Mesut Eyibil 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 Arkadaşlar merhaba; Hundai i20 aracım var, hala satamadım, burda da ilanı vardı, inşallah 2-3 aya satarsam 85-95 bandında premium araç alma düşüncesindeyim(dünyaya kaç kere gelecez hesabı aklımda kalmasın die) lakin kafam çok karışık her araç alacak kişilerde olduğu gibi durumu biraz özetlersem kriterler ve aklımda olan araçları aşağıda sıralıyorum ve siz değerli forumdaşların tavsiylerinide bekliyorum. -İlk önce haftada en az 2 yada 3 kez işyerine gidip geldiğim için yakıt konusunda beni üzmemesi lazım, -2 çocuk (2 yaş 6 yaş) 4 çocuklu bir aile olduğumuz için geniş olması iyi olur ama aman aman çok elzem değil,hundaiyle de idare edebildiğimiz için çok da önemli değil, -mümkün olduğunda dolu araç severim, otomatik,keyless go,hız sabitleme,elektronik el freni,cam tavan,led farlar bunlar olsa süper olur -albenisi olan gösterişli güzel olmasıda önemli, -benzinli(tüp takılabilen) yada dizel,lpg li farketmez, -seçeneklerde suv da olabilir,illa otomabil şart değil -vergi avantajı konusunda 1.6 üzeri araç istemiyorum -kmsi az en az bir 3 sene kadar araba düşünmek istemiyorum. -ön kısım hariç sağında solunda boya çok önemli değil trameri de çok fazla olsun istemem en fazla 5-10 bin, -şimdiye kadar hb araçlara bindiğimden sedan olması tercihimdir. Benim düşündüğüm araçlar şöyle; 1-bmw 116d - az yakması açısından 2015 dizel otomatik ama fiyatları çok pahalı, 2-audi a3 2013 kasa yenilerden ama dsg sorunu yüzünden düşündürüyor 3-üst segmen ama passat onda da dsg sorunu düşündürüyor 4-mercedes c-180 2012 bu araç tam istediğim gibi ama hiçbir bilgim yok alınır mı ? 5-bmw x1 aslında ilk seçenek bu araç ama paramın yettikleri 2.0 dizel vergi dez avantajı ve yakıt konusunda sıkıntıya düşmek istemiyorum. pegeout,reno, citroen gibi kendi ile çelişen(içi güzel olsa dışı kötü dışı güzel olsa içi kötü vb.) araçları düşünmüyorum. evet arkaraşlar aklım karışıkki ne karışık var mı benim gibi aklı karışık arkadaşlar, bize tavsiyede bulunan arkadaşlar olursa sevinirim iyi formlar... Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 işin zor kolay gelsin. yukarıda yazdığın ihtiyaçlarına bakınca aşağıda 1.16 a3 gibi araçlar görünce şaşırdım. açıkçası 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 Yazdıklarınızı okuyunca aklıma hiçbir araba gelmedi. Çok karışık. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 i20'den üst klasmana çıkmak sıkıntı olacak gibi sizin için,hyundayiden memnunsanız aynı markanın istediğiniz klasman aracına bakın(sedan,1,6 motor altı vs),seçeneklerinizi daraltın,armudun sapı üzümün çöpü zor iş.... Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 Ben olsam otomatik kısmını eledikten sonra B7 passat düşünürdüm. Km yükselse bile elde kalmaz satılır. Donanım olarak Passat binipte of diyen yok. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 ukalalık olmasında, passat premium araba değil. sadece boyutu aynı. c180 den memnun kalırsınız. gerçekten ortalama da iyi bir araç. 1 Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 Seçeneklerden yola çıkacak olursak C180. İmkanlar dahilinde bulunabilirse BMW 520 ♥️ Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 Skoda Octavia, Jetta, Astra J , Insignia seçeneklerime eklerdim Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 Bir saat önce, Metin Akbal yazdı: Skoda Octavia, Jetta, Astra J... Hiçbiri premium değil, Insignia düşünülebilir. