Ali Gök 19 Mart 2019 Paylaş 19 Mart 2019 bi ara arkadaşlar hb aracın bagajına çamaşır makineside konur diyorlardı sedan flunace focus mondeo gibi araçlar tercih ederdim. bagaj lazımsa hb iş görmez Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 19 Mart 2019 Paylaş 19 Mart 2019 HB aracın bagajı pandizotu kaldırınca daha fazla eşya alır da bu ne kadar güvenli olur? Yorum bağlantısı
İsa Acar 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 MK4 mondeonun bagajına sığdıramadığım 4 adet 205 55 R16 lastiği, 2006 pejo 307 ye rahatlıkla sığdırdım dikey olarak, hatta az zorlasam 5. de sığabilirdi. Skodaların camla birlikte açılan bagajlarından dolayı kullanımları gerçekten de daha rahat açıkçası. 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 14 saat önce, Ali Gök yazdı: bi ara arkadaşlar hb aracın bagajına çamaşır makineside konur diyorlardı sedan flunace focus mondeo gibi araçlar tercih ederdim. bagaj lazımsa hb iş görmez Mondeo hb, sığıyor. Koltukları yatırmadan hem de. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 20 Mart 2019 Paylaş 20 Mart 2019 Öncelikle bebeğiniz hayırlı, sağlıklı ve mutlu olsun, demeyi unutmuşum, af edersiniz... Yorum bağlantısı
Levent Demirgüreş 20 Mart 2019 Yazar Paylaş 20 Mart 2019 21 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Evet indirimle alabiliyor olduğunuz Focus. Teşekkür ederim Emre Bey, bir kaç sorum daha olacak. Açıkçası yakın çevremden gelen bazı fikirler sonrasında siz değerli arkadaşların da fikrini almak isterim. İlk mesajımda belirttiğim araçla ilgili olarak: - Ford otomobillerde powershift'i tavsiye etmediklerini ve çok tutulmadığını belirtenler oldu. - Yaklaşık 90.000 km civarında şanzumanla ilgili kart yakma problemleri çıkabileceğinden bahsedildi, bunun da maliyetinin serviste minimum 7.000 - 8.000 TL gibi bir ücretle kart değişimi sonucu bana yarın bir gün masraf açabileceği belirtildi. Kronik olabilir mi veya duydunuz mu? - Aynı şekilde akünün 3 yılda nasıl bittiği ve acaba aracın elektrik aksamında ciddi başka bir problem olabilir mi şüphesi ile yaklaşan arkadaşlar oldu. - Tramer kaydı yok ancak şirket aracı olarak kullanıldığı için bu araçta kaskonun olacağı ve bir şirketin de tramer kayıtsız parça değişikliği(sağ çamurluk) veya lokal boya(dolu hasarı sebebiyle tavan ve çamurluk vs) yaptırmayacağı belirtildi. Açıkçası bu bazı şüpheli durumlardan dolayı bu araca karşı soğumaya başladım, aracı hem sevdiğim için hem de fiyatı piyasadan çok daha uyguna geleceği için almak istiyorum ancak yukarıda belirtilen sebeplerden dolayı ne yazık ki içime çok da su serpilmedi. Sizlerin de şüphe ettiğiniz durumlar var mı? 6 saat önce, İsa Acar yazdı: MK4 mondeonun bagajına sığdıramadığım 4 adet 205 55 R16 lastiği, 2006 pejo 307 ye rahatlıkla sığdırdım dikey olarak, hatta az zorlasam 5. de sığabilirdi. Skodaların camla birlikte açılan bagajlarından dolayı kullanımları gerçekten de daha rahat açıkçası. Skoda modellere de bakmaya başladım, öneriniz için çok teşekkür ederim... 4 saat önce, İsa Acar yazdı: Öncelikle bebeğiniz hayırlı, sağlıklı ve mutlu olsun, demeyi unutmuşum, af edersiniz... Estağfurullah, çok teşekkür ederim. Saygılar efendim... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts