Çağlar Bayur 13 Mart Paylaş 13 Mart amerikana binerken kalender olmalı bir de bagaj sub.. ama yasak o 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 Mart Paylaş 14 Mart Çağlar Bayur yazdı: amerikana binerken kalender olmalı bir de bagaj sub.. ama yasak o İlk Jeep i mi alırken satan amca bi bugün bi de satarken yüzün gülecek demişti 6 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart Paylaş 14 Mart Fatih Keskin yazdı: İlk Jeep i mi alırken satan amca bi bugün bi de satarken yüzün gülecek demişti ulvi bir insandı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Mart Paylaş 14 Mart Fatih Keskin yazdı: İlk Jeep i mi alırken satan amca bi bugün bi de satarken yüzün gülecek demişti Güldümü, aynı mutluluğu tekrar yaşamak istiyorsun galiba 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce geçen şöför tarafı cam düğmeleri bozulmuş. baştan tespit edemeyincei, herşeyi söktüm. cam açık kaldı. yağmur yağacaktır vs. cam motoru ve kontrol ünitesi bozuk zannettim söküp komple dağıttım tek tek topladım ve doğrudan elektrik verince çalıştı. meğerse düğme grubu bozukmuş. 1800 tl ye yan sanayi aldım topladım. parçalar ucuz, ama para yok bizde. olay o. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts