onun söylediği, önceki sahibi de kapalı garajda yatırmış aracı. Km orjinal ve düşüktü. Aldım, 2 ay benzinle bindim, hesap özetlerini inceledim, neredeyse bir lpg montaj parası yakmışım Araştırıp tavsiye üzere bir yerde lpg montajı yaptırdım, hiç sorun yaşamadan 40 bin km binip sonra sattım. LPG taktırdığım yıl maliyetini kurtardı. Gözü kör olsun bizi ekonomik sebeplerle lpgsiz araca binememek durumunda bırakan sistemin. Pandemiyi kenara atarsak senede 20 bin km çeviriyorum minimum. Basit hesapla, 20000*8/100=1600 litre benzin 11 bin lira ediyor. 20000*9/100=1800 litre lpg 7200 tl ediyor. Maliyetler arasında 3800 lira fark var ve bu fark senelik. Dediğim gibi, %30-%35 kar için bizi lpgye mecbur bırakan sistemin gözü kör olsun. Arkadaş sende 17000 km süreceği için tavsiye etmiyorum. Yorum bağlantısı
Çağrı Bozduman 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Murat Sahın yazdı: Araç 1.6 atmosferik mi olacak acaba? Turbo 1.4 140 beygir olacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts