İçeriğe Yönlendir

Araç Tavsiyesi

Mesut Eyibil

Recommended Posts

Bahadır Taşpolat

95.000 bütçeye yazdığınız araçların temizini bulmanız zor, temizden kastım 100k km altı vs.

Superb düşünmez misiniz?

Yorum bağlantısı
Levent Demirgüreş

Skoda rapid spaceback öneriyorum. Benim kırmızı ve mavi renkli olanları çok hoşuma gidiyor, tam aradığınız gibi bir çok özelliği. Param yetse 80-85 bandında almak isterim... Bu arada hatchback diye geçiyor ama 415 lt bagaj hacmi ile sedan araçlara yakın bagaj kapasitesi var.

Yorum bağlantısı
Tufan Şenay
9 saat önce, Mesut Eyibil yazdı:

85-95 bandında premium

mümkün olduğunda dolu araç severim, otomatik,keyless go,hız sabitleme,elektronik el freni,cam tavan,led farlar bunlar olsa süper olur

albenisi olan gösterişli güzel olmasıda önemli

pegeout,reno, citroen gibi kendi ile çelişen(içi güzel olsa dışı kötü dışı güzel olsa içi kötü vb.) araçları düşünmüyorum.

Son mesaja kadar herşey Citroen DS5 yolunda emin adımlarla ilerliyorduki....

Yorum bağlantısı
Tufan Şenay
37 dakika önce, Levent Demirgüreş yazdı:

Skoda rapid spaceback öneriyorum. Benim kırmızı ve mavi renkli olanları çok hoşuma gidiyor, tam aradığınız gibi bir çok özelliği. Param yetse 80-85 bandında almak isterim... Bu arada hatchback diye geçiyor ama 415 lt bagaj hacmi ile sedan araçlara yakın bagaj kapasitesi var.

Fabia önerin, Octavia önerin ama Spaceback dışardan göründüğü gibi bir otomobil değil.

Skoda'nın Simply Clever anlayışına bağlı kullanışlı çözümler sunuyor ancak İçinde bolca sert plastiğe yer verilmiş. 2000 km sonra ses almaya başlıyor, kalite hissi vermiyor ne yazıkki.

4 farklı motorda ve çift kavrama şanzımanı kalkışlarda herzaman 2.nci vitesi kullanıyor, bu yüzden ilk hareketlenmesi isteksiz.

Direksiyon hissiz, yalıtım anlamında zayıf, yol tutuş karakteri Toledo ile aynı.

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil
12 saat önce, Remzi Karaca yazdı:

Premium araçların hepsinin masrafı ağırdır. (Aslan besleyen yemine katlanır)
C180 premium sınıfına girer mi o da ayrı bir konu...

o bakım masraflarına bence premiumun da premiumna girer :D

12 saat önce, Gökhan Albayrak yazdı:

Belirtilen fiyat ve model seçeneklerini sahibindene girip arattığınızda içinize sinen bi C180 bulup bulamayacağınızı denediniz mi? Tüm “C 180” yazan arkadaşlar için söylüyorum. Deneyin bi. 

denedim çok var bulunabiliyor.

10 saat önce, Metin Uzunoğlu yazdı:

İsteklerinizle yazdığınız 5 araç birbirinden farklı. araşların hiç biri bire bir örtüşmüyor. Ford Turneo connect 1.5 tdci powershift işinizi görür gibi ama premium değil. Yada 5008, c4 picasso, smax düşünülebilir.

evet işte o yüzden aklımda hepsinden birar parça var,adamlar hiç düzgün araç üretmiyorlar ürettikleri araçların fiyatlarıda arşa değiyor :)

9 saat önce, Dogan Arsiray yazdı:

a4, 3 serisi vs Premium ise c180 de Premium dur bence.

a4 de baktım ama otomatikleri 2.0 motor.

8 saat önce, Bahadır Taşpolat yazdı:

95.000 bütçeye yazdığınız araçların temizini bulmanız zor, temizden kastım 100k km altı vs.

Superb düşünmez misiniz?

süperb dıştan beğenmiyorum ama onada bakacağım,teşekkürler.

8 saat önce, Levent Demirgüreş yazdı:

teşekkürler bi bakacağım.

8 saat önce, Alpay Sumer yazdı:

ilk mesajdan yola cikilacak olursa sayilan araclar bana genis aile araci gibi gelmedi.

çok fazla geniş araca gerek olmadığını iletmiştim.

8 saat önce, Tufan Şenay yazdı:

Son mesaja kadar herşey Citroen DS5 yolunda emin adımlarla ilerliyorduki....

çok uzun zaman önce citroen berlingomuz vardı o araçtan bize kalan çok kötü anılar olduğundan(maddi olarak) hiç fransız arabalarına için ısınmıyor,tiplerine de beğenmiyorum ztn :)

7 saat önce, Tufan Şenay yazdı:

Fabia önerin, Octavia önerin ama Spaceback dışardan göründüğü gibi bir otomobil değil.

Skoda'nın Simply Clever anlayışına bağlı kullanışlı çözümler sunuyor ancak İçinde bolca sert plastiğe yer verilmiş. 2000 km sonra ses almaya başlıyor, kalite hissi vermiyor ne yazıkki.

4 farklı motorda ve çift kavrama şanzımanı kalkışlarda herzaman 2.nci vitesi kullanıyor, bu yüzden ilk hareketlenmesi isteksiz.

Direksiyon hissiz, yalıtım anlamında zayıf, yol tutuş karakteri Toledo ile aynı.

ozaman skoda elendi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Levent Demirgüreş
8 saat önce, Tufan Şenay yazdı:

Ben de spaceback bakıyordum, bu yorumlardan sonra ben de eledim öyleyse ? 

Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin

Sizin yerinizde olsam hiç araba almazdım.Çok lazımsa araç kiralardım,yada her yere taksi ile giderdim.Araba bana göre dert.Kendi fikrim bu, fikrinize saygı duyarım. Sizin için hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Halil Gümüş

Eylül ayında 1.2 tsi ibizanin bakımını 800 liraya, şubat ayında c180 1.8 cgi bakımını 1250 liraya yaptırdım. Yag-filtreler sadece.
İkisi de yetkili servis. İbiza 3.5 litre c180 6 litre yağ kullaniyor[emoji3]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...