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-acillll-1-haftaligina-sitede-tek-2013-cikisli-makam-paket-664925191/detay Bu tam size göre.Hem premium ,hem geniş,hem otomatik,hem tramer düşük sayılır,vergi avantajlı,km bana göre 2-3 sene kullanılacak ise düşük sayılır,donanım dersen yeterli.Hemde sedan. İkinci avantajını yazmamışsınız zaten 2.eli güçlü olsa bu paraya alamazsınız oda bir avantaj. Gerçekten tam binmelik araç .Bu arada ilan örnek olsun diye koydum kimdir ne dir bilmem Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 2 saat önce, Dogan Arsiray yazdı: ukalalık olmasında, passat premium araba değil. sadece boyutu aynı. Katılıyorum, algısı premium ama C segmenti de değil. Piyasada çabuk el değiştirir. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 Hiçbiri premium değil, Insignia düşünülebilir.Hersey tamam da premium gibi cok onemli detayi atlamisim [emoji16] Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 Seçenekler dışında bir şey söylemek istiyorum. Premium hazzını yaşamak istiyorsanız C segmentini pas geçmeniz lazım. C segmenti araçlar size beklediğiniz premium hissi yaşatmayacağını düşünüyorum. Bu sebeple eski bile olsa D segmentine yönelmelisiniz bence. 1 Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 21 Mart 2019 Yazar Paylaş 21 Mart 2019 3 saat önce, İsa Acar yazdı: Allah kolaylık versin Mesut Bey... teşekkürler 3 saat önce, Ali Gök yazdı: işin zor kolay gelsin. yukarıda yazdığın ihtiyaçlarına bakınca aşağıda 1.16 a3 gibi araçlar görünce şaşırdım. açıkçası gençiliğini yaşayamamış fakir dersek daha doğrusu olur 3 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Yazdıklarınızı okuyunca aklıma hiçbir araba gelmedi. Çok karışık. benim çok geliyorda işin içinden çıkamadım 3 saat önce, Erdem Bozkurt yazdı: i20'den üst klasmana çıkmak sıkıntı olacak gibi sizin için,hyundayiden memnunsanız aynı markanın istediğiniz klasman aracına bakın(sedan,1,6 motor altı vs),seçeneklerinizi daraltın,armudun sapı üzümün çöpü zor iş.... benim için en elzemi otomatik olması olduğundan aracı mutlaka değiştirmek istiyorum Allah kısmet ederse, o yüzden kuvvetli muhtemel a3 passat arası gidip geliyorum. 2 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı: Ben olsam otomatik kısmını eledikten sonra B7 passat düşünürdüm. Km yükselse bile elde kalmaz satılır. Donanım olarak Passat binipte of diyen yok. otomatik benim için olmazsa olmaz olduğundan onu eleyemiyorum. 2 saat önce, Dogan Arsiray yazdı: ukalalık olmasında, passat premium araba değil. sadece boyutu aynı. c180 den memnun kalırsınız. gerçekten ortalama da iyi bir araç. az önce mercedes kullanan bir arkadaşım geldi onunla görüştüm bakım masrafları fln çok fazla dedi o yüzden c180 gözümden biraz düştü gibi 2 saat önce, Ayhan Asil yazdı: Abi arabanızı satmayın binin bence; otomatik lazım olduğundan satacağım inş. 2 saat önce, Tufan Caliskan yazdı: Seçeneklerden yola çıkacak olursak C180. İmkanlar dahilinde bulunabilirse BMW 520 ♥️ bmw de olabilir 520 ama çoh pahalı kaçar sanırım. 2 saat önce, Metin Akbal yazdı: Skoda Octavia, Jetta, Astra J , Insignia seçeneklerime eklerdim jettta düşünmüyorum diğerleride benim göz zevkime pek uyan araçlar değil açıkcası tiplerini pek beğenmiyorum. 36 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı: Hiçbiri premium değil, Insignia düşünülebilir. 34 dakika önce, Ahmet Türedi yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-acillll-1-haftaligina-sitede-tek-2013-cikisli-makam-paket-664925191/detay Bu tam size göre.Hem premium ,hem geniş,hem otomatik,hem tramer düşük sayılır,vergi avantajlı,km bana göre 2-3 sene kullanılacak ise düşük sayılır,donanım dersen yeterli.Hemde sedan. İkinci avantajını yazmamışsınız zaten 2.eli güçlü olsa bu paraya alamazsınız oda bir avantaj. Gerçekten tam binmelik araç .Bu arada ilan örnek olsun diye koydum kimdir ne dir bilmem volvo gerçekten güzel beğendiğim bir araç ama 2.eli zayıf olması bide görselini pek aman aman beğenmediğim için bişey diyemedim.İçi çok güzel ama 34 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı: Katılıyorum, algısı premium ama C segmenti de değil. Piyasada çabuk el değiştirir. 25 dakika önce, Murat Öngür yazdı: mercedes c-180 teşekkürler 23 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Hersey tamam da premium gibi cok onemli detayi atlamisim 21 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: Bmw 116 teşekkürler. 16 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Seçenekler dışında bir şey söylemek istiyorum. Premium hazzını yaşamak istiyorsanız C segmentini pas geçmeniz lazım. C segmenti araçlar size beklediğiniz premium hissi yaşatmayacağını düşünüyorum. Bu sebeple eski bile olsa D segmentine yönelmelisiniz bence. teşekkürler değerlendireceğim. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 Mercedes iyidir. parçası tabi pahalı olacak. Premium sınıftan bir araç. masraf az olmalıysa, daha orta sınıf bir araç bakmak lazım. astra vs gibi. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 Mercedes’te servis bakım ücretleri gerçekten çok fazla. Ben duyduğumda çok şaşırmıştım. Dolar euro bu kadar yüksek değilken bile 1600 rakamlardan bahsediliyordu. O dönemde diğer markalarda 700 civarı idi bakım ücretleri. 1 Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 21 Mart 2019 Yazar Paylaş 21 Mart 2019 38 dakika önce, Dogan Arsiray yazdı: Mercedes iyidir. parçası tabi pahalı olacak. Premium sınıftan bir araç. masraf az olmalıysa, daha orta sınıf bir araç bakmak lazım. astra vs gibi. yani diyorsunki aracı alacak parayı bulmakla olmuyor bu iş, sonrasınıda hesaba katacaksın, vay be parasını denekleştirsen diğer masrafları yüzünden araca binemiyoruz 4 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı: Mercedes’te servis bakım ücretleri gerçekten çok fazla. Ben duyduğumda çok şaşırmıştım. Dolar euro bu kadar yüksek değilken bile 1600 rakamlardan bahsediliyordu. O dönemde diğer markalarda 700 civarı idi bakım ücretleri. mağlesef ne acıdır ki bende yeni öğrendim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 C180 in masrafi cok tutmaz. Dizel ml350 vs gibi degil. Ancak siradan ve yaygin araclardan yuzde 40 pahali olur parca vs den oturu. Yukaridaki rakamlar dogru. 1200 tl filan tutmustu en son. Cepte 10 bin fazladan araba masraf butcesi yoksa, tum parayi premium diye arabaya baglamak gunumuzde mantiksiz malesef. Bol bol kazaniyorsaniz da ,zaten sorgulamazsiniz bakim maliyetini. Yorum bağlantısı
Remzi Karaca 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 az önce mercedes kullanan bir arkadaşım geldi onunla görüştüm bakım masrafları fln çok fazla dedi o yüzden c180 gözümden biraz düştü gibi [emoji3]Premium araçların hepsinin masrafı ağırdır. (Aslan besleyen yemine katlanır) C180 premium sınıfına girer mi o da ayrı bir konu... 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 Belirtilen fiyat ve model seçeneklerini sahibindene girip arattığınızda içinize sinen bi C180 bulup bulamayacağınızı denediniz mi? Tüm “C 180” yazan arkadaşlar için söylüyorum. Deneyin bi. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Mart 2019 Paylaş 21 Mart 2019 (düzenlendi) İsteklerinizle yazdığınız 5 araç birbirinden farklı. araşların hiç biri bire bir örtüşmüyor. Ford Turneo connect 1.5 tdci powershift işinizi görür gibi ama premium değil. Yada 5008, c4 picasso, smax düşünülebilir. 21 Mart 2019 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